Kızlar Bir Adım Öne konusunda 329 cevap paylaştı. izin yok, iki aşamalı mülakat oluyor. birincisinde genel tanıma ve cvden bahsediliyor. ardından verilen fotokopide müşteriyle alakalı senaryo bir sorun anlatılıyor.. ardından ikinci mülakata giriyorsun ve bu kişiyle telefon görüşmesini canlandırıyorsun. sorunu çözebiliyor ve müşteriyi bekletmiyorsan olumlu sonuçlanıyor.
026 Yorumla
Soran+1 yılMüşteriye alakalı senaryo bir sorun nasıl yani bilmiyorumi ki işlevi nasıl çözerim
Soran+1 yılO nasıl sorun ya öyle. En yakın turkcell bayisine gidip urunu alamsini takip etmem falan mi cevap?
Soran+1 yılAma şirket farklı bir cihaz gönderirse turkcell de neden sorun alakası yok
Soran+1 yılYa şöyle ki klavye kullanma hızım iyi diksiyonum â gayet iyi olduğuna göre baska basvuranlardagelicek alınır miyim acaba tıbbi sekreter mezunuyum
Soran+1 yılYa 2. Mülakatta geçemedim bilemedim
Soran+1 yılAşina olamadım pek
Soran+1 yılİlk mülakatta çok iyi cevaplar verdim ama nasıl olur bilmiyorum alınır mıyım sence
- +1 yıl
bilmiyorum. bence sen bu iş yeterlisin. diksiyonun iyi olduğuna göre büyük ihtimal olur. burada mülakat bu şekilde yapılmıştı. buradakiler sanki arkadaşlarıyla beraber topluca işe alınmış gibiydi. mola verdiklerinde birbirleriyle konuşmalarında bahsettikleri, böyle bir izlenim oluşturdu bende. başka illerde mülakatta bazı farklılıklar olabilir. ben tecrübemi paylaştım sadece.
Soran+1 yılTeşekkür ederim simülasyon oldu bende de ya olursa ararız olmazsa mail atarız dediler aradılar akşamüstü görmemişim bekledim aramadılar bir daha
Soran+1 yılNumara geri aranmıyor turkcell global â ait numara
Soran+1 yılOlumlu olursa ararız
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😇😇😇
Soran+1 yılHala aramadılar yaa
Soran+1 yılNapsam ki
Soran+1 yılbir gün beklemek istedim aslında ararlar diye yarın gidicem ama
+1 yılOrada çalısan var mıydı be?
Ne zaman arasam aptal aptal ses kaydu sadece03 Yorumla
Soran+1 yılAhhahhah
- +1 yıl
Nefret ediyorum var ya.
Türk Telekom'dan geçtim Turkcell'e
Geçmez olaydım - +1 yıl
Sen Sındırgılı İlyas Vakası'nı biliyor musun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer