Güzel sanatlar fakültesi görsel iletişim tasarımı bölümünden mezunum şimdi tezli yüksek lisansımı yapıyorum iş teklifi gelen yerler ufak defek kendinizi geliştiremeyeceğiniz matbaacı dönmesi yerler 1200 teklif ediyorlar oda ilk ay deneme süresi diye onu bile vermiyorlar bölüm arkadaşlarım 1,2 yıldır 1,5 a çalışıyorlar türkiyenin iyi üniversitelerinden birinden mezun olduk yetenek ve puan ile girdik ve çok iyiydik çalışmalarımıza bakanlar süper harika diyor ve bize en fazla 1200 teklif ediyorlar şişecam ve dengi şirketler büyük ajanslar deneyim istiyor en az 3 yıl ben de öyle yerlerde çalışmayı isterim çünki küçük yerler seninle birlikte alaylıları çalıştırıyor bir statümüz ayrıcalığımızın olmasının gerektiğini düşünüyorum sebebi bir mühendis bir mimarın işinde takım arkadaşı bir alaylı olmuyo sonuçta ya da bir mimarın işini tümden bir alaylıya vermiyorlar adamların imza yetkisi var bizim neden öyle değil adam bana 3 milyar vermek yerine yerime bir alaylıyı alıp 1 milyara çalıştırıyor ben yetenekli ve eğitimliyim dediğimde yetenek isteyen kim diyorlar al kopyala yapıştır işte diyo adam böyle bişey var mı ya:))?
Cevabın nedir?
+1 yılbende aynı bölüm mezunuyum ve 6 yıllık grafik tasarımcıyım. piyasada inan bana tahsil ve diploma iş görmüyor, bunu iş hayatına girdiğinde daha iyi anlayacaksın. tecrüben olmalı, ufkun geniş olmalı, hızlı bir şekilde iş teslimi yapmalısın. benim bu meslekteki üçüncü yılımda bizim şirkete boğaziçi ünisi mezunu geldi havasından geçilmiyo falan, işe bir başladı adama işi ben öğrettim ya en sonunda da müdüre söyledim yetersiz diye diplomasıda onu kurtaramadı. benim sana tavsiyem maaşa falan bakma gir bir yerden başla az bişey tecrübe edin, üstüne mutlaka koyacaksın bir kaç ayda, daha sonra oradan çıkar daha kurumsal yerlerde tecrübeliyim diye iş ararsın.
03 Yorumla- +1 yıl
Aynı zamanda reklam yazarıyım bir yerde editörlük ve tasarımcılık yaptım yeni bir dergide adam parasını alamad diye bana hiç para vermedi 1000 lira bile hakkımı helal etmiyorum tabiki ondan çıksın katıyla başka diyecek bir şeyim yok ya da durum buysa akademisyen olcam yükseğimi tamamlayıp başka bir düşüncem yok boğaziçi mezununun yetersizliğine senmi karar verdin bu arada kusurabakma yanlışda anlama lütfen
- +1 yıl
evet ben karar verdim çünkü, benim bildiklerimin yarısını bile bilmiyor, iş sürecini takip edemiyor ve tasarım kabiliyeti zayıftı firmamıza, piyasaya ve müşterilemizin beklentilerine göre.
- +1 yıl
Boğaziçinde o bölüm nerede soran?
Düzgün kurumsal bir firma olmazsa sigorta bile yapmazlar ben mimarım sigortasız çalışan mimar tanıyorum sırf yeni mezun diye şerefsizler neler yapıyorlar işçilere
04 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
+1 yılmerhaba bu bölümü okumak istiyorum degisen bisey var mi?
00 Yorumla
+1 yılMerhaba şu an ne durumdasınız bende bu bölümü okumak istiyorum
00 YorumlaBurgerking başvuru yap işine yarar
00 Yorumla
+1 yılturkiyedeki sistem bu malesef gsfli.
00 YorumlaNapalım piyasayı mı değiştirelim yasa mı çıkaralım
00 YorumlaOlmasaydın 😁😂
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltakip atiyorm geri don
00 Yorumla
+1 yılCok uzun bu yaa
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Görsel iletişim tasarımı mezunuyum istediğim işi bulamıyorum neyapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat