Arkadaşlar merhaba ben açık öğretim lisesinde okuyorum bu yaz eczanede çalışmak istiyorum boş durmamak için eczanede çalışmak için lise mezunu olmak şart mı? Bu konuda net bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim özellikle aranızda eczanede çalışmış olan varsa :) Şimdiden teşekkürler :)
Cevabın nedir?
+1 yılBildiğim ve tanıdığım asker eczacı arkadaşım lise mezunu öyle de olması lazım.
Sağlık terimlerini ve ilaçlarını bilmek Sağlık veya Eczacılık bölümü okumak lazım.
Deri Meslek Tekstil Meslek veya Endüstri Meslek lisesinden birini getirip koyacak degiller ya. . . Adama antibiyotik diye azdırıcı hap verirler ☺14 Yorumla
Soran+1 yılYa kimisi yetiştirme amaçlı alıyormuş o yüzden bide mezuniyete bakmıyorlar diye duydum ben eczane iş ilanlarına da baktım da lise mezunu gibi bir şart koymamışlar ama emin olamadım öğrenmek istedim :)
- +1 yıl
Yetiştirme amaçlı adı üstünde. .
Yetiştirilcek kişi yetişkin olmayacak yani yaş olarak -18 .
Onlar yönlendiriyor.
Ama yine de araştır bak bakalım.
Soran+1 yılYa lisede zaten açıktan son sınıf konumundayım bitiyor az kaldı da ben bu yaz boş kalmayayım diye düşünmüştüm bakalım :) Bilgilendirme için teşekkürler :)
- +1 yıl
Önemli değil. Iyi gunler
+1 yılsanırım şart ama tam emin değilim araştırmak lazım öğrenir söylerim ♡♡
154 Yorumla
Soran+1 yılYa kimisi değil mezuniyete bakmıyorlar diyor da bende eczanede iş ilanlarına baktım hani lise mezuniyeti şartı koymamışlar hiç ama emin olamadım o yüzden sordum :)
- +1 yıl
tamam sıkıntı yapma ögrenicem sana yazicam mrk etme 😊
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ilginiz için memnun olurum :)
- +1 yıl
rica ederim nedemek 😊
Soran+1 yıl:) :)
- +1 yıl
ama sen böyle uyumassan nasıl calisican bakalım 😋 gerçi nobetlerde sıkıntı cekmessin prenses 😂
Soran+1 yılYok normalde bu saate hiç kalmam da zamansız uyudum ve uyandım o yüzden bu durumdayım şuanda maalesef :)
- +1 yıl
gece hızlı geçti sanırım 😊
- +1 yıl
birazdan yatarsin kesin peki bn öğrendiğimde burdanmi ulasiyim sana yoksa whatsaap tan sen ulasirmisin 🤔😊
Soran+1 yılUykuda baya hızlı geçmiş benim evet :D
- +1 yıl
hahahha iiydi neler yasadin acaba 😘😋
Soran+1 yılBol bol rüya gördüm ama şuanda hiç birini hatırlamıyorum :)
- +1 yıl
hadi canım illaki hatirladigin vardır sakliyosun 😊 hızlı geçtiğini nerden biliyon ozmn 😊
Soran+1 yılUyuyup uyandığım saatten biliyorum :D
- +1 yıl
hızlı olduğunu 😊
- +1 yıl
oda güzelmiş 😊
- +1 yıl
acaba isminizi bagislarmisiniz bana rica etsem 😊
- +1 yıl
birz cekingeniz sanırım 😊
Soran+1 yılİsmim Aycan :)
- +1 yıl
m. o ve teşekkür ederim bnmde engin 😊
- +1 yıl
nerde yasiyosun aycan 😊 ins çok olmuyorumdur 😂
- +1 yıl
amacım seni rahatsiz etmek değil sadece tanımak 😊
Soran+1 yılRica ederim bende memnun oldum :)
- +1 yıl
teşekkür ederim çok tatlisin 🌷
- +1 yıl
tabi istersen söylemeye bilirsin ben bursada yaşıyorum
Soran+1 yılSağolun :)
- +1 yıl
😊 diyorum sana iste seni üzmek kirmak değil niyetim daha çok mutlu etmek 😊 yüzünü güldürmek 😊
Soran+1 yılYok estağfurullah öyle bir şey söylemedim zaten :)
- +1 yıl
ben baştan söylemek isterim karşıdan duymak iyi olmuyo da 😊
Soran+1 yılSorun yok :)
- +1 yıl
teşekkür ederim ♡♡
- +1 yıl
bugün eczane işini öğrenip sana yazicam mrk etme 😊 aklımdan çıkamaz 😊
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim haber verirseniz memnun olurum :)
- +1 yıl
tabiki neden vermiyim
- +1 yıl
bişey rica etsem şu siz ve biz i kaldirsak 😊
Soran+1 yılKötü bir şey söylediğimi düşünmüyorum ama peki :D
- +1 yıl
yok kötü anlamında demedim zaten 😋 sadece resmiyetten hoslanmiyorum aycan 😊
Soran+1 yılPeki o zaman öyle olsun :)
- +1 yıl
oldu bile prenses 😊
- +1 yıl
neler yapiyosun bakalım bahsedermisin kendinden biraz aycan 😊
Soran+1 yılİşte ne yapayım açık lisede okuyorum son sınıf konumundayım bitiyor az kaldı da o arada da boş kalmayalım dedik yaz ayında iş aramaya koyulduk görüldüğü üzre hayırlısı artık :)
- +1 yıl
harika gerçekten azimlisin yani süper 😊
- +1 yıl
dur bakalım eczane olmaz bakarsın güzel eczane kadar nezih ortamı olan başka işte olur eczaneye kitleme kendini hayel kırıklığı yasamani istemem tabi bunu arastirmadan gönlümden geçeni söylüyorum Şu an 😊
Soran+1 yılYok bu ilk düşüncem sadece olmazsa tabi ki başka işlere yönelicem :)
- +1 yıl
olucak ins bakalım emin ol garantili yerden ögrenicem 😊
Soran+1 yılValla kimisi öyle diyor kimisi böyle diyor iyice kafam karıştı emin olamadım umarım net bir bilgi alırız artık :)
- +1 yıl
mrk etme öğreneceğim insan docentdoktor kendisi teyzem 😊😊
Soran+1 yılOoo bilgi emin yerden inşallah şimdiden teyzenin ellerinden öpüyorum :)
- +1 yıl
😊 tsk ederm 🌷⚘
Soran+1 yılRica ederim ben teşekkür ederim asıl :)
- +1 yıl
önemli değil yeterki gönüller bir olsun 😊
Soran+1 yıl:) :) :)
- +1 yıl
🌷⚘🌷
- +1 yıl
napiyosun
+1 yılYaş sınırı yok canım ama eczacı teknisyeni oluyorsun öyle. Hiç bişey bilmeden girip çalışıp işi öğrenen arkadaşlarım çok😊
45 Yorumla
Soran+1 yılLise mezunu olmak şart mı peki canım? :) Ben açık lisede okuyorum şuanda da hani yazın boş kalmak istemiyorum o yüzden bu geldi aklıma :)
- +1 yıl
Lise mezunu olman gerekmiyor. Benim bir arkadaşımı annesi 6 sınıfa giderken vermiş eczaneye işi öğrensin diye liseyi de okumamış orda devam etmiş şimdi senelerdir eczanede çalışıyor 😊
Soran+1 yılKimisi şart diyor kimisi değil diyor bende emin olamadım o yüzden sordum eczanelerin iş ilanlarına da baktım lise mezunu şartı aramamışlar sadece deneyimli ve deneyimsiz diye belirtmişler de :) Bilgilendirme için çok teşekkür ederim canım :)
- +1 yıl
Öyle bir şart yok yani canım deneyimsiZ bir şekilde de çalışabilirsin işi seversen çok kısa sürede öğrenirsin 😊 rica ederim tatlım bol şans 😊
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim tekrardan sağolun :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
+1 yılHayır şart değil sevgilim lise 2 terk ve eczanede çalışıyor kalfa işte ama öğrenebilirsin herşeyi sana sadece orda ilaç yerleştir yer ail süpür yapmiyorlar 😊🙃
00 Yorumla
+1 yılBu sorunun cevabını aldın mı?
00 Yorumla
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne