Bu sene sınava hazırlanmaya başlıyorum yani seneye girecegim ve Tıp istiyorum... Kazanacağıma da inanıyorum... 3 yıl olacak mezun olalı bu senede neresi tutarsa gidip hazırlanacağım.. Neden bu kadar yıl kazanamadın diye sorarsanız aptaldım ve içsel problemlerim vardı ama artık yeni yeni birşeylerin farkına varıyorum... Sizce bir bayan için 26 yaşında okuldan mezun olmak artı uzanlık vs. yapmak mantıklı mı? Yoksa geç mi kaldım? Evliilik çocuk için geç olur vs. diyorlar korkularım hep bu yönde
Cevabın nedir?
Yani bahsettigij meslek doktorluk ben olsam hemen baslarim. uni 3 um Şu an birak tip oki deselee okurum oyle bir meslek bende saglik alaninda calistigim icin biraz biseyler biliyorum bu konuda eger puanin tutuyosa hemen git kacirma yasida kafana takma 26 yas oyle gec bir yas degil :)
12 Yorumla
Soran+1 yılsenin bölüm ne
19 yaşındayım tıp 2. Sınıfım 23 te kalmazsam bitiricem inşallah sınıfımda en küçük gruptanım senin gibiler daha kötü durumdakilerde var yani tabi ki bitirwbilirsin 30 undan sonra refah seviyen yaşam kaliten epey yüksek olur ha gayret
223 Yorumla
Soran+1 yılÇok hata yaptım lisede ve liseden sonra ki 2 yıllık süreçte ama artık hatalarıma devam etmek istemiyorum bir yandan da arkadaşlarımın çoğu 2 yıllık bölümler okuyp mezun olacaklar ve 3-4 binle işe başlayacaklar vs. bunlarda hedeflerimden sapmama neden oluyor insanlar kafamı ççok karıştırdı
Soran+1 yılzevk alacağıma eminim.. Biyolojiye yani insana ilgimde var.. Yapabilirmiyim konusunu bilmiyorum bir hazırlanıyımda.. Ama insan sevdiği şeyi yaparda diye düşünüyorum... Arkadaşımın biri ATT okuyup 3 bin alacakmış öyle söylemişti
- +1 yıl
2 yıl mezun olup 3 bin almak diye bişey türkiye standartlarında imkansıza yakın sen arkadaşının başkasının laflarını boşver doktor ol uzman dal seç 10 bin 15 bin kazan yani ama amaç para olmamalı biyolojiye ilgin varsa pozitif bişey bir de düzenli çalışma alışkanlığı epey fedakarlıklar gerekecek eğitim süresince uykularından olup arkadaşların dışardayken sen dirsek çürütüp günde 8-10-15 saat göz yorman gerekecek bunları düşün eğer sonunda mıtlu olucaksan doğru yoldasın yardımseverlik de önemli insanlara yardım edip onları mutlu etmek iyi hissettirirmi sana
Soran+1 yıltabiki de... Zaten şu an yaptığım ne hayat bir maraton öyle gezip eglenince o maratonda Sonuncu olmaktan başka çaren olmuyor bunu yaşadım
- +1 yıl
Tamam böyle fedakarlıklara çalışmaya razıydan şu an hazırlan sınava gir kazan hiç de geç değil yaşın diyorum ya bizim sınıfta 25 yaşında olan da var ben 19 um 20 olucam tıp fakülteleri karma oluyo öyle sınıflar zaten genelde kalan da çok olur üst dönemlerden yaşıtlarından bulursun hiç bişey için geç değil umarım kazanırsın
Soran+1 yılinşallah teşekkür ederim :) Maroton başladı bakalım seneye inşallah bünyenize katılırım
Soran+1 yılAyy çok hoşuma gitti meslektaş lafı :D İnşallah tek arzum kazanmak... Sanada derslerinde başarılar.. İnşallah derecelere girersin
Soran+1 yılolsun birde derece patlat sen sadece hastanelerde çalışmakla kalmayın , kalmayalım. Önemli şeylerde yapalım dimi
Soran+1 yılayy inşallah o sıkıntıya bile razıyım... Senin üni. nere
Soran+1 yılaa çok güzel.. bende olursa Ankara istiyorum
Soran+1 yılValla ben hacettepeye aşığım nedense... 20 gün sınava girecegim bu senede hangi bölüm olursa olsun ankarada istiyorum ( inşallah) seneyede hacettepe istiyorum fakat okul puanım düştüğü için tutar mı bilemiyorum
Soran+1 yılİnşallah.. Çok sağol
Soran+1 yılAmin.. Dualarını bekliyorum bende sana edeceğimm
Soran+1 yılteşekkürler :D
+1 yılokurken okuyan biri ile evlenirsin evlilik okul birlikte gider zaten tıp istiyorsun staj da da para alacaksın sorun olmaz bence evlilik vs için hayallerinin peşini bırakma
10 Yorumla
+1 yılBenim 33 yasindaki matematik hocam Şu an tıp 4. Sınıfta, okumanin yasi olmaz hayallerinin pesinden git
13 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi? bayan mı? yalnız tebrik ederim
- +1 yıl
Hayir erkek, 2 cocugu var. 2. oglunun dogumuna yetismek icin sinava girmemisti sinifta kalmisti hatırlıyorum
Soran+1 yıltebrikler valla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
+1 yılOkunabilir bende tekrar hazırlanıyorum okuduğum yerden memnun değilim sen geç kaldığını düşünüyosan ben öleyim o zaman 🙂
110 Yorumla
Soran+1 yılnerde okuyorsun? nereye hazırlanıyorssun? yaş kaç?
- +1 yıl
Burdurdaydım Boğaziçine hazırlanıyorum 22 yaşındayım
Soran+1 yılbölüm aynı mı
- +1 yıl
Evet büyük ihtimalle aynı olur kazanırsam eğer
Soran+1 yılbölüm ne
- +1 yıl
Uluslararası ticaret sen bu sene ne yapmayı düşünüyosun?
Soran+1 yılvalla ben tıp istediğim için bu sene neresi olursa gidecegim.. Ailemede tekrar hazırlandığımı söylemeyecegıim
- +1 yıl
Neredesin şu an şehir dışına çıkma tekrar hazırlanmak istiyorsan
Soran+1 yılkarabük... Ankara istiyorum ama bakalım
- +1 yıl
Mesaj at sana bir iki tavsiyem olacak tekrar hazırlanma konusunda yanlış anlama deneyimliyim üni konusunda sana yardım etmek isterim
+1 yıl2 sene zaman kaybı çok değil okurken okul uzatma yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik ya da kariyer secimini yap ben olsam kesinlikle kariyer derdim hatta oylede dusunuyorum evlilik hayatimda yok okumak var sadece
20 YorumlaHiiiçte geç değil. Sakın pes etme
11 Yorumla
Soran+1 yılTEŞEKKÜR EDERİM
+1 yılYoo alakasi yok. Basla
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılyok değil başla
10 Yorumla olur niye olmasin
10 YorumlaGayet mantıklı.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem