Merhaba arkadaşlar. Ben ygs lys 2016 girişlisiyim. Rabbiminde yardımıyla bir üniversitede İngilizce psikoloji kazandım. Şu an hazırlık sınıfındayım. Ailem diyor ki 1. Sınıfı güzel notlarla bitir ve bitirdiğinde de Çap tan faydalan ve bu bölümde hukuk olsun. Ama benim avukatlık yapabileceğime olan inancım yok. Hani korkum dersleri veremeyeceğimden değilde bitirdiğimde avukatlık yapamayacağımdan. Çünkü benim ağzım iyi laf yapmaz, birini savunamam. Bu konuda siz neler düşünüyorsunuz? Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Cevabın nedir?
+1 yılAğzının iyi laf yapıp yapmamasıyla avukatlığın çok alakası yok öncelikle ve hukuk bölümünü bitirince illa avukat olacaksın diye de bir kaide yok ama gel gelelim hukuk bölümünü okumak gerçekten emek ister eğer hem psikoloji hem hukuk okuyacaksan gece gündüz ders çalışman gerekecek
10 Yorumla
+1 yılböyle bir hataya düşme sakın. hukuk okuyan 3 arkadaşım var 2 si sınıf tekrarına düştü biride çarprazda. öyle düşündüğün kadar kolay değil.
02 Yorumla- +1 yıl
Yapma ya 😓😕
Benim sosyal ortamım yoktur öyle. Yani dışarı çıkmam çok, en fazla 30 dk yürümeye çıkarım akşamları. Ona rağmen mi olmaz? - +1 yıl
O sınıfta kalan arkadaşın biride senin gibi sayılır. Geçen yıl hergün her gece çalışıyordu yinede sınıf tekrarına düştü aldığı bursta kesildi üstelik. Hukuk çok sıkıntılı yüzlerce sayfalık notları ezberlemen gerekiyor hocalar birde ibneyse acayip zor sorular soruyor. bence hiç bulaşma iki bölüm götüreceğim diye diğer bölümünün notlarınıda düşürürsün. Ayrıca gerekte yok buna diğer bölümünde iyimiş.
+1 yılİstedikten sonra olmayacak birşey yoktur. Ama ikisini bir arada yürütmek zor ve yorucu olabilir. Ayrıca avukatlık yapamayacağını düşünme ilk önce bir oku, kimler neler yapıyor..
02 Yorumla- +1 yıl
Çoook teşekkür ederim. 😇 Nasıl olsa daha çok zaman var. Düsünmeye çok fırsatım olacak.
- +1 yıl
Rice ederim ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı anda okuma önce birini bitir sonra diğerini bitir yoksa sınıfta kalırsın çünkü ikisi de okunması zor bölümler. Hem kendini geliştirmen için de bu daha iyi olur. Hukuk ve psikolojiyi bitirmiş ve iktisat okumaya başlamış birisi olarak söylüyorum bunları. Bama kulak vermeni dilerim.
21 Yorumla- +1 yıl
Bende psikoloji istiyorum ama bir yandan da hukuk okumak istiyorum üniversite bittikten sonra neler yapabilirim tam açıklayabilir misin çünkü psikoloji ve hukuk da ayrı meslek olduğu için kafam karıştı cevap verirseniz çok mutlu olurum
hukuk okurken psikolojini bozmamak için önerilir😇
19 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha. Bak bu iyiydi. 😂😉
- +1 yıl
Bir dakika, şimdi tekrar okuyunca cevabın ters olduğunu anladım. Bem zaten psikoloji okuyorum ve tavsiye isteğim hukuk içindi. Siz bunun tam tersini anlamışsınız ve ona göre cevap vermişsiniz. 😄
- +1 yıl
Siz şu an ne okuyorsunuz?
- +1 yıl
İnşallah gönlünüzde yatan olur. Hangi üni istiyorsunuz?
İkisini aynı anda okumak çok çok zor olur...
00 YorumlaGirişlisi'yle nası kazandın valla bravo
12 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım kardeş sen şimdi ne demek istedin?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne