Yarin hayatimda ilk defa ise basliycam cok heyecanliyim ve biraz korkuyorum. Garsonluk yapicam dedigim gibi hayatimda hic calismadim neyi nasil yaparim bilmiyorum bir de restorantta calisicam, yapabilir miyim alisabilir miyim onerileriniz varsa alirim :)
Cevabın nedir?
BENDE ESKİ GARSONLARDANIM ALIŞIRSIN AMA BİRAZ ÇABALA SERİ OL CAFEDE ÇALIŞAN EN İYİ GARSON KİMSE ONDAN ÖRNEK AL TEPSİ TUTUŞUN ÇOK ÖNEMLİ DENGELERSEN SORUN ÇOKMAZ UZUN OLAN ŞEYLERİ ORTAYA KOY DONDURMA KOLA LİMONATA FALAN TEPSİNİN ORTASINDA OLSUN HER ZAMAN ÇAYLARI FALAN TEPSİNİN KENARINA KOYABİLİRSİN EĞER ÇALIŞACAĞIN YER DİKDÖRTGEN TEPSİYLE ÇALIŞIYORSA BİRAZ ZOR O YÜZDEN YUVARLAK TEPSİ RİCA ET GİYDİĞİN AYAKKABİ ÇOK ÖNEMLİ İLK YENİ İŞE BAŞLADIĞINDA 1 VEYA 2 HAFTA AYAĞINDA PİŞİK VEYA YARALAR OLABİLİR O YÜZDEN İNCE ÇORAP GİY TERLETMESİN
12 Yorumla
Soran+1 yıltabaklari nasil tasimam gerekiyo onda da bir yardimci olursaniz
dikkatli ol korkma, sakinliğini koru onlarda insan evladı sende insan evladısın, türkiye ortalaması zeka olarak sabittir kisme senden daha zeki değil zeki değilsen kimseden de üstün değilsin ve kimsede senden üstün değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılgercekten rahatladim tesekkur ederim
Arkadaşlar yarın ilk iş günüm benimde çok tuhaf hissediyorum. İlk ortama girdiğimde biraz çekingen birisiyim sanki kapıdan girerken gözler üstümde olucak gibi hissediyorum 🤦♀️🤦♀️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKolay gelsin canım
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
17Cevap
Yarın bide işler yoğun olur.
Diğer garsonlara bak. Senden hiçbiri üstün değil.
Onlar yapabiliyorsan sende yaparsın...07 Yorumla
Soran+1 yıltek garson ben olucam sanirim :(
Soran+1 yılvalla gorustugum adam baya baya kalabalik oluyo diye ovdu durdu dukkani, restorant yani menude makarnasindan tut kahvaltisina kadar var. alkolu zaten hic saymiyorum. pos cihazlarini falan da kullanmayi ogrenmem gerekicekmis sanirim
Soran+1 yılburasi turkiye degil malesef, burda maaslar alininca restorantlara vuruyo millet kendini keske McDonalds'a gitseler ben de rahat rahat calissam:D
Soran+1 yılinsallah oyle olur amiiiin
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaparsın tabıkıde hayırlı olsun senın ıcın heyecan yapma sakın ol telaslanma sakın yeter ışyerınde mutlaka bır ıkı tane cıns cıkar cekemeyen cıkar asla moralını bozma kımseye hemen guvenme sana verılen ışı yap yeter
04 Yorumla
Soran+1 yılsorun da surda ki yurt disinda yasiyorum ve kendi ana dilim olmadigi icin biraz sıkıntılıyım
Cevap sahibi+1 yılanladım ama sıkıntı yapma ozguvenın olsun yeter basarırsın yınede
Soran+1 yıltesekkur ederim insallah oyle olur :)
Cevap sahibi+1 yılınsallah yeterkı ınan ozguvenlı ol sen gerısı gelır rıca ederım ayrıca
+1 yılHayatının ilk iş gününün c. tesi gününe denk gelmesi zor bir iş hayatın olacağına anlamına geliyor bence.
07 Yorumla
Soran+1 yılayin 1i oldugu icin cumartesi olucak diger haftalardan itibaren sadece hafta ici calisicam ama evet yine de zor..
- +1 yıl
Haftasonları tatil mi olacak peki?
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
O zaman iyiymiş. En azından yorulsan bile 2 günü kendine ayırabileceksin.
Soran+1 yıloyle evet :)
- +1 yıl
Kolay gelsin sana , bol şans. :)
Soran+1 yılcok tesekkur ederim :)
+1 yılgüleryüzlü ol ve kendinden emin olursan garsonluk kolay iş
07 Yorumla
Soran+1 yılherkes kolay diyor ama bakalim
- +1 yıl
mesela diğer çalışanları izle boş kaldığında ne yapıyolarsa aklına yaz ve hiç utanma herşeyi sor kırıp döktüğün zaman da hiç telaş yapma müşterilerin yanında özellikle
Soran+1 yıltelas yapmamak keske denildigi kadar kolay olsa :(
- +1 yıl
telaş yapmamanın sırrı kendine güvenmek cesur olmakla mümkün misal herkes hata yapar 40 yıllık garson bile hata yapar eee demek ki telaş yapacak hiçbirşey yok cesur ol yaparsın yaw :)
Soran+1 yılallah bana kolaylik versin ya hehe
- +1 yıl
bak bunu izle azcık ön bilgin olsun :) https://www.youtube.com/watch?v=EJobkQwqQ-g
Soran+1 yılbakicam birazdan, tesekkurler :)
Güler yüzlü ol biraz hızlı olmaya çalış yeter ya ilk gün bunlar yeterli 2. Gün zaten yardım istemiceksin
00 YorumlaYapabilirsin korku ve heyacan ilk 2 gün olacak sonra alışıyorsun. biraz hızlı ve dikkatli ol. müşterilerle boşa diyaloğa girme.
16 Yorumla
Soran+1 yılkirip dokersem diye korkuyorum yaa bir de kendi ana dilimi konusamicagim icin
Soran+1 yılvallahi suralara kadar gelip yazdiysam baya heyecanliyim demek ki. icim icimi yiyor resmen yarin olsa da bitse diye
Soran+1 yılinsallah dedigin gibi olur cok tesekkur ederim
+1 yılBen yıllardır çalıştığım halde yeni ise başlarken hala heycan oluyo ve hiç sevmiyorum ilk is gününü
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılZor iş.. insanları kontrol edebilirsen zevkli geçer ama..
00 Yorumla
+1 yılSakın ilk gün ben beceremeyeceğim ben bir hakta yaramıyorum gibi hislere kapılma bide heycandan söylenenleri duyamazsın anlayamazsın korkma ilk günü atlat gerisi çorap söküğü bide dikkatini iyi toplamaya çalış
00 Yorumla
+1 yılBizde anamizin karninda gecirmedik ilk is günümüzü. Rahat ol yaparsin ☺
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıluyusana sen saat kac olmus madem yarin calisacaksin
01 Yorumla
Soran+1 yılaksam 4te basliycam
sakin ol dostum ilk is gunun olduğu icin kimse bu beceriksiz falan diyemez. rahat davran heyecanlanma.
00 Yorumla
+1 yıloff dikkat et kalçaya vurdurma
00 Yorumla
+1 yılİlk günden alışırsın 🙄 boşver yaa ne heyecanı bee
01 Yorumla
Soran+1 yılay bir de bana sor onu :(
+1 yılben calistim Cafelerde girişken ol biraz
00 YorumlaÇakallara dikkat
06 Yorumla
Soran+1 yılnasil yaniii
Soran+1 yılevet haklisin, tek kiz benim ve ustelik tek garson da ben olucam sanirim
Soran+1 yılaaa gormeden nerden biliyosun :D
cok zorlanmazsın :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası