Tibbi laboratuvar okuycam 2 yillik kirikkale universitesinde. Okuyan var mı bölüm dersler falan zor mu stajlar hakkiinda falan bilgi verirmisiniz okulun tip fakultesinde ders yapiliyo mu ya da staj, bolume hemen alistiniz mi vs bilgi verin lutfen okuyanlar.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıllisede çocuk gelişimi okudum ben. sınıf arkadaşım liseden sonra laborant bölümünü seçti ve bitirdi. acayip tembeldi önceden. ne bileyim tamam çocuk gelişimi zor bir bölüm ama laborantlık da kolay değildir nasıl bitirdi anlamadım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende laborantlik okuyorum. Gayet te memnunum bolumumden. Işini sever sen sana hicbir sekilde zor gelmez. Ama severek yapmazsanda işin zor acikcasi.
08 Yorumla
Soran+1 yılPeki hic miden bulanmadi mi idrar diski vs incelerken? Nasil alistin hemen alisabildin mi?
Soran+1 yılBide kan aliyo musunuz hangi universitede okuyosun memnun musun egitiminden?
Cevap sahibi+1 yılÖzel bir universitede okuyorum. stajdayken zaten mecburen kan aldiriyolar evet diski idrar bunlari da inceliyosun. Midem ilk zamanlar cok bulandı hakta yapamam edemem dedim ama sonra zamanla zaten alisiyosun.
Cevap sahibi+1 yılAma sana soyle soylim. Milletle uğraşma derdin yok sana bunu niye böyle yaptın diyen yok yani o konuda çok rahatsin
Soran+1 yılHaklisin belkide hastanenin en rahat yeri insanla iletisim daha az oldugu icin, tek korkum iste midem bulanirsa falan bisey der mi olumsuz tepki alir miyim diye cekiniyorum biraz (miden guclu degilse niye bu bolume geldin vs gibi) cok sagol tecrubesi olan birinden duymak cok iyi oldu, peki stajlar nasil oluyo nobet falan var mı bu bolumde de? İs imkanindan yeni mezun biri ne kadar maasla ise baslar bilgi verdiler mi?
- +1 yıl
Ya hiv virusu hepatit gibi bunlari olan kani incelerken korkmuyor musunuz
+1 yılyok be
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
Bence kesinlikle cok kolaydir tabi az ders calismalisin her bolumde oldugu gibi. Basarilar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya laborant sağlık alaninin içindeki en kolay meslek resmen
10 YorumlaLabaratuvar okuyosan bişey sorabilir miyim?
00 Yorumla
+1 yılİşsiz kalmazsın
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım