Hangi bölümle gecis yaptınız hangi bölümün daha cok ortak dersi var kacinci siniftan baslattiklari okuldan okula degisiyor ama hangi bolumu okursam daha iyi olur acikogretimde yasli bakim gida analizi ve ascilik var hangisini tercih etmeliyim yardimci olursaniz cok sevinirim
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah o sınavın bin belasını versin o sınava çalışmaya başladığımdan beri hayatımda hiç bişey iyi gitmedi dertsiz basım hep dert gördü bu sebeplerden dolayı mühendisligi kazandığım halde gidemedim
012 Yorumla
Soran+1 yılYa ben saglik meslek mezunu oldugum icin lys görmedim hayatimda o yuzden lys ogrenmeye calismaktansa dgs calismak daha mantikli geldi en azindan fakultede okuma sansim olacak ve cok zorlanmicam diye düşünüyorum aöf okursam dgs calismak icin vaktim olur
Cevap sahibi+1 yılSana şöyle açıklıyim dgsden kazanmak daha kolay ama şöyle dezavantajları var çoğu dersini saymiyorlar yani direk 3 den başlayamion bide lysden gelenlerin alt yapısı senden daha iyi oluyor çok çalışırsan başarısının. Ama ben bu sınavdan nefret ediyorum tam 8 ay çalıştım matematiğim şuanda çok iyi kazandığım halde yaşadığım sorunlardan dolayı mühendislige gidemedim bazen keşke bu sınava hiç hazırlanmassydim uğursuz sınav diyorum
- +1 yıl
DGS zor bir sinav diyorlar ve alım çok az diyorlar okul puani yüksek olması gerekiyormuş galiba bende arkadaş gibi meslek lisesindeyim, sağlikçiyim ve kafam çok karisik
Cevap sahibi+1 yıl@kafalarkarışıkkk kafası karışık kardeş sınav soruları öyle çok zorda değil ama kontenjan az olduğu için o sıkıntı ve evet okul puanı çok önemli
- +1 yıl
Bende matematik biraz sıkıntı da o yüzden korkuyorum
Cevap sahibi+1 yıl@kafalarkarışıkkk matematik candır en gec unutulan ders tarif coğrafya gibi nankör değil :)
Soran+1 yılya koskoca 2 yıl var calışırım türkçe zaten iyi matematikten de ders alsam yeter 2 kez ygs ye girdim matten hep 10 soru işaretledim 10 netim çıktı
Cevap sahibi+1 yılDGS ye bulaşma önlisans okuma gerekirse 2 yıl hazırlan lysden git tecrübe konuşuyor ama tercih senin en iyi kararı verirsin
- +1 yıl
en iyisi tabikide öyle ama meslek lisesiyiz 4 sene ne fizik ne kimse var bizde zar zor ygs fenini bile zor çözdük
Cevap sahibi+1 yıl@kafalarkarışıkkk yapacak bişey yok bende meslek Lisesiyim bilirim ama dediğim gibi gerekince lise bitin 2 yıl LYS hazırlan DGS ye bulaşma derslerin sayılmaz gittiğinde derslerden çok zorlanırsin araştır DGS yi anlarsın demek istedi gimi
Soran+1 yıl@kafalarkarışıkkk aynen öyle lys temeli hiç yok benim bu şartlarda dershaneye gidip lys çalışma şansım yok daha fazla da uzatmak istemiyorum kaybettiğim zamanı
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı
+1 yılBende lise son hemşirelik okuyorum ve bende senin gibi düşünüyorum lysden iyidir bence dgs. ygs nasıl geçti peki tahminen ygs2 puanın kaç diploma puanı eklenmeden
04 Yorumla
Soran+1 yıl260 300 arası bekliyorum sen
- +1 yıl
260 filan bende
Soran+1 yılhemşirelik mi istiyosun
- +1 yıl
yok hayır paramedik
+1 yılkuzenim yasli bakım dan beslenme diyetetige geçti 2 den basladi sanırım ama dgs ye cok çalıştı onu da ekleyim
010 Yorumla
Soran+1 yılhangi ünide 2den başladı peki
- +1 yıl
samsun 19 mayis
Soran+1 yılokuldan okula değişiyor da kaçtan başlattıkları o yuzden sordum hemşirelik mezunu olduğum için yaşlı bakım bana da mantıklı geliyor bu sene mi başladı peki
- +1 yıl
hemsirelikden devam et bence
Soran+1 yılkendime bu alanda güvendiğim için bu bölümü istiyorum zaten baya güzel kariyer planlarım var çünkü
- +1 yıl
peki dgs ye cok çalış gecersin insallah
Soran+1 yılteşekkür ederim peki yaşlı bakımı hangi ünide okudu
- +1 yıl
eskişehir de okudu
- +1 yıl
Kac neti vardı öğrenebilirmiyim ve ne kadar çalıştı bu sene bende dgs ile bu bölüme geçiş yapmayı düşünüyorum. Biraz bilgi verir misiniz rica etsem.🙏😊
- +1 yıl
Bu yıl bende deneyeceğim dgs ile diyetetik bölümüne geçmeyi acaba zorlandı mi kuzeniniz ilk başta okul derlserinden filan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Aranızda dgs ile gecip beslenme diyetetik okuyan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat