Üniversite 1. Sınıfım bir tane bile arkadaşım yok Üniversiteye gitmiş istemiyorum resmen sizce nasıl kaynaşabilirim insanlarla?
Cevabın nedir?
Evet benimde arkadaşım yok o yüzden soğuyorum üniversiteden. Ama ben sınıfımdakileri sevmediğimden ötürü
09 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGitme boşver bir halt yok bende donduruyorum. KEndi işimi kurucam :D
02 Yorumla- +1 yıl
Kanka özelden yazarım istesen pek bir anlatılıcak durum değil.:D teşekkür ederim
+1 yılDaha sosyal olmayı dene, üniversite sosyal olmayı gerektirir.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
zamanla olur bende ilk bir ay resmen intiharın eşiğine geldim şimdide arkadaşlardan kaçmak için delik arıyorum
19 Yorumla
+1 yılİtici bir tip olmalısın. Bunu düzelt önce. Yoksa herkesle arkadaş olabilirsin.
03 Yorumla- +1 yıl
Banane lan onu mu sordum.
+1 yılvallahi bıktım arkadastan bende. ilk zamanlar kimseyi tanimiyodum. simdi sinifa gidene kadar selam vermekten usandim 50 kisiye
027 Yorumla- +1 yıl
2 Ama geçen senede böyleydi
- +1 yıl
benim kutahyada cok arkadasim var. talimat veriyim yalniz gezen arkadasimla ilgilenin diye 😃😃
- +1 yıl
Hahahaha sen kafasın ya. ben universiteyi birakip geliyim arkadasin olurum
- +1 yıl
arkadasimin yanina gittim 2 ay once. goremedim seni :)
- +1 yıl
elektrik elektronik
- +1 yıl
giris kapisinda bekle ben helince :)
- +1 yıl
nerelisin sen normalde
- +1 yıl
belki benim hemserisindir
- +1 yıl
ooo izmirin güzeli seni. bende antalya liyim. yakin sayiliriz ya :)
- +1 yıl
sicakkanli oluyo ya harbiden sahil kesimin insanlari. havanin sicakligindan da olabilir :)
- +1 yıl
ne okuyon bakam sen kutahyada. ben İzmir i cok istedim tutturamadim
- +1 yıl
ftr ne imis ya. ben ziraat muh. okuyom
- +1 yıl
hmm zeki kiz seni. takip et istersen msjdan konusalim biraz. sevdim muhabbetini ya. simdi muhabbet ediyolar diye soruyu kapatir bunlar
- +1 yıl
mesajim gittimi sana. bir sorun var gibi uygulamada ama
korkularını yen ve konuş gitsin bir daha mi gelcez dünyaya
04 YorumlaZamanla olur sosyal aktv. Katıl kebdini dışlanmış hissetme
04 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşim hangi bölüm okul sorun sende degil bence çünkü ablamda da öyle sorun olmuştu ilk yıl
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHmm peki neden öyle sosyal ortamin yok sence hic düşündün mu yani sebebini falan arastirdin mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkuduğun bölümden üniversitenin kalitesinden falan memnun musun?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDeğiştir ben de senin gibiydim arkadaş edinememiştim kültür şokuna girmiştim, kimseyle anlaşamıyordum bölümü de beğenmedim okulu da sonra yeniden hazırlandım daha iyi şehirde daha iyi bölümde okuyorum şu an. Keyfim de yerinde
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiran önce biriyle muhabbet etmeye bak gerisi gelir. Aynı yurttan biriyle mesela. Yoksa çekilmiyo valla
00 Yorumla
+1 yılmerhaba ben de şuanda 1. sınıfım bu sorunu çözebildiniz mi?
00 YorumlaOnce tebbesum et onlara sonra gunaydin falan de sonra muhabet kurulur yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sorunu yaşayan bir kişi daha var burada ne yaptı bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılGit birinin yanina otur derste :)
03 Yorumla- +1 yıl
Ahahahhaah 😃😃😂😂 o zaman sen de cikista benimle gelir misin kitap alacagim dersin azcik gezersiniz kitap alirsiniz sohbet muhabbet
Gizli Üye(25-29)+1 yılGruplaşma oluyor genelde üniversite ortamında
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMerak etme o gruplar teker teker bozulacak :)
Cevap sahibi+1 yılHahahaha :)
+1 yılİlla etrafında biri olmak zorunda mı?
01 Yorumla
+1 yılKaynaşırsın merak etme 😊
07 Yorumla- +1 yıl
İstanbulsaysan arkadaşım ol😊
- +1 yıl
Ya tamam 😊 alışırsın arkadaşın da olur üzülme nolur😊 kıyamam kız😊 bebek gibisin
- +1 yıl
Topla kendini😊 Sevdiğim bir kız vardı ilk senesi kimsesi yoktu. Ağladığı oluyordu. Çok seviyordum onu. Sonra arkadaşları oldu falan. Beni de boynuzladı bir güzel. Kız yürümeyi bilmiyordu koşmaya hatta uçmaya başladı😂 sen de öğrenirsin
+1 yılOrtamlara gir selam ver
03 Yorumla- +1 yıl
Birsürü insan var elbet bulursun bir grup en güzel zamanların böyle karamsar olmamalısın
Tadını çıkar.
tadına bakmadan konusma
00 Yorumla
+1 yılgitme bro
015 Yorumla- +1 yıl
o zaman git ama kasma arkadassızlıgı
2. üniversitemdeyim sınıf 33 kişi hiç arkadasım yok takıyomuyum hayır takma - +1 yıl
evet sıkılıyo ama onların yaptıklarıda cok sıkıcı geliyo mesela bana
cocukda ta**ak muhabbeti yapıyolar ergen gibi hadi içmeye gidiyoruz hadi bilmemneye gidiyoruz cok sacma sacma ortamlar mesela benim gittigim dernekler var insan neden sacma bişey için içmeye gider ki git abi bir stk ya dernege kendine deger kat fitnese git vucudunu topla - +1 yıl
bakma dedigini anlıyorum insan cok sıkıntı cekiyo birisiyle arkadas olmayınca knusmayınca bide benim ailemde yanımda degil
yurda geliyorum odada yannızım okulda yannızım işte yanlızım sokakta yalnızım
ölsem cenazeme kimsem yok o derece insan biyerden sonra bunalıyo ama napcan en iyisi yalnızlıga alısmak yoluna bakmak
2 3 tanesiyle arkadas olmak istiyosan not alışverisi yapcan ya da sınıf grubuna yüzme havuzuyla alakalı bişey yaz görsünler beraber yazılın - +1 yıl
Evet bende şuanda öyleyim sanırım beni şuanda tek sen anlıyon. İğrenç bir duygu bu yüzden kaç kez ağladığım oldu. Dayanmaya çalışıyorum sonra dayanamayıp ağlıyorum :) benimde ailem uzakta yurtta bir Allahın kulu yok tekim. Ama gerçekten sıkıldım bu durumdan. Hayalini kurduğum Üniversite bu değildi biran önce her şey yoluna girer inşallah
- +1 yıl
Nerdesin kucuk bir sehirmi buyukmu
Nasrettin hoca essekten dusmus herkez ah tuh gecmis olsun demis oda bana essekten dusen birini getirin o benik halimden anlar demis :D o misal bizimksii - +1 yıl
Hey yavrum hey ben istanbuldayim gezecek yer var ama kutahyayi bilmiyorum
- +1 yıl
:D o zaman yapcak tek şey şehir dışına cıkmak turlarla falan kütahya hangi büyük şehre yakın
- +1 yıl
e ne güzel
atla git eskisehire
ankaraya git eskisehirdende mesela bana sor söylerim güzel gezilecek yerleri ankarada yasıyorum normalde fikir verebilrim
İstanbul olur iyi yani :D
+1 yılEvlen o zaman
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek arkdsn vrmı?
033 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen hngi üniye gidysn?
Cevap sahibi+1 yılAilendemi orada yasıo?
Cevap sahibi+1 yılBende aslen marmarisliyim ama İstanbul'da yasıyorum :)) sen simdi güzelsindir de ☹️
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani 😀
Cevap sahibi+1 yılKahretsin ki biliyodum 🤗🤗🤗
Cevap sahibi+1 yılSana önerim olsun mu?
Cevap sahibi+1 yılİstanbula gelirsen seni agirlamak isterim bir haftasonu konaklaman icinde otel ayarlarım hem senin icinde iyi olur ne dersn merak etme harcamalar benden :))
Cevap sahibi+1 yılNeden ben seni insan yerine koydum bak ne güzel öneri sundum asıl kabahat bende
Cevap sahibi+1 yılPeki ben geleym mi kütahyaya ister msn?
Cevap sahibi+1 yılAklın fikrin kusura bakma da bel altı
Cevap sahibi+1 yılSusmucam
Cevap sahibi+1 yılSinirlendirdin beni gece gece sevgiline kızıysn acısını benden ckarıosn ya
Cevap sahibi+1 yılSeni ekleyebilir miyim
Cevap sahibi+1 yılNeden kızıosun alla alla seni mutlu edemedm diyemi?
Cevap sahibi+1 yılBeni üzüyosun 😞
Cevap sahibi+1 yılO sevdigin erkek allah bilir Şu an kimleri takip ediyodur. Sen tabii beni erkek arkadasn gibi sapık olarak gördysen de bisey demicem 🤗
Cevap sahibi+1 yılİyi iki gün sonra boynuzlanırsan soru sordgn zaman gülücük koycsm soruna 😉
Cevap sahibi+1 yılAslında haklısın ben kız olsam boynuzu yesem buraya gelip yazmam yani anlayabiliyorum seni 🤗
Cevap sahibi+1 yılGari dediysen mugla tarafından bir akraban var demek
Ne yazıyor burda ya
05 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Üniversiteye gitmek istemiyorum hiç, insanlarla nasıl kaynaşırım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım