Felsefe bölümünü kazandım ve çok istediğim bölümdü. Sizce kolay mı eğer okuyan varsa?
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılCok guzel bir bölüm. Ben de okulum işlerim tamamen bitince okumak istiyorum. Cok faydasini gorursun okumanin.. İş imkani olarak şu rehberlik kursu kalkmazsa rehber ogretmen olabilme imkanin var. En kotu ihtimalle formasyon alip felsefe grubu ogrt olabilirsin. Tebrikler tekrardan:)
05 Yorumla- +1 yıl
Rica canim. Sen bolumunu sevdikten sonra mutlaka iş bulursun bakma millete.. Hadi bakalim ins cok seversin :)
- +1 yıl
Ricaa :)
Hayırlı olsun canım bende mimarlık kazandım,felsefeye çok ilgi duyarım bence çok güzel,yazar bile olabilirsin:)
04 Yorumla
şekerim felsefe gibi bölümlerin hiç bir iş getirisi yok çok fazla mezunu var iş imkanı yok. özellikle fen edebiyat okuma yakarsın gençliğini. ben yerinde olsam 2 yıllık okurum çünkü oradan memur olmak daha kolay. biraz araştır öğrenirsin zaten
06 Yorumla- +1 yıl
ben 74 aldım bu yıl alan sınavını yani 3. sıanvıda getirdiler bıraktım artık başka işler yapıcam birde öğretmenliğin özel sektörü yok gibi bir şey. sen bana bağlı kalma hem buradn anlatılmıyor. sen araştır... en güzeli ne olmak istiyorsan git yeni mezun olmuş insanların halini gör ona göre karar ver derim
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnemli olan sizin isteğiniz, istedikten sonra niye zor olsun... İnsanın işimi severek ve mutlu bir şekilde icra etmesi kadar güzel birşey yok...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
mersin üniversitesi'nde felsefe okuyan arkadaşlarım var. cok eglencelı gecıyormus, dıger bölümlere gore daha kolay gecıyormus.
07 Yorumlaistediğin bölüm işte ? çalışcaksın vede bitireceksin .. gerçi ben mezun değilim o bölümden ama zormuş..akrabam 6 yılda zor bitirdi.çünkü yurt dışında okudu..gece alemlere aktı vs.. ama imkansız yoktur
03 Yorumla
+1 yılÇok güzel bölüm. Ama inancın kuvvetliyse Allah ın olmadıgını ispatlayın falan diyolar. Felsefe candır ama. Özellikle Freud abim benim.
00 Yorumla
+1 yılfelsefe öğretmeni olarak mutlu mesut hayatını sürdürürsün :)
01 Yorumla
+1 yılokumadım ama güzel olacağını tahmin edebiliyorum zaten herşey bir felsefeyle gelişti...
12 Yorumla- +1 yıl
başarılar dilerim :)
+1 yılfelsefe çok eğlenceli ama şunu sölim maneviyatının çok yüksek olması gerekiyor yoksa ateizme terfi edebilirsin...
20 Yorumlasosyoloji okuyorum ben felsefede zevkli okumanı öneririm
00 Yorumlageçen yıl bilkenti kazanmıştı arkadaşım, o seviyo zaten o yüzden zor gelmiyo ona
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılokumuyorum ama süper bir bölüm. hayatı anlamak için felsefe bilmek gerekiyor. üstüne bir master yaparsınız pek çok yerde çalışabilirsiniz.
00 YorumlaEn son arkadaşlarım ağlıyordu, lanet olsun yazdığım güne falan
10 Yorumla
+1 yılgelıp burda felsefık sorular sorup felegımızı sasırtmazsan ızın verebılırız felsefe bolumu okumana
10 Yorumlafelsefeyi sever misin ?
ali diyor biz hep fenerliyiz.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bu sene felsefe yazdım sence nasıl iyi mi?
00 Yorumlaokumadım ama süper bir bölüm bence ve zor
00 Yorumla
+1 yılbende felsefe ile tarih bölümü arasında kaldım
00 Yorumla
+1 yılHangi üniversite?
03 Yorumla- +1 yıl
Anladım. Denizli benim doğduğum şehir. İnsanları iyidir. Felsefe de güzel bir bölüm ama Anadolu Üniversitesinin sınavsız ikinci üniversite programına da kayıt yaptırmanı tavsiye ederim. Sanırım başvurular eylül'de. Açıktan bir de işletme-iktisat-kamu gibi bir bölüm bitirmen, ilerde sana büyük fayda sağlar. Aynı anda iki üniversite mezunu olursun. Bence bu yorumu ciddiye al. İlerde çok dua edersin.
Gizli Üye(36-45)+1 yıldin min Aristoteles falan iste...önemsiz seyler..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirinden.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılZor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım