çarşamba günü hayatımın mülakatına girecem, biraz heyacanlıyım, bana sakinleştirici birşeyler söyler misiniz? valium veya diazepam gibi bir ilaç veya muadili ne varsa, tecrübeli arkadaşlar yardım edin
Cevabın nedir?
Hayatındaki önemli anlarda ilaç desteği almaya bu yaştan alışırsan ilaçlar peşini bırakmaz senin. Mülakatta heyecanlı olmanı kötü birşey olarak düşünme, işim gereği çok mülakata giriyorum ve heyecanlı birisini her zaman küçük dağları ben yarattım tarzı bir ukalalık içinde birisine tercih ederim. Heyecanını yenmek için mülakatı düşünmemeye çalış, çarşambaya daha kaç gün var, bu kadar gözünde büyütürsen sorun yaşarsın. Mülakat işi aslında orda vereceğin 2-3 cevapla kısıtlı değil, zaten senin iş tanımına uygun olup olmadığın konusunda önceden bir kanaat oluyor, o yüzdende germe kendini.
Son olarak son 5 yıldır çalıştığım işimin mülakatına tam gidecekken istanbul da yağmur başlamıştı ve ben 3 te girmem gereken mülakata 3.45 te gitmiştim. Yani olacaksa bir şekilde oluyor :)00 Yorumla
İşi kendi kafanda bitirmen lazım.Heyecan varsa mülakata girip çıktıktan sonra heyecanın gitmiş olacak.Bunun nedeni mülakatı gözünde çok büyütmendir.Onun için rahat olmaya bak, sonuçta dünyanın sonu değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılevet ama böyle fırsatta her zaman çıkmıyo, belki ömürde bir yani
Soran+1 yılben hep çabalıyorum ama çıkmıyo, maddi olarak şimdikinin nerdeyse 3 katı, ailemle aynı şehirde olacam, lojman veriliyo evlilere, çalışma saatleri şimdikinden az, servisi felan var, ve havuz, spor yapacak alan var, daha bilmediğim neler neler
+1 yılSakın ilaç içme.Heyecanlı olman normalBen de heyecandan batırdığımı,işi kaçırdığımı düşünmüştüm ama onlar da biliyorlar heyecanlı olacağını.Mülakata girmeden önce derin nefes al ve çok güzel geçeceğine kendini şartlandır.Soruları cevaplarken gözlerinin içine bak.Gülümsemeyi ihmal etme ve karşındakinin de insan olduğunu unutma.
00 Yorumla
oha valıum mu kafayı mı yedın sen yılın uyusturucusu secıldı o ılac ve pıyasadan kaldırıldı uyusturucu nıtelıgınde oldugu ıcın.. prozac lustral veya cypram falan kullan..
01 Yorumla
Soran+1 yılne bilim ben anlamıyorum işte, ama o mülakatı da berbat etmemem lazım sırf heyacan yüzünden yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
eczaneden ciprom al. reçetesiz satılır. gitmeden iki saat önce tok karnına iç.
14 Yorumla
Soran+1 yılsaat on da, şimdi bile heyacanım var biras
Soran+1 yılkilo aldırıyorsa biraz daha kullanayım, bi 5-6 kilo eksiğim var, çok zayıfmışım, hep öyle diyorlar
+1 yılilaca gerek yok su iç sakinleştiri vücüdü 2 beden diline dıkkat et heycanlı oldugunu belli etme :)
onuda naısl yapıcam dersen yardmcı olrm03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yapaccam?
- +1 yıl
doğru yerdesin =)
ilk olarak duruşun içeri girdiğinde ne kadar heycanlanırsan heycanlar fakretmez dik duracaksın sakın unutma kendine guvenın ılk adımıdır juri seni gördugunde ılk ızlenımlerı cok onemlı dik dur emin adımlarla gir içeri ses tonunu iyi ayarla 2 cisi ellerin bir soru sorduklarında açıklarken ellerinle verdıgın cevapları şematize et ellerini avuc ıclerın bırbırıne bakacak sekılde parmak uclarında parmak ıclarına degdır ve avuc ıclerındegmesın bu konu hakkında hakım olduugn anlamında - +1 yıl
devam edıyorum yer kalmadı D: mımıklerın ve jestlerın eger sandalıyeye oturturlarsa yıne dık oturuyosun ve kesnlıkle bacak bacak ustune at gerektıgınde ufak yalanlar atıyosan ellerını burnuna goturme agzını kapatmaya calısma ve avuc ıclerını bıleklerını gostererek anlat =) sonra goz temeası onemlı gozlerın ıcıne bakamıyorsan 2 kasın arasına bak bunlar altın noktalardır ben her iş görusmesınde uyguların bu zamnaa kadar gerı cevrılmedm .D
bence öyle ilaç falan alma, uyuşuk görünürsün. başlamadan önce nefes alma egzersizleri yap ve onların da sıradan insanlar olduğunu hatırla:)
00 Yorumlabence ilaçlardan uzak dur...
sadece erken yat ve çok erken kalk, kahvaltnı yap zamanından önce mülakat yerine git ve bekle...
sıra sana gelinceye kadar zaten sıkılır ve heyecanında geçmiş olur...01 Yorumlaçok stresli bir tipsen pasiflora al. Mulakat öncesi sağlam bir kahvalti ve Double Espresso içmeden gitme iyi gelecektir ve dikkatini toplayabileceksin gerisi sana kalmış
00 Yorumlahastanede sana bi sakinleştirici iğne yapsınlar tamamdır
00 Yorumlane mülakatı onuda dıyıvereydın.
02 Yorumla
Soran+1 yılmülakat deyince normal bi insanın aklına ne geliyorsa o mülakat işte
torpilin varsa rahat ol
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Çarşamba günü hayatımın mülakatına gireceğim, bana sakinleştirici bir şeyler söyler misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat