Bu meslekte kendimi Nasıl geliştirebilirim? Muhasebe okumalı mıyım? Ve iş bulması gerçekten zor mu?
Cevabın nedir?
6 yıllık deneyimime gore konusayim kendini gelistirirsen guzel bir meslek evet bedenen olmasada beyin acisindan yoruluyorsun ama kendini gelistirirsen işi bilirsen hayatta işsiz kalmazsin cok guzel paralar alırsın 👍
05 Yorumla- +1 yıl
Ya kendimi geliştirmek istiyorum zaten fazla parada da gözüm yok tecrübe kazandıkça artar maaşım hesap işlerini seviyorum eta biliyorum ünide devam etmek istiyorumda iş yok falan deyip moralimi bozuyorlar
- +1 yıl
İş olmaz olurmu ya bilmiyorum nerde ikamet ediyosu ama ben Ankaradayim Şu an bir mali musavirlik bürosunda calisiyorum ve extra olarakta cok is cikiyor mesela mukelleflerin kendi yerlerinde extra ucretle evraklariyla ilgileniyorum falan... Kesinlikle iş bulma konusunda sknti olmaz deneyim iyidir sen kendini gelistir yeter
- +1 yıl
İstanbul'da oturuyorum ve hani işe girerken deneyim istiyorlar ama yeni mezun oldum deneyimim yok diyelim Nasıl iş bulucam deneyimsiz onu düşünüyorum tabi lise stajımı iyi bir yerde yaptım
- +1 yıl
Ufak bir parayla girceksin sabredeceksin daha sonra kendi kendine gelisiyor inan... Bende ayniydim sen yine muhasebe okumuşsun ben baska bolum okuyup muhasebeye girdim cok komik bir rakamla ☺️ Ama cok sukur sabredip işi öğrenince hersey yoluna girdi Şu an cok şükür yolunda hersey
- +1 yıl
Para umrumda değil en düşük maaşla çalışırım yeter ki Tecrübe kazanıym
Fazla parada gözün yoksa iş bulması çokta zor değil. Birkaç kullanılan program var sanırım. Onları öğrenirsin belki de çoğunu biliyorsundur zaten.
04 Yorumla- +1 yıl
Çok parada gözüm yok ya asgari ücretle başlarım hem deneyim kazanırım
- +1 yıl
Çok para düşkünü değilim tecrübe kazandıkça artar zaten
+1 yılben şu an maliye okuyorum ve bana gercekten cok güzel geliyo muhasebe dersi nerdeyse en sevdigim ders cok eğlenceli icine girmeden kimse bilmez
04 Yorumla- +1 yıl
Bende baya seviyorum hesap işleri çok eğlenceli
- +1 yıl
iş bulma konusundada sıkntın olmaz bence
- +1 yıl
İş bulamayanlar paraya burun kıvıranlar tembel olanlar bence ya
+1 yılİş bulması kolay ama kendisi iğrenç bir meslektir yevmiyeler mali tablolar büyük defter vs vs.
11 Yorumla- +1 yıl
Eğlenceli geliyo bana ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
+1 yılHer yerde iş bulabilirsin önü açık. Mali müşavir yanında çalışarak kendini geliştirirsin fakat lanet bir meslek onu yapacağına daha güzel daha eğlenceli meslekler seç kendine 😂
20 Yorumlaalbenisi olmayan bir meslek hiç çekici tarafı yok bir insan neden muhasebeci olmak ister ki
22 Yorumla- +1 yıl
Kolay geliyo bana
hep bitmeyen hesaplar , masa başı , allah kolaylık versin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıllisede muhasebe mezunuyum lanet pislik uyuz zor adami bunaltan meslek
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılis bulma olanagi zor degil nasil ki doktorlara polislere ihtiyaç varsa. muhasebede. oyledir
- +1 yıl
Bende ön muhasebe okudum seviyorum eğlenceli geliyo
Cevap sahibi+1 yılsen seviyorsan oradan. devam. et ben. sevmedigim icin baska bolume. gectim
- +1 yıl
Hangi bölüm?
Cevap sahibi+1 yılturizm ve seyahat hiz ekstradan. baska bolumde. okuyorum acikdan
- +1 yıl
Turizm eğlencelidir ya
Beyin öldürücü maaşı düşük
19 Yorumla- +1 yıl
Bence eğlenceli
- +1 yıl
Benimde fazlasında gözüm yok zaten tecrübe kazanıym artar asgari ücret yeter gider
- +1 yıl
Ayrıca hesap kayıtları eğlenceli bence
- +1 yıl
😊 evet eğlencelidir sen dosya doya fatura geldiğimde ve yaptığın her hatanın yüksek miktarda cezası olduğunu bilsen ve muhasebenin sadece yevmiye kaydından ibaret olmadığını dalavarecileri mükelleflerin senin yaptığın işi iş olarak görmemesi ve ağıza geleni konuşması memurlar ticaret odasıyla sgk sıyla bir uğraşsan görürdün ama ön muhasebe iyidir işi öğren büroda geç ön muhasebeye Allah şükür kurtuldum ben😊
- +1 yıl
Ön muhasebeciyim zaten asıl muhasebeyi bilmiyorum
- +1 yıl
CV önemliyse Koç holding yazmasının bir etkisi olur mu iş bulmada yani staj olarak Koç yazması
iş bulması gerçekten zor
00 Yorumla
+1 yılmali müşavir olarak mesleğimi seviyorum
18 Yorumla- +1 yıl
Mali müşavirlik çok iyi ya uzun bir süreci olmasa isterdim mali müşavir olmak
- +1 yıl
olmalısın bence güzelce çalış
- +1 yıl
Hangi programı kullanıyorsun
- +1 yıl
mikro sen
- +1 yıl
Eta
- +1 yıl
versiyon 8 mi
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
hımm nereliyiz
+1 yılşimdide muhasebe yemi karar verdin 😊
08 Yorumla- +1 yıl
Öyleydi zaten
- +1 yıl
bankacı olcam diyodnda
- +1 yıl
Muhasebeci bankacı aynı sektör farketmez
- +1 yıl
mrslek olarak çok farklı ama
- +1 yıl
bankacı belli bir hedef tutturcak kıredi satışı falan yani gerektiğinde her ili yapcak çağrı merkezi falan yani ama muhasebe sadece belge falan yani muhasebe kaydı tutyon
- +1 yıl
Muhasebe daha eğlenceli gibi
- +1 yıl
yani muhasebe bankaya göre daha az yorucu ama banka daha zevkli bnce yaa öünkü hergün farklı müşteriler şubede falan arkadaş lıklar daha güzel bnce muhasebe den
- +1 yıl
Hesap işleri yevmiye vs bana güzel geliyo
+1 yılGecesi gündüzüne karışan meslek.
00 YorumlaYarın stajı için başvuru yapacam
02 Yorumla- +1 yıl
Mali müşavirlik mi
+1 yılSeviyorsan gerisini düşünme halledersin zatenn
00 Yorumlaçok boktan iş kafan z2lir
10 Yorumla
+1 yılGuzel hep hesap isleri
00 Yorumla
+1 yılseksinbi meslek 🙈