inegin popona parmak atmsk istersen veteriner hekimligi bnce dis hekimligi biraz daha iyi gibi en azindan agza parmak saliyorsun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılİneğin poposuna parmak atmak dediğin suni tohumlama oluyor ve mesleği seversem yaparım ayrıca vet olursa petshop hayvanlarıyla ilgilenmek isterim :)
+1 yılIkiside baya ayri seyler neden bu ikisi diye sana sorayim ben?
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında şöyle veterinerlik çünkü hayvanları çok seviyorum ve ilgilenmekte hoşuma gidiyor, diş hekimliğide çok beğeniyorum ve ilgimi çekiyor
- +1 yıl
Niye begeniyorsun dis hekimligini tam olarak?
Soran+1 yılBen küçükken aşırı korkuyordum sonra diş eti rahatsızlığım olduğu için korka korka bir diş hekimine gittim hayatımda tanıdığım en iyi insandı ve beyaz önlüğü o ortam benim ilgimi çekti
- +1 yıl
hmm anladim bence ikiside guzel meslek burda karari kendin dusunp vermelsin
İnsana bile değer verilmeyen bir toplumda , maalesef hayvana hiç değer verilmiyor.
Diş hekimliği oku sen, aç kalmazsın.08 Yorumla
Soran+1 yılDeğer konusunda haklısın ama birçok hayvan severde unutulmamalı ayrıca sevmeseler bile (nasıl sevmezler anlamıyorum bir canlı sonuçta) etini, sütünü tüketiyorlar bunlar içinde veteriner hekimin yetkileri lazım
Soran+1 yılBiri çok iyi iş imkanı diyor biri işsiz hey Allaahıım. Nereden mezunlar? Birde oturup iş beklediyseler iş gelmez koşturmak lazım.
Soran+1 yılValla hayatımın en zor dönemini geçiriyorum. Tam diyorum bu mesleği yaparım iş imkanı yok çıkıyor, bir meslekte de hiç yapmam diyorum iş imkanı var.
Soran+1 yılOf canım benim sağolasın. Diş hekimliği için bir sene beklemeyeyim dedim veterinerlik yazacaktım ama aklımda yine soru işaretleri kaldı :/
+1 yılDiş hekimliği. Yani ben ikisi arasında kalsam diş derim çünkü hayvanlarla uğraşmak zor, güzel birşey ama zor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılVeteriner sebebi ise başkasının ağız kokusınu çekeceğine hayvanlarla uğraş ne güzel yumuş yumuş stres kalmaz :)
04 Yorumla- +1 yıl
Töbe
Soran+1 yıl@Latte18 O da acı gerçekler :)
- +1 yıl
Hayat acı bademm
veteriner daha güzel bence bir de hayvanlarla aran iyiyse.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok severiim aşırı aşırı aşırı😍😍
dis hekimligi ama risk var sahsen bana gore degil veterinerlikte iyi fakat ulkemizde nesli tukenecek
015 Yorumla
Soran+1 yılNeden tükensin ki
- +1 yıl
Neslimi tukencek. Şu an en guzel mesleklerden bir. tanesi. iş imkanı var maaşı iyi daha ne olsun
- +1 yıl
Biz bu işin içindeyiz ne destegi yok o ağlayan adamlar. Milyonluk adamlar
- +1 yıl
Nedenim ithal ediliyor. Çünkü avrupada %60 domuz eti tercih ediliyor. Bizde öyle bir şans olmadığı için. Birazda eti seven bir toplum olduğumuz için yetmiyor
Soran+1 yılSakin olun
- +1 yıl
Benim dedem Ardahands bu işi yapıyor. Aylık 12 bin lira sadece süt gelir var. doğan buzagilarida sayarsak 4x40. Sen hesapla bu ciftcimi ac şimdi
Soran+1 yılPara mevzusu her alanda olduğu gibi bu meslektekilerde de yaptığı işe göre değişir fakat @fxdelisi nesli tükenmesi biraz zor sonuçta onlarda canlı ve birçok türü var onlar olduğu sürece illa ki hekimlerinin de olması lazım
- +1 yıl
Tamam. Cok zor iş eyv ama guzel abicim bu adam şehire gelse o yaşta kim alicak onu ise hadi aldı en fazla vericekleri para 2 bin lira. Herkez memnun. emin ol hayvancılıkla urasipta zarar edeni görmedik biz
bence diş hekimliği Bu benim görüşüm tabiki kararı sen vereceksin neyi sevdiğine göre değişebilen bir durum
07 Yorumla
Soran+1 yılBen ikisinide severek yaparım iş imkanı önemli
- +1 yıl
diş hekimliğinin iş imkanı olarak önünün açık olduğunu biliyorum ama veterinerliği araştırmadığımdan bilemeyeceğim. Yüksek puanla alıyor diş hekimliği, kazanmak o kadar da kolay değil.3. senesinde kazanan arkadaşım vardı ordan biliyorum, benim de istediğim bölümler arasındaydı
Soran+1 yılDiş hekimleride çalışma koşullarından hiç memnun değiller 3 diş hekimiyle görüştüm hepsi öyle dedi. 35 yaşına kadar bel, boyun fıtığın çıkar falan dediler.
Soran+1 yılİşin ucunda birde minnoşlarla ilgilenmek var aşırı kararsızım yaaa :(
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılVeteriner tabiki en zor yani. Tohumlamak bundada sikinti çekmem diyorsan hiç düşünme. bile
15 Yorumla
Soran+1 yılSorun yok yaparım ya hayvan sonuçta insan olsa iğrenirim
- +1 yıl
Bide tabi gece 3-4. Doguma kaldirabilirler :)
Soran+1 yılBen mezun olunca klinik çalışıcam yani petshop hayvanları. Ama yinede söyliyeyim kararım değişirse büyükbaşa yönelirsem doğurturuz sorun yok sonuçta kadın doğumcuda doğuma kalıyor gece nöbetleri vs onlarda bir canlı ve bende olursam hekimleri olarak yaptırıcam tabiki :)
- +1 yıl
Valla bende ddüşünmüyor değilim astsubaylik işi olmazsa kesin bende okurum herhalde
Soran+1 yılNe diyeyim Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin hayırlısı olsun senin içinde
Gizli Üye(25-29)+1 yıldıs bence ataması falan daha kolay gibi bir bilgim yok ama
00 Yorumlaveterinerlik ben hayvanlari sevdigim icin bunu diyorum
ama herkese gore degisir tabi ki00 YorumlaTabi ki diş hekimliği
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 707 cevap paylaştı. Sen gel bana danış veteriner hekim liği
017 Yorumla
Soran+1 yılVeteriner hekim misiniz?
Soran+1 yılYa iş imkanı nasıl bilgi verirmisiniz benim tek korkum bu
Soran+1 yılBen kime veteriner hekimliği istiyorum desem kötü yorum alıyorum iş imkanı yok bulsanda 1500'tan fazla almazsın vs.
Soran+1 yılPeki iş olanakları nereleri bilgi verir misiniz?
Soran+1 yılPeki son soruma ve en baba soruya geliyorum; Sizce bu sene veteriner hekimlik yazıp okumak mı yoksa 1 senemi heba edip diş hekimliğine mi hazırlanmak? İş imkanları vs her açıdan değerlendirirseniz çok mutlu olurum
Soran+1 yılBenim meslek seçmedeki mantığım şu; Para için sevmediğim bir mesleği yapmam ama parasal yönden beni tatmin etmezse de sırf seviyorum diye yapmam. Yani veteriner hekimlik yapıp zaten 5-10 bin lira almayı beklemiyorum. Fakat ileride tek başıma orta halli bir yaşam sürebilecek kadarda olsun istiyorum yani yalan söylemeyeyim.
Soran+1 yılVeteriner hekim olursam hep düşüncem şuydu, mezun olunca ilk kpssye hazırlanıp devlete girmeyi deneyeceğim eğer olmazsa artık özel sektörde birinin yanında başlarım ilk 5-6 sene paramı toplayıp sonra kendi yerimi açma düşüncesindeyim.
Soran+1 yılPeki çok soru sordum kusura bakmayın lütfen ama işsiz kalma olasılığı her meslekte olduğu gibi vardır elbette ama fazla mı?
Soran+1 yılİçimi rahatlattınız, tekrardan çok teşekkür ederim. İşinizde başarılar...
Veteriner
11 Yorumla
Soran+1 yılVay be ilk defa veteriner hekim diyen birileri var buradaaa
+1 yılTabii ki diş.
00 YorumlaDişçi ol tabiki
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım