Arkadaşlar şu an Hemşirelik 2. sınıf öğrencisiyim. Anladım ki Hemşirelik kutsal bir meslek olsa da bu mesleği yapamayacağımı farkettim. Kendimi bu meslekte ve ortamda streste ve depresyonda hissediyorum. Her zaman hayalimde psikolog olmak vardı. 21 yaşındayım. Hayaller için yaşın bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden 2018'de sınava tekrar gireceğim. Eğer psikoloji bölümünü kazanırsam dondurmayı düşünüyorum. Çünkü Hemşirelik'te 4. sınıf olacağım. Hem hemşireliği okuyup hem de kazandığım bölümü dondurabilir miyim? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...
Cevabın nedir?
hemşireliği bitirp öbürüne başlarsın onu kazanırsan dondurursun hemşireliğin bitince başlarsın öbürüne ancak. ama dersen ben açıktan okuyacam psikolojiyi o şekil olur ikisi bir arada
09 Yorumla- +1 yıl
psikolojinin açıkögretim bölümü yok zaten
- +1 yıl
@toprakzengin Biliyorum bende ikinci öğretim diyorum zaten
- +1 yıl
anladım ama açık demişsin ya onun için dedim çünkü ikinci öğretimde örgün oluyor acıktan olmuyor
Canım inş. olursun hemşirelik çekilecek gibi değildir
Buradan bilmezler bunu nette taratmayı dene03 Yorumla
+1 yılörgün okurken bir baska örgün ögretim okuyamazsın açıköğretimden aynı anda okuyabilirsin ama hemşireliği dondurup psikolji okuyabilirsin
03 Yorumla- +1 yıl
tamam işte onu diyorum örgün okurken baska bir örgün okula kayıt yaptırıpta donduramazsın ama okudugun bölümü dondurup baska örgün bölümü okuyabilirsin
+1 yılHemsireleri cok calistirdiklarini biliyorum empati yapabiliyorsan psikoloji guzeldir
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
2Cevap
Bende hemşirelik okuyorum kardeşim sevmiyosan gerçekten çekilmez bu meslek. Yol yakınken dön sen
03 YorumlaBence 2019 da gir hemsirelik diploman elinde olsun sinav olmazsa bir garantin olur bu arada bende hemsirelik okuyorum. ve bende yapamicagimi dusunuyirym
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBiri örgün biri açık olur
01 Yorumla
+1 yılkendini klonla
08 Yorumla- +1 yıl
sende yaşama -o zaman
- +1 yıl
o benim lafım mk sen benimi shopluyon pislik
- +1 yıl
exo l filan değilim salak şey
+1 yılHayır
09 Yorumla- +1 yıl
Orgun eğitim ayni anda olmuyor diye biliyorum
- +1 yıl
Sınava gir yine psikoloji gelirse onu bırakirsin
- +1 yıl
Gir bu sene
- +1 yıl
Tamam bu sene de gir seneye de gir bisey kaybetmezsin en azından nerede olduğunu görürsün
+1 yılokunur..
06 Yorumla- +1 yıl
kuzenim D. bakir da üni. okuyor Erzurum da da okuyorms die gösteriliyor yani iki üni. bitirecek sinavlara D. bakırdan ve nettrn giriyor
- +1 yıl
açık gibi ama üni. açıktan bitirdi diye gosterilmiyor
- +1 yıl
Rica ederim.
Okunur
03 YorumlaOkursun ama aciktan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi