Öncelikle bu işi çok sevmeli istemeli bence. benim ablam Hakan Öztürk ' e gitti. Kendisi spiker fabrikatörü diye anılıyor hatta, şuan ekranda gördüğünüz hemen hemen çoğu yüzü bu sektöre kazandıran adam. çok ilgileniyormuş ,çok memnun kalmıştı ablam eksikleri çok iyi görüyormuş yardımcı oluyormuş bire bir. o zaman kursu vardı kendi adını taşıyan , sonradan kendi koçluk danışmanlık bürosu açmış , bireysel tek tek eğitim veriyor Kadıköyde. google a yazınca çıkar zaten Medya Koçu deyince. bence bir gitsin görüşsün arkadaşın , çünkü medya sektöründe hakkaten isim yapmış tecrübeli biriyle çalışmazsan bu işler biraz zor. vesselam :)
02 Yorumla- +1 yıl
Ben maalesef başka bir kursa gittim ve kalabalıktan sınıfta kimse bir verim alamadı. Hiçbir işe yaramayan birer sertifika sahibi olduk :(
Bu konuda araştırmalarıma devam ederken Hakan Öztürk'ü sonradan öğrendim. ve ona gitmediğime zamanında onu bulamadığıma inanın çok pişman oldum. Herkes ondan bahsediyor. bir daha param olur mu bilmem ama olursa mutlaka kendisine ulaşacağım - +1 yıl
Merhaba ablaniz hakan özturkten kurs almis, benimde boyle bir istegim var. ozelden mesaj gonderilmiyor size. ben ucret konusunda bilgi almak istemistim sizden
güzellik faso fiso.çok güzel kızlar var sokaklarda,caddelerde.hepimiz görüyoruz ediyoruz.her güzel kız spiker olabilseydi olurdu merak etme.torpil gerekiyo kesin olarak.torpilin gerekmediği yerlerde olabilir ama tv radyo mezunu olman lazım.o da olmadı çok iyi bi kursa gitmen lazım.müjdat gezende kurslar var mesela ama 5000 lira gibi bi rakam verebilmen gerekiyor.ne kadar güzel olursan ol,ne kadar güzel diksiyonun olursa olsun.
00 Yorumla
+1 yılbirincisi diksiyonu güzel olmalı veya diksiyon dersi almalı
ikincisi ünv. sınavına girip televizyon ve radyoculuk okumalı. bunun 2 yıllığı da var (mesela ıspartada) 4 yıllığı da var. arada pek bişey oynamıyor.
saygılar.00 Yorumla
+1 yılsağlam bir yapımcıya vermesi öhöhöhöh öksüü hapşuuuu off konuşamadım.ne diyorduk...hı sağlam bir yapımcıya cv vermesi lazım:)
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
güzel degilde bakimli olunursa ve diksyonu düzgün olursa ve spkerlik sunuculuk kurslarina giderse bence her kanala basvuru yapila bilir
tabi bazen torpilde gecerli mesela sifreli spor kanalda herkesin tanidigi bir isim kendi akrabasini ekrana cikarti ok kiz güzel ama konusmasini bilmiyor
sansin olacak ya toprilin yada cok calisicaksin00 YorumlaÇok hoş bir yüzün..düzgün ve aksansız Türkçen, kontrollü ses ahengi ve en önemlisi de Geniş meshepli olman yeterli...2 haftaya Show Tv ' de bir program sunuyor olabilirsin...
00 Yorumla
+1 yılgitsin bi radyoya başvursun. önce asistan olarak çalışır yani ayak işleri, çay getir götür falan sonra yayına alırlar dinlemesi için işi öğrenincede program yaparlar...
01 Yorumladiksiyon kurslarına gitmeli, en az bir dili 1. derecede konuşabilmeli ve mümkünse habercilik eğitimi almalı.
00 YorumlaKursa gitmeli. Ankara da ise rüştü asyalı diksiyon vs..
00 Yorumla
+1 yılokulunu okusan bile çok büyük torpilin olması gerekir
00 Yorumlaeski bir sunucu olarak şunu diyebilirim önce mikrofonik ses olmalı ve düzgün şivesiz bir türkçeye
00 Yorumlagüzel bir yüzü dolgun göğüsleri tok ses tonu ve düzgün bir aksanı yoksa hiç uğraşmasın canım
00 Yorumlaçok iyi diksiyonun ve birkaç dilin olması gerekir
00 YorumlaKim mi? HHHaaaayııııııııııııııııııııııırrr
01 Yorumla
+1 yılali kırca ile tanışsın bi şekilde :)))
10 Yorumla
+1 yılKim kardishan olma yeter
02 Yorumla- +1 yıl
Kİm'i sevmem , görünce tepkisel olarak bu cevabı verdim
+1 yılÖncelikle diksiyonu düzgün olmalı
00 Yorumlakesınlıkle kursa gıtmelı
01 Yorumla- +1 yıl
Ama her kursa değil... ben gittim de paramızla rezil olduk. Sınıftaki herkes bin pişman oldu sadece birer sertifika sahibi olduk o kadar. Benim nacizane tavsiyem araştırmalarım sonucu (benim için biraz geç ama) Hakan Öztürk'e veya Can Gürzaba gitsinler. Ama Hakan Öztürk'ü mutlaka araştırsınlar derim
işe başvurmalı..
00 YorumlaRadyo Tv okusun.
02 Yorumla- +1 yıl
bende süpürgemi arıyodum ne zamandır...
- +1 yıl
:D tamam tamam eskiydi o zaman yeni modelleri geldi bana :D
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım