Oscar ajans nasıl bir ajans Eyg ile ortak mı çalışıyor acaba? Öncelerden family ajans ve cast ajanstan çeşitli reklam oyunculuğu rolü geldi malesef gidemedim oyunculuk okuluna falan çağırıldım gitmek nasip olmadı maalesef reddetmek zorunda kaldım. Şimdi oscar ajanstan çağırılıyorum sizce nasıl bir ajans?
Cevabın nedir?
+1 yılBeni de çağırdılar fakat bemi tiyatrolardan biliyorlar reklam için çağırdılar kabul etmedim başka insanların şansını kaybetmemesini istiyorum. Arkadaslar oyunculuk işi şans işi yeteneğiniz varsa 1 0 öndesiniz tipiniz varsa 2 0 boyunuz varsa 3 bunlar yoksa uğraşmayın hiç benim kendi arkadaşım acun medyada staj görevi alıyor kendisi ünlü olduğu zaman onun sayesinde ben de ekranlara çıkacağım o yüzden kabul etmedim bu arada reklam teklifini
Saygılar :) bu arada not edin 2 3 yıl sonra duyarsınız ismimi Buğra Özdemir 😊00 Yorumla
+1 yılBen oscar ajansa başvuru yaptım. beni çağırdılar görüşmeye istanbula. ama ben bodrumda oturuyorum. kalacak yer veriyolarmı
01 Yorumla- +1 yıl
Hayir tabiikide 😂
Hiç duymadım. Ben Dora Cast Ajans'a kayıtlıyım. Bir sürü reklam oyunculuğu rolü geldi. Aktif olarak çalışıyorlar çok güzel, elit, profesyonel bir kadrosu var. Ne zaman arasam ilgilenip zaman ayırıyorlar. Dora Cast Ajans yazarak internet sitelerinden başvuru yaparsan belki sana da geri dönüş yaparlar. Bol şans.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFigruranlik ajansi bos vaktin varsa gir vakit gecirir para kazanirsin. ben de mayadroomdayim ama cok valit aliyor
07 Yorumla- +1 yıl
Değmez diyorsun yani dimi çünkü İstanbul'a gitmem lazım şimdi bilmiyorum nasıl olur nasıl ajanstır insan bir acaba diyor
Cevap sahibi+1 yılYa sen İstanbul'da degil misin
Cevap sahibi+1 yılSakin ajans icin istanbula gitmeyi dusunme bile cunku verdikleri figuranlikta 40 lira
Cevap sahibi+1 yılBir de bazi ajanslar iyi olanlar deneme cekimine gonderir reklama falan onda da garantisi yok yuzlerce kisi geliyor deneme cekimine tum ajanslardan uygun kisiler cagriliyor. Cok minimal bir ihtimal seciliyorsun
- +1 yıl
Haklısın onlarca insan var en iyisi gitmemek dediğiniz gibi biryerden başlamak lazım ama İstanbul dışı olunca çok zor, çok teşekkür ederim yorumunuz için 😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ben de cok ugrasiyorum da bu isle İstanbul olunca da zor ya reklama gidiyorsun deneme cekimine sonra yayinlaniyor senden cok cok farkli birisini secmisler ne istedikleri belli degil. Ben 2 gun de 3 deneme cekimine gittim bir gun e tabi o kadar yoruluyorsun ki biri leventte biri taksim vs 1 hafta calismis gibi yoruluyorum ama secilmeyince bosa emek oluyo 1 kurus kar yok neyse sizede basarilar dilerim umarim 1 gun ulasirsiniz
- +1 yıl
Umarım pek ümidim Yok ama öyle başvuruyorum 2 kez ajansa gittim kaydolmaya sorma gelen tekliflere Yok dedim demekki emeklere saygıları Yok birde sanırım torpil denen illeti istiyorlar tanıdık olucak sözü geçen vs. Yoksa şans hiçbiryerde gülmüyor 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
2Cevap
Oscar Ajans'ın İzmir Ofisi'ne "Son Yaz" isimli dizi için oyuncu aranıyor ilanı üzerine başvurdum. 200 TL. kayit ucreti alıp , bir kaç kare foto çekip, uyduruktan bir oyuncu kartı verip uğurladılar. Sonra iki gün sonra arayıp, Menajerimiz sizinle görüşmek istiyor diye çağırdılar. İsminin Koray DEMİR olduğunu öğrendiğim ve bana kendisini Oscar Ajans ortağı ve İzmir sorumlusu olarak tanıtan şahısla menajer odasında görüştük. Benden 2500 Tl. ücret karşılığinda onlardan oyuncu eğitimi alırsam rol vermeleri daha kolay v. s. dedi, ayrıca 2000 TL. de para verirsem hazırdaki bir projeye hemen gönderebileceğini söyledi. Ben de 2500 TL. Egitim parasi ve rol alabilmek için istediği 2000 TL. nin 1000 TL. ni havale ettim. Sonra beni güya kendi telefonunda arayıp, işte kalan 1000 TL. yi yatıırsam hemen işe başlayacağiz falan demeye başlayınca, şüphelendim. Yani hem ajans ortağıyim diyor hem de para para deyip durunca, ben dedim vazgeçtim. Verdiğim 200TL+ 3500 TL. yi verin dedim. 2-3 gun sonra 2500 TL. geri iade edildi ancak 200 TL ve 1000 TL verilmedi. 200 TL foto çekim parasıymiş standarr uygulamaymıs v. s. hadi dedik o gitti. 1000 TL. yi ver, bu Koray efendi bugün yatırayım, yarin yatırayim derken artık telefonlara cıkmamaya, mesajlara cevap vermemeye başladı. Sonrasında benimle irtibat kurduğu numaradan bur ajans çalışanı arayıp, Koray DEMİR'in gittiğini kendisine ulaşamadıklarıni söyledi. Benimle irtibat kurduğu telefonda kendinin değil şirketinmiş, işin özü Oscar Ajans'ın İzmir Menajeri Koray DEMİR (Artık ajansla ilişiği yok deniyor ama ajansın sitesinde yönetim kadrosu bölümünde menager olarak görünüyor) beni 1000 TL. tokatlayıp, kaçtı. Burada benim hatam bu adama güvenmek oldu, tabi ki şahsını tanınıyorum ancak dedim kica ajansın yetkili adamı diye güvenip, salaklık ettim. Paramı kaptırdım. Aman benim düştüğüm hataya siz düşmeyin. Dikkatli, uyanık olun ve ne derlerse desinler 5 kuruş para vermeyin. Ondan sonra ne zorluklarla kazandığınız paranizı bunun gibi umut tacirleri çarpar gider.
10 Yorumla
+1 yılBende bizzat görüştüm senden sadece 100 tl alırlarsa git ama butce 300 400 tlyi bulursa emin ol tuzaktır ama ben güveniyorum hatta pazartesi gunu gidip 100 tl yi yatirip setcard cikartip fotograf cekimine kisacasi dosyami oluşturcam bakalim zaman gostericek
02 Yorumla- +1 yıl
Ben Rol Aldım Bir Çok Dizide Oscarı Boşverin.
Ben görusmeye gıttım gayet cıddı bır ortamla karsılastım aktıf calısıyorlar kaydımı tamamladıktan sonra bır cok projelerıne katıldım. Ofıs calısanları olsun ekıp arkadasları olsun hepsı gayet ılgılıydı. Benım memnun kaldıgım bır ajans.
32 Yorumla- +1 yıl
Beni görüşmeye çağıdılar. ama ben bodrumda oturuyorum.. ajans kalacak yer veriyolar mı İstanbul'da
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenide bugun aradılar bir arastırma yaptım herkesi arıyorlar heveslenme cünkü 7 kisi falan basvurmustuk hepimizi aradılar
01 Yorumla
+1 yılmania ajans hakkinda bilgisi olan var mi? 600 tl oyuncuouk egitimi ucreti istemisler. Uzuaktan egitim olacakmis. Kızım 4 yasinda uzaktan egitimden ne kadar oyunculuk ögrenebilir ki.
00 Yorumla
+1 yılutopyayapim. com gayet dürüst ve eskiler
00 Yorumla
+1 yılHiç Gerek Yok. Dolandırıcı Aşağılık İnsanlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Ya bana mesaj atabilir misiniz ben size atamıyorum da bu konu ile alakalı bir şeyler sorucaktım
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara istiyorlar
13 Yorumla- +1 yıl
Fotoğraf çekimine para istiyorlar ben düşünmüyorum elimde olan fotoğrafları vereceğim
- +1 yıl
Canım oyle bisey yok zorunlu zaten fotograf cekimi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım