Ben lise hemşirelik mezunuyum. İstanbuldaki özel hastanelerde işe girmeyi planlıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDevlet Hastanesine gir kafan rahat etsin. . . Önemli bir vukuat işlemezsen ömrünün sonuna kadar çalışır ve emekli olursun.
Özel sektörde insanlar birbirlerinin kuyusunu kazar, işinden çok kişiliğinle ilgilenir. Zırt pırt iş değiştirmek zorunda kalırsın010 Yorumla- +1 yıl
Doğru dedin , devlet hastanesine girene kadar. . . Devlet Personel Daire Başkanlığını takip ediyor musun? İlla atanma olmadan da alımlar var. takip et oraları
- +1 yıl
Yani sen daha iyisini bilirsin senin branşın hiç yoktan , üniversite hastanelerinde çalışıp tecrübe ve referans aynı zaman da kariyer başlangıcı iyi olmaz mı senin için? CV de sağlık ile ilgili bir yerlerde çalışman daha dikkat çekici olur. :S Yine de sen daha iyisini bilirsin benim fikrim bu yönde
- +1 yıl
Anladım , birebir mülakat ve başvuru diyorsun yani. alıp almayacağı belli değil masraf yapmaya gerek yok :) Yani ne bileyim bazen sarı sayfalar veya internete baktığımda hemşire alımlar epey oluyor. İstanbuldayım ona göre söylüyorum. Sağlam bir takipte yarar var :)
- +1 yıl
Referans önemli tabii onun için maaşın az da olsa bir yerlere girip, yüksek kademeli sağlıkçılarla iyi ilişkiler kur diyalog yoluyla farklı yolla değil. :) Sonra referans aranınca salak saçma şeyler söylemesinler :D
- +1 yıl
Amin :)
En İyi Cevaplar
Hem lise mezunusun
Hem de iyi maaş istiyorsun...
Yapma minik böyle...
Artık 4 yıllık mezunlar bile işe yaramiyor.
Yüksek lisans ve doktora yapanlari arıyor herkes..
Sen bu diploman ile iş bulabilirse ona şükür et.
Hevesini kırmak için demiyorum
Maalesef durum bu.
Ama ben sana yine de bir hastane adı vereyim fakat alım yapıyorlar mi bilmiyorum. Sadece İstanbul'daki en lüks hastane desem yeridir. Ümraniye'de HİSAR INTERCONTINENTAL..
Sitesine bir bak istersen...120 Yorumla- +1 yıl
TR'de kanuni çalışma süresi;
Haftalık 45 saattir.
Bu da 6 gün çalışıp 1 gün izinli olduğun varsayımı ile; GÜNLÜK 7.5 SAAT ÇALIŞMA demektir molalar/aralar haricinde. Ama ne yazık ki buna hiç kimse uymuyor. Günlük 10 saati bırak 14 saat çalışan insanlar var bu ülkede... Sen bunu sor önce. Parayi 1 sene sonra konuş. Bir de ailen ile yaşamıyorsan yani ev kirası gibi bir sorunun varsa istanbul'da, asla ama asla orada çalışmayı düşünme ilk başta. Boğulursun, yaşayamazsin çünkü... - +1 yıl
Lojman İstanbul'da büyük nimet minik ama bu imkans sahip olmak çok zor. Allah bilir hangi torpilliler kalıyordur o lojmanlarda... Trabzon'dan gideceksin sanırım. Kalacak yere ihtiyacın olduğunu da belirt. Ama bu durum iki ucu poklu değnek gibi aynı zamanda. İyi niyetli insan pek kalmadı dünyada. Bunu demen kötü niyetli insanlara da yem olman anlamına geliyor aynı zamanda. Gel bende kal diye başlayan cümleler bile duyarsın emin ol...
Lise mezunu hemşirenin olayını pek bilmem ama dayımın kızı İstanbul florance nightgale hastanesinde ameliyat hemşiresi ama
7 yıldır orda yani ilk ise girildiğinde 1 lira civarı alıyordu şimdi 3400 civarındaki var mesaisi filan 4 -4.500 buluyor ama o üniversite mezunu lise de ne yapabilinir bilemem17 Yorumla- +1 yıl
Bu güzel bilgiler için çok teşekkür ederim. 7 yıl önce 1000 tl veriyorsa şimdi daha fazla verir tabi lise mezunu asgari ücret ya da birazcık daha fazla bir maaşla başlar. Zaten işe girince senen arttıkça iyide çalışıyorsan maaşın artar dimi. yani yanlış düşünmüyorum dimi. Bana güzel bir düşünce getirdi yorumun için teşekkürler: )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
Kiz kardeşim sağlık kolejine gidiyor
Iyi maaş veren hastaneler şafak Hastanesi
Bahat medigold12 Yorumla
+1 yılÜniversite okuman şart, iyi bir yere gireceksen. Elit mekânlarda olan yerler haliyle yüksek paralıdır. Ama girmesi zordur.
10 Yorumla
+1 yılben de att yim atanmadan önce yani bir yıl önce yaklaşık 1 ay kadar özelde çalıştım İstanbul'da 2000 civarı ile başlarsın işe özellerde iş rahat bulursun
01 Yorumlaumraniye sana uygunsa npistanbul hastanesi var hemsire oraya hep aliyorlar belki yardimim dokunabilir ama istersen sen basvur insan kaynaklati muduru cimridir sen fazla ucrette indirim yapma
020 Yorumlaİstanbul iyi fikir değil. Maaşlar diğer illere göre yüksek gibi görünsede İstanbul'da yaşamanın maliyeti yüksek. Aldığının fazlası eve, yola gider zaten.
05 Yorumlaen pahalısı en yüksek maaşı veriyordur vizite ücretlerine bak
10 Yorumlaözel hastanede 3e yakın
122 Yorumla
+1 yılArkadaşım acıbademde 2200 falan alıyor sanırım
113 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Yok ankarada 1900 lira alan lise mezunu alan arkadaşım da var
- +1 yıl
Ankarada lokman hekim hastanesi
- +1 yıl
Aynen başvuru yap bakalım ne olacak 😊😊
- +1 yıl
Benden bir tavsiye direk lojman deme almayabiliyorlar öyle
- +1 yıl
Hatta direk ara sor internetten al numarasını
memorial florance nightingale
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmedicalpark benim arkadaşım çalışıyor üniv. mezunu istiyorlarmış şu an
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılama git form doldurmak istediğini söyle birde istersen sana özelden arkadaşın ismini veririm
Cevap sahibi+1 yılönceden soyleseydin
Cevap sahibi+1 yılbekle
medicalpark grubunu tavsiye etmem
09 Yorumla- +1 yıl
yani bizim bulundugumuz hastanenin yonetim kurulu degistigi icin Şu an memnun degiller annem calisiyor benim ama ayni hastanede farkli brasta sdc doktorun yaninda o doktorun hemsiresi olarak ayrica dunyagözüde tavsiye etmem dusunuyorsan batmak üzereler cunku maaslar gecikiyormuş
+1 yılözelde beklentını pek yuksek tutma derım ben
017 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
- +1 yıl
İstanbul'da kalacak kımsen yok mu
- +1 yıl
yanı bılemıyorum ben muhendısım 4 aydır ıs arıyorum daha yenı buldum oda kendı bolumumle alakasız ıdarelık bırsey
- +1 yıl
amınn bence once ıstanbula gelmeden once gorusmelerını ayarla öyle gel
- +1 yıl
önce karıyerden falan kendıne ıs gorusmelerı ayarla sonra ıstanbua gel
- +1 yıl
onlardan bırsey cıkmamıs henuz ama eger baska bır ıste calısmak ıstersen yardıcı olabılırım
- +1 yıl
call center falan
- +1 yıl
özelden yaz
Maaşla iş ararsan baaşla dönersin.
01 Yorumla- +1 yıl
Maaşla iş aramıyorum sadece maaşların ortalama ne kadar olduğunu merak ediyorum. Kastamonuda ikamet ediyorum bu yüzdende bunları merak ediyorum. Yoksa işimi severek yapıyorum ve biran önce çalışmak istiyorum. neresi olursa olsun hangi hastanr olursa olsun diyorum. Sanırım bir çoğunun da lojmanı var.
+1 yılBakalım onlar seni almayı planliyormu
10 Yorumla
+1 yılHangi semt olduğuna bağlı
05 Yorumla- +1 yıl
Bence öyle deme ıstanbul büyük bir uçtan diğerine gitmek çok zor
- +1 yıl
Lojmanı olan hastane zor bulursun varsa da birkaç devlet hastanesinde vardır
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,8b cevap paylaştı. İstanbul'un neresindensin ama
06 Yorumla
+1 yılNerede oturuyorsun peki
01 Yorumla
+1 yılHepsi Kan emici
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılSelam Gfsf kariyer netten acıbademi araştır
03 Yorumla- +1 yıl
Bana özelden yazabilirmisin
+1 yılkariyer sitelerindeki ilanlardan takip et
021 Yorumla- +1 yıl
vay terbiyesizler :)
- +1 yıl
haklısında tecrüben olmalı
- +1 yıl
sen en iyisi sınavlara çalış
- +1 yıl
O almıyo işe bu almıyo işe ben nasıl tecrübe edineyim o zaman. Övmek değilde işimi en iyi şekilde yaparım servisin kendi hemşiresi gibi çalışıyordum. kpss sınavınada girdim puanımda iyi sayılır 80 aldım. umarım bir gün atanbilirim. Gerçi o kdr hemşire açığı varken sadece 9 kişi aldılar orasıda ayrı bir gerçek.
- +1 yıl
ben bu sene ümitliyim sağlıktan
- +1 yıl
hım o zaman üni yap sende hemşire hanım
- +1 yıl
tabiki sen daha iyi bilirsin
- +1 yıl
denizlide fabrikalar hemşire bulunduruyor o tip işlere baksana
- +1 yıl
evet orda da tecrübe edinebilirsin
- +1 yıl
yolun daha başındasın
- +1 yıl
o zaman o yone yönel
- +1 yıl
sakin olman lazım kariyerine yön verirken
- +1 yıl
kesinlikle sonra pişman olursun kendini yükseltmelisin
+1 yılÖzel hastaneleri tavsiye edemiyorum nedense..
00 Yorumla
+1 yılMedical park.
10 Yorumla
+1 yılamerican hastanesi
11 Yorumlaarkadaş fakir
00 YorumlaKlitoris ne demek
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İstanbuldaki özel hastanelerden hangileri daha iyi ve hemşireye en iyi maaş veren hangisidir? Kaç lira maaş veriyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat