Arkadaşlar merhaba zaten sporcuyum 18yaşındayım vucut geliştirme branşıyla ilgileniyorum fiziğim yerinde boyum da özel güvenlik kursuna gitmek istiyorum aranızda sertifika almış birileri var mı bu kurs kaç zaman oluyor işte hemen işe başlıyormusunuz sınavları ne derece zor
Cevabın nedir?
tanıdık bir yakınımdan biliyorum kurs yaklaşık 20 gün sürer yazılı sınavına çalışmak gerekir bilgi gerektirecek biçok konu vardır genel olarak güvenlik sertifikası aldığın kurs sana iş bulur kendinde pekala iş bulabilirsin fakat paraları yaptığın işe göre çok cüzi miktarda olur genellikle bankalar kadrolu şirketler olmadıktan sonra verilen miktar yetersizdir. iş yükü çoktur sorumluluk çoktur benim pek yapılmasını istemediğim iştir
10 Yorumla
+1 yılSilahlı , silahsız diye ikiye ayrılır , silahsızı 18 yaşını bitirmiş olanlar alabiliyor , silahlıyı 21 yaşını bitirmiş lise mezunları alabiliyor , toplam kurs 15 gün sürüyor bazı yerlerde 10 gün de olabilir , eğitimin kalitesine bağlı , silahsız olarak kursa gidenler 100 soruluk sınava giriyorlar geçme puanı 70 silahlılar uygulamalıda giriyor 😊saygılar
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum Peki mantıklı birşey mi yapıyorum sizce
- +1 yıl
Belgenin zararı Yok 😀benim hem cankurtaranlık belgem var hem güvenlik😊 ama ben senden olsam fitness antrenör belgesi alırdım 😊onda yenileme yok , bu aldığım belgelerin yenilenmesi var
- +1 yıl
Özel güvenliğin 5 yılda bir yenilenmesi var
- +1 yıl
Alayım bulunsun dersen al bence bir zararın olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende aynı yollardan geçtim guvenliğim şu an ve yıllardır vucut geliştirme yapıyorum
20 Yorumla
+1 yılbilgim yok ama başarılar dilemek istedim
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
Kimliksizde girebiliyorsun onlar seni yönlendiriyor kimlik almak için aynı zamanda bu şekilde maaş da almaya devam ediyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Soran+1 yılKimlikli olsun temiz olsun
Fitness yapan Kadınlara Selam olsun 👍💪
Bence başarırsınız 👍01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılkursla oluvermez o iş. lise mezunuysan olduğun yerde havalimanı varsa oraya girersin. onun harici silahsızda pek iş yok
02 Yorumla
Soran+1 yılSen nerden biliyorsun canım?
- +1 yıl
bende silahlı güvenlik almıştım. otel ve banka lojistiğinde çalıştım. en son yapılacak iş otelde güvenlik olmaktır.
+1 yılKurs 1 ay kadar sürüyor sonra yazılı sinava giriyorsun silahlı ise atis sinavinda oluyor is konusunda hemen bulmak kolay değil sans gerek biraz
05 Yorumla
Soran+1 yılAma çok iş ilanı var arkadaşımda birsürü iş görüşmesi yapmıştı kendisi beğenmedi Sabiha gökçene girdi şimdi
Soran+1 yılAramız çok iyi degil kendisine şu anda soramıyorum
- +1 yıl
Bendede silahlı güvenlik sertifikasi var iş bulmak biraz cevre vede şansla alakalı
Soran+1 yılEmin ol isteyen birisi için öyle değildir birazda bayanlara öncelik tanıyorlar zaten
- +1 yıl
Olabilir bol şans size 😊
+1 yılbenim silahlı kimliğim var senelerdir bankada çalışıyorum..
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl fikir sizce
- +1 yıl
vallahi ben memnunum ama yapılacak en son iştir özel güvenlik.. eğer daha iyi bir çalışma imkanınız varsa ona yönelebilirsiniz
Soran+1 yılYok işte daha iyi birşey evle sorunlarım var üvey anne felandır direk kendimi kurtarmaya çalışmaktayım
- +1 yıl
bayan özel güvenlik açığı var piyasada kolayca iş bulabilirsin yalnız sınav dönemlerini takip edip kursuna yazılman gerek
+1 yılkursla olmaz o iş, zamanla olur,
03 Yorumla
Soran+1 yılNE alaka arkadaşım sertifika aldı şimdi Sabiha gökçende çalışıyor
Soran+1 yılAyrıca verdiğin bildigin birşey Yok yazma buraya insanların hevesini kırmak için naş
- +1 yıl
peki,
Arkasın kim sabiha gökçende
00 Yorumla
+1 yılHangi şehirdesin
01 Yorumla
Soran+1 yılAlanya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi