Evet 30 yaşındayım. Iibf mezunuyum 4 yaşında bir oğlum var. 6 yıllık evliyim ve halihazırda ev hanımıyım. Çocukluğumdan beri içimde ukte olan öğretmenlik aşkına yenildim ve açıköğretim tarih bölümüne başvurdum. Şu an 1. Sınıfım. Üstten ders alarak bölümü 3 yılda bitirme imkanım var. Yani 2 yıl kaldı. Son sınıfta formasyon almam gerek ona da 1 yıl desek etti 3 yıl. 33 yaş. Hadi yüreklendirin beni yaparsın azmini kaybetme deyin. Amaaan bak çocuğuna günlere git naapcan bu yaştan sonra okuyup demeyin herkes gibi olur mu? İlk dönemi yüksek onurla bitirdim bu arada 👍😊
Cevabın nedir?
+1 yıltebrik ederim sizi. bende geç başladım okumaya ve hedefim bitirip yüksek lisans yapmak ilerde ve bende 30 yaşımı geçmiş olucam muhtemelen. sizi iyi anlıyorum bu konuda. kötü fikirli hiç kimseyi dinlemeyin bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılSadece eşim destek bana. O da yetiyor ama ailem bile gereksizliği konusunda hemfikir. Babam hariç.. Genel yaklaşım naapcan okuyup çocuk bak günlere git..
+1 yıllan babam 42 yasindan sonra 2 yillik universite bitirdi skın gec kaldim diye dusunme beni ciddiye al daha cok gencsin yemin ederim oku ogretmen ol
00 Yorumla
En kötü ihtimalle özel ders verebilirsin. yani istedikten sonra insan hemen hemen her şeyi yapabilir.
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet özel ders özel okul. Hepsi olabilir. Hiçbiri olmasa bile öğretmenim ama atama bekliyorum diyebilmek bile yetecek aslında..
Soran+1 yılAzim nankör galiba biraz. Birkaç olumsuz fikirle hemen kaçıyor.. Ama iyi geldi iyi ki sormuşum sınava 2 hafta kala duymak istediklerimi duymak güzel oldu. Ders çalışıyorum diye dalga geçenlerle çevrili etrafım..
Soran+1 yılMaşallah tebrik ederim sizi 👍
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşarılar dilerim hocam :) Hiç vazgeçmeyin lütfen..
13 Yorumla
Soran+1 yılYaş 35 yolun yarısı eder demiş şair. En yakınlarımın yureklendirmesini beklerken dibe çekmeleri ümitsizliğe götürmeye şevkimi kırmaya başladı..
Cevap sahibi+1 yılHocam yaş otuz beş yolun yarısı diyen şair 46 yaşında ölmüş, hesabı tutturamamış ama :D Şaka bir yana, hep çevrenizdekiler değil midir zaten sizi çoğu şeyden alıkoyan. Başlamışsınız ve ilk yılı gayet başarılı bir şekilde halletmişsiniz, bundan sonrası da sadece sizi ilgilendirir, bırakın konuşan konuşsun. İçinizde bir ukte kalmasına izin vermeyin. Yaşanmayan yarım kalandır, en güzel yarım olarak bırakmayın bir şeyi geride. Aynı zamanda annesiniz, Allah bağışlasın. Çocuğunuza mükemmel bir örnek teşkil edeceğinizi düşünüyorum. Ne diyeyim, içinizde olanlara başarılarla ulaşmanız dileğiyle :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Ortalama yaşam süremiz uzadığına göre 30 yaş ceyrek falandir insallah hesabim sasmaz venim de 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
7Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 799 cevap paylaştı. hayır hic gec degil bende şu an iibf okuyorum a kadroları için ama basaramazsam ogretmenlik 2. secenektir 33 35 yas falan gec degil gunumuzde ort. yasam sureside arttıkca 30 lu yaslar genclik yaslarına girmeye basladı
02 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel bir yorum 30 yaş sendromuna batmışken iyi geldi. Teşekkürler..
+1 yılEn doğrusunu yapıyorsun. Benim üni de abla vardi 35 yaşında bitirdi. KPSS ye hazırlanıyor. Onun gibi olabilirsin. Hobi olarak da devam edebilirsin sonucunda da öğretmenlik nasip olur yeter ki azmet. Yasin büyük değil.
00 Yorumla
+1 yılhayır gıt okumanın yası olmaz. takılmayın boyle cahıl laflarına
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoru baya eskiden sorulmuş ben de Google da arama yaparken gördüm 😂 naptınız son durumunuz nedir? Formasyon kalktı nasıl atanacaksınız?
00 Yorumla
+1 yılhayır 35 öğretmen olursun bence devam et oku ve öğretmen ol
00 YorumlaYaparsın neden olmasın ki
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah. Tesekkur ederim..
Gizli Üye(36-45)+1 yılAzimle devam et.. ben bir lisans bir yüksek lisans bir de on lisans bitirdim seneye tarih ya da hukuk okuyacağım. devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence geç değil bu azimle devam et. Evli olmak avantaj bile. Millet cinsellik peşinde koşarken sen şanslısın
00 Yorumla
+1 yılyaparsinda bence gerek yok
10 Yorumla
+1 yılİstedikten sonra neden olmasın ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolurr yaa da atama mesele
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok da umrumda değil atama aslında. Yapabildiğimi görmek istiyorum. Atanamayan öğretmen unvanına da razıyım..
Cevap sahibi+1 yılolursun ki ne war bunda sana güveniyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz geç tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeğilsin bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 30yaşından sonra öğretmen olmaya karar vermek için geç mi kaldım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat