mimarlık okuyorum birinci sınıfım ve bölümü sevmedim yapmak istemiyorum ve mutsuz oluyorum,çevremdeki herkes bırakma insanlar mimarlığı kazanmak için çok çalışıyolar ne kadar çok mimarlık okumak isteyen insan var falan diyo da ben gerçekten mutsuz oluyorum okurken sevmiyorum, sizce napayım
Cevabın nedir?
bende inşaat mühendisliğini bırakmak istedim ama kolayca bırakılmıyor. Bitirdim iyikide bırakmamışım diyorum. Sen bitirdiğinde iyi bir mimar olursan bende çooook büyük bir müteahit olursam işe alacam seni :D :D Benim potansiyel hanımda inşaat mühendisi takılırsınız projede :D
00 Yorumla
Benim kardeşimde mimarlık okuyor o da 1. sınıftayken bırakacam demişti ama şimdi çok seviyor :) 3. sınıfa geçti sende alışacaksın sakın bırakma
02 Yorumla
Soran+1 yılya zaten kafamı o yoruyor, ya ileride çok seversem veya çok başarılı olursam diye düşünüyorum, ama üst sınıfların yaptıkları maketleri falan gördükçe ben asla böyle şeyleri yapmakla uğraşamam diyorum
İstemiyorsan bırak daha seveceğin bir bölüm seç benim arkadaşlarımdan bazıları bırakacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi okuldasın bende mimarlık istiyorum neden sevemedinki? İç mimarlık mı
01 Yorumla
Soran+1 yılnormal mimarlık, bana göre değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
11Cevap
+1 yılYa mimarlik ne allahini seversen. Yok insanlar kazanmak icin cok calisiyorlar falan. Abartma istemediysen birak
00 Yorumlabirak ya da birak ma demeyecegim. sevdigin seylerin ne oldugunu düşün. bu konuyu iyi düşün kendini tani sonra yolunu bulursun zaten
00 Yorumlaİnsan sevdiği işi yapmalı. Ömrünün en az yarısını işine vereceksin. Sevmiyorsan seveceğin sana uygun bir iş yap
00 Yorumla
+1 yılZor olduğunu düşünüp bırakacaksan bırakma her şey zor.
00 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim bölüm keşke bende kazansaydim okurdum bence sevmeyi dene
00 Yorumla
+1 yılKimseyi dinleme hayatıni yasayacak olan sensin hangi bölümü istiyorsan ordan devam et
00 Yorumla
+1 yılSenin mesleğin olacak. Başkasını dinlemeyeceksin tabiki mutsuzsan bırak
00 YorumlaAy bence de benim istediğim meslek.
Tabi sevmiyorsan o ayrı00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 876 cevap paylaştı. millet cefasını çekmiyor sen çekiyorsun bölüm değiştirme şansın varken bırak sonra pişman olma edit: mimar olmak istiyordum tutmadı :D
00 Yorumla
+1 yılSevmedigin bir meslegi yaparsan omur boyu pisman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMimarlık güzeldir ama sevmiyorsan yapacak birşey yok
00 YorumlaNe okumak istiyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yıllabaratuvarda araştırma yapan bilim kadını tiplerinden biri olmak isterim
+1 yılÇok var bırakan ilk olmıcan
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle abartıldığı kadar iyi bir bölüm değil amelelik yapıyoz
Mutsuzsan kimseyi dinleme bırak
00 YorumlaMutsuzsan olmaz birak bence de
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 477 cevap paylaştı. Bırakmalısın mutsuzsan ama ne olmak istiyorsunkş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden seçtin o halde.
01 Yorumla
Soran+1 yılailemden dolayı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBıraktıktan sonra ne yapacağın görüşün önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılbu sene değil diğer sene için yeniden hazırlanmayı düşünüyorum ama hala ne istediğimden tam emin değilim
Cevap sahibi+1 yılBuna emin olmadan bırakma derim. Yoksa elindekinden de olursun. Kesinlikle karar verip bırakmalısın
+1 yılmerkezi yatay geçişle başka bir bölüme git
04 Yorumla
Soran+1 yılistediğim yerler için başka bir bölüme yetmiyor puanım
- +1 yıl
Tekrar girsen ygs lysye 😕
Soran+1 yılöyle düşünüyorum ama bu senede puanım kırılıyor işte :/
- +1 yıl
Orası da doğru ya :/ bilemedim ki ya 😣 lysye ver kendini bari rakiplerine fark at fazla net yaparsın
+1 yılİç mimarlık mı? Öyleyse dön yol yakınken
03 Yorumla- +1 yıl
Kaplumbağa deden. Evim şahane gibi programlarda iş bulursun ancak ta ondan
sevmiyorsan birak.
00 Yorumla
+1 yılBırak ozaman
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi