Lc waikiki de full time satış danışmanı çalışma koşulları nedir arkadaşlar ? Ne kadar maaş alır ? Ne görevler üstlenir ? Anlatabilirmisiniz...
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba abi ,
tesadüfen gördüm sorunu cevaplamak istiyorum. ben 19 yasından 23 yasına kadar 4 yaz tatılınde lc. waıkıkıde çalıştım.4-5 ay calıstım cıktım hep cunku unıversıte okuyordum. hazıran bası gbı bırer ekım bası gbı cıkardım. mudurelerım sagolsun tanırlardı alırlardı hemen :D oncelıkle abı lcw yı kesınlıkle sana tavsıye edebılırım. en bastan baslıyayım. calısma saatı gunluk 9 saattır. bunun 7.5 saatı net calısma saatıdır.1 saat yemek molandır ve yarım saatte cay molandır. bazen olur molalarını 1 saat ve yarım saat olarak kullanırsın bazen olursun 45+45 kullanırsın bazen cok yogun olur aksam 1.5 saat cıkarsın.9 saatı gecerse fazla mesaı olur. ya sabah 8-5 ya 9-6 ya da 1-10 calısırsın. full olursan haftada 6 gun calısırsın haftaıcı 1 gun ıznın olur.3 gun erken cıkıs 3 gun kapanıs olursun veya 4 gun kapanıs 2 gun erken cıkıs olursun sefın magaza mudurunun ınsıyatıfıne kalmıs. benım magazamda yemek sırketı ıle anlasmaları vardı yemek gelırdı.. ama ben cıktıktan snrakı yıl magaza avm ye tasındı yemek kartı vermeye basladılar. aylık 300-350 cıvarı gunluk 11-12 lıra gbı bı ucret. cay kahve makınesı var. ıster ekmek arası gotur cay kahve ıle ye ıster gıt lahmacun pıde ne ıstersen ye. ıstersen 300 lırayı mutfak masrafına harca tercıh senın.. en son 1 hafta once arkadasımla konustum 1300 maas+530 prım alcam dedı.. bıde fazla mesaılerı varmıs. yanı sen suna 1800 maas+yemek parası 2100 dıyebılırsın. lcw nın en buyuk avantajıda 1800 mu maas alıyosun sıgortan ole yatar. bayramlarda 2200 mu aldın 2200 den sıgortan yatar. bundan 2 yıl once kurban bayramında son calıstgm aydı 1780 lıra maas alcam prım dahıl sıgortama bakmıstım kurusu kurusuna bole yatmıstı..1 yıl calıstıktan snra yukselme ımkanında var seflık sınavlarına gırebılırsın.. sef olursan 3000 e yakın alırsın kesın.. ben su an muhasebe elemanıyım ozel bır sırkette 1475 alıyorum. gıtsem mı dıye dusunmuyo deglm cunku burada yukselme ımkanım yok orada yukseleblrm. aklınıza takılan bse olursa yazın cevaplarım :)36 Yorumla- +1 yıl
Merhaba bende bilgi toplamak için buralara bakarken sizin yorumunuzu gördüm bikaç bişey sormak istiyorum affiniza sığınarak ben 4 ay sonra 188 yaşında olcam yol parası veriyorlar mi? lise açık öğretim okuyorum Şu an ben gidip başvuruda bulunsam beni hemen alirlar mi? Teşekkürler 😊😊
- +1 yıl
Çok yorucu oluyor mu bayram zamani birde full time da 12 saat mi çalışılıyor
- +1 yıl
Full time 12 saat mi çalışıyor yani
Lcw da çalışmak güzel ama zordur zora gelemeyen in yapabileceği bir iş değil. Büyük şehirlerde ful time kolay olunuyor ama Anadolu'da küçük illerde ful olmak hatta part time olmak bile zordur. Kısmi olarak girebilirsin ilk başa Performansa göre artırılır. Maaş fullerde asgari+prim+yemek partlarda da 1000 civarı prim yemek yükselme oluyo sınavlarına girerseniz eskiden kolaymış yönetici olmak ama artık baya zor. Ben çalışanıyım şu an zora gelebilen sabırlı olan insan için iyi bir iş.
00 Yorumla
+1 yılafilli ismine kanıpta bişey oldğunu sanmayasın...görevleri nelerdir.. elbise katlamak, milletin bozup bozup almadığı şeyleri arkasından düzenlemek, bilmemne reyonu nerde diyene cevap vermek, kasa çok kalabalıksa joker olarak oraya kaydırılmak, depodan koli koli kıyafet vs alıp onları reyona dizmek, sayım yapmak, kabinleri kontrol edip orda bırakılan şeyler varsa toparlamak vb diye uzar gider...ücretini bilmem prim usulü çalışırlar birazda senin girişkenliğine ve çenene bağlı ücret olarak asgari ücret zaten garanti ama ticket sodexo primler cırt curt derken 1000-1200 falan bulabilir
17 Yorumla- +1 yıl
mağazasından mağzasına değişir ama ortalama sabah 10 akşam 10 gibi
- +1 yıl
rica ederim :)
- +1 yıl
Genel anlamıyla Satış Danışmanını tanımlamış olabilirsin. Ama bir insan kesinlikle ne yapıyorsa yapsın işini ciddiye alırsa o konuda yolu açıktır. Örnek verecek olursak Lc Waikiki firması yurt içi yurt dışı toplam 584 mağazaya sahip.(Zamanla Artmakta.) Yaklaşık olarak 25000 den fazla da çalışanı var. Herhangi bir mağazada yoğun zamanlarda destek olarak çalışan bir personel olduğunu varsayalım, zamanla normal ekibe dahil olup (full, part, kısmi) olarak çalışabilirsin.1 yıl çalıştıktan sonra bulunduğun kısmın (reyon, kasa, depo) yönetici adayı olarak gösterilebilir ve olabilirsin... sonrasında ise 2. müdür ,,,, daha da sonrasında ise 1. müdür olabilirsin. Aynı zamanda tüm çalışanlarını sürekli olarak İnternet üzerinden (e-akademi) interaktif eğitimlerle gelişmelerini desteklemektedir... Seni ağır bir şekilde eleştirdiğimi düşünme sakın sadece fikirlerimi sundum. Sonuçta yüzyılın gerektirdikleri arasında bu sektörlerde çalışmak...
Kardeşim lc waikiki de askeri ücret veriliyor artı yemek ücreti veriliyor birde her mağazanın bir kazanç kotası var mağaza ay sonunda kazanç kotasını aşmışsa ek prim veriliyor yemek parasını ful harcarsın zaten onun dışınde toplam olarak yaklaşık 1250 gibi bir rakam söz konusu ama şunuda hatırlatmak isterim satış danışmanları hiç oturmadam çalışırlar eğer alışık değilsen ve mecburi bir durum yoksa başka bir sektör tavsiye ederim ama sen bilirsin eğer düşünürsem lc waikikinin depo görevlisi olarak çalışabilirsin biraz daha rahat olur ama prim yok depo görevlisinde
02 Yorumla- +1 yıl
emın mısın depo gorevlısınde prım olmadıgına..19 yasından 23 yasına kadar 4 yaz boyunca lcw deposunda calıstm etıket taktım dger arkadaslarımla aynı maası ve prımı aldım. su an asgarı ucret zammından sonra lcw de 1300+500-600 cıvarı prm.1800 cıvarı maas artı 300 cıvarı yemek kartı verılıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
part oldugum halde 800 e yakın alıyorum. artık yemek ücreti..yoğun bir yerde çalışırsan hem zaman su gibi akar. hemde paran iyi olur sana tavsiyem bu. Şunuda unutmamak lazım bu sektorde sosyal hayat yok :)
04 Yorumla
+1 yılarkdaşlar ben modelist yardımcısıyım ama bende iş bulamıyorum bu ara piyasa cok kötü bende başvuru yapıcam acaba gire bilirmiyim ki
01 Yorumla- +1 yıl
bence genel merkezıne basvur kardes. alırlar mı bılmem ama dene sansını neden olmasın
+1 yıltezgahtar gibi bişey oluyo heralde, ama yzın milletle ugraşması zor olur be herşeyi dagıtırlar mahvederler hiç çekilmez bence
00 YorumlaKuzenim üniverstede olduğu için çalışıyordu bir aralar. Ona yetiyordu. Şimdi ise bankacı.
00 Yorumlalc waıkıde part time çalışmak istiyorum avm dışındaki mağazalar akşam kaçta kapanıyor ve torpil bulmama gerek var mı üni mezunuyum ve daha önceden satış danışmanlığı tecrübem var
01 Yorumla- +1 yıl
merhaba canım 19 yasımdan 23 yasına kadar lcw de yazları calıstım.. lcw guzeldır tavsıye edebılırım.. torpıle cok gerek yok basvur ıhtıyac oldugunda alırlar. su an part tımeler 1000 cıvarı alıyolar 4 gun calısıyosun haftaıcı 2 haftasonu 2 gun..22.00 da kapanır mağazalar. su an kardesım calısıyor unı okuyo oda sadece haftasonu calısıyo..22.15 de kapanıyo onun magazası
Merhaba! Bişey sormak istiyorum ben açıköğretim lise okuyorum beni lcwaikiki işe alırmı?
06 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Sayim kac ayda bir oluyor?
00 Yorumla
+1 yılmaaşlar ne zaman yatar
00 Yorumla
+1 yıl800 tl falan alırsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı