Evrakları tamamlamak üzereyim bir sağlık kaldı onuda yarın verip evrakları teslim edip haber bekliyecem. Genellikle bayanlar çalışıyor. arkadaş torpilsiz giremezsin diyordu. insan kaynak. müdürü de amcamın arkadası oldugu için giriyorum. :D nasıl iştir sizce tahminleriniz var mı? :)
ah kardeş biz ne yapalim o zaman bizim vardiya şefleri de dandik ama dayanıyoruz:) askere gidene kadar çalış bir yerde en azindan giderken harçlığını alir gidersin ;)
aynen amacım o zaten. hem de 2 yıllık açıktan okuyorum oraya para yatırılıyor. Neyse burada genel olarak bayanlar çalışıyormuş kablo zaten rahattır pınardan her türlü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sen geçen gün başka bir işe başlamıyor muydun 😃
pınar süttü evet çıktım ordan usta ya hahaha :D
hatırladım pınar sütü hafızam iyidir 😃
aynen :D :D helal olsun valla :D 1 hafta çalıştım bıraktım vardiya şefi çok dandik bir adamdı bağırıyodu küfür ediyodu falan sıkıntılıydı iş
ah kardeş biz ne yapalim o zaman bizim vardiya şefleri de dandik ama dayanıyoruz:) askere gidene kadar çalış bir yerde en azindan giderken harçlığını alir gidersin ;)
aynen amacım o zaten. hem de 2 yıllık açıktan okuyorum oraya para yatırılıyor.
Neyse burada genel olarak bayanlar çalışıyormuş kablo zaten rahattır pınardan her türlü
bir dene kardeşim askere kadar bakalim neler olacak ama kadinlarla çalışmak zordur bunu da unutma :)
Nasıl yani abi? mesela örnek verir misin :)
seni hep yakin davranarak kullanmak işleri yaptirmak isterler oltaya gelme 😃
ben o işleri yaptırırım cıkıstada onlara başka iş yaptırırım abi ;) :D
Hayırlı olsun abi
sağol kardeşimmm