+1 yılbana da bir iş bulsana :) ben bir keresinde ortaokuldayken yapmıştım dubai asıllı bir şirketin ürünlerini excelde düzenledim ve sayfa başına 10 tl kazanmıştım çok da iyiydi fakat sonradan bir daha hiç bulamadım genel olarak home office iş ilanlarına baktığımda network marketingi gördüğüm için kalanına bakmadan sayfayı kapatıyorum
00 Yorumla
benim o, internet üzerinden çalışıyorum ben de. rahatlığı iyi, yol masrafından yırtıyor olmak harika ancak kilo almak ve hareket açısından tembelleşmeye müsait bir çalışma tarzı olması gerçeğini değiştirmiyor bu.
02 Yorumla
Soran+1 yılne iş yapıorsn
Home office bir dönem çalıştım, sonuçta teknoloji ilerledikçe çoğu iş için home office olayı daha fazlalaşacak. Ama günde 100 Tl falan kazanıyorum dersen bu senin dediğin home office olayından çok net üzerinden düzenli getirisi olmayan bir iş yapıyoruma denk geliyor benim kafamda ve home office olayıyla tam örtüşmüyor.
11 Yorumla
Soran+1 yıldoğru haklısın
+1 yıl:) net uzerınden calısabılırsınız ılan sıstemlerı vs uzerınden :) bende yaptım bı ara google adsense dahıl ayda 2000 lırayı buluyordu takı sunucum cokene kadar sonra sogudum keyfı bı ıs aslında
01 Yorumla- +1 yıl
lütfen bana mesaj atabilirmisin bende evden çalışıcam bana bu konuda yardımcı olman gerek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılHerkes bu işi yapmak ister ancak illaki bir diziplinsizlik oldugunda eğer desteğin yoksa çökersin.
00 YorumlaEn iyi calisma sekli ama evin ailenden ayri tek basina olursa ve guzel dizayn edilirse en guzel calisma sekli...
00 YorumlaNasıl oluyor ki o iş? Günde 100 Tl evden oturarak kazanmak zor gibi geldi.
00 Yorumla
+1 yılGazetede okumuştum.Çok özendim:/(tabi aynı şeyden bahsediyorsak)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de böyle bir iş arıyorum yardımcı olur musunuz bana da?
00 Yorumlaben de homeoffice çalışıyorum yazılım mühendisi olarak.
00 Yorumla
+1 yılHergün giyinip süslenip ofisime gidiyorum ...
10 YorumlaÇok var tanıdığım home office çalışan .
01 Yorumla- +1 yıl
Bende homofis iş arıyorum yardımcı olur musunuz 11senelik müşteri temsilcisi deneyimim var da
Nasıl kazanıyorsun :D
00 Yorumlanasıl kazanıyorsun anlatırmısın hangi site
00 Yorumla
+1 yılYaptığınız iş nedir home ofis olarak
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılNe yapıyorsun ama
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar