Annem görmüş tutturdu git bu kursa diye, ücreti 665 lira ve 50 puan alırsan belgeyi almaya hak kazanıyorsun. Benim sorum bu belgeyi aldıktan sonra hastaneye başvuru yaptığımda işe alınma ihtimalim yüksek mi?
Cevabın nedir?
Belgenin nereden onayli oldugu yazmiyormu? Kim veriyor onayliyor bu belgeyi herhangi bir universiteyse kimse seni tiklamaz bosuna gider ama meb onayliysa ise yarar her yerde gecer
12 Yorumla- +1 yıl
Evet MEB onaylı.
m.facebook.com/story.php - +1 yıl
Ypk canim meb destekli egitim degil bu milli egitim 40 sattlik egitim sonucu kimseye belge vermez ismegin kurslari bile 1 yil sürüyor mebe bağlı oldugu icin bunlar paraya dayali kimse bu belgeyi kaale almaz millet ünide bu bölümü boşuna okumuyor 2 yıl 1 ayda herkes meslek sahibi olurdu ozaman bence uzak dur
+1 yılÜniversitesi bölümü var eğer sağlam. bir torpil in yoksa hiç bir işe yaramaz
02 Yorumla- +1 yıl
Başhekim falan filan lazım ya da özel muayene de çalışada bilirsin. . önce işi ayarla sonra kursu al derim
+1 yılKursu kim veriyor acaba..
bazı kurslar iş garantili oluyor iş bitiminde hemen başlayabiliyorsunuz işe.
sonuçta bu belge size iş hayatınızda lazım olur12 Yorumla- +1 yıl
İşkur buna benzer kurslar veriyor
üzerine birde para veriyor
illa bir kursa gideceksiniz işkur kurslarına bakın derim bu konuda onlarda kurs veriyor
belediyelerde veriyor ayrıca
Büyük Şehir belediyeleri
Belgeyi alman yararina olur tabiki, bir ara alanim olmamasina ragmen ben bile basvurmustum memorial ve amerikan hastanesi gorusmeye cagirmisti.
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
+1 yılbence düşük çünkü üniversiterde tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik diye bölüm var ve onları alırlar ilk
torpille girersin ama10 YorumlaSeviye 3 olman lazım falan diyor sana bir link atacaktım olmadı gri danışmanlık yaz siteye gir bir bak 550 tl hem aklına yatarsa ara Adnan Menderes üniversitesi sertifika veriyomuş
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 904 cevap paylaştı.
+1 yılalabildiğiniz kadar fazla belge alın bu hayatta
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorm
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Hasta kabul sekreterliği ve danışmanlığı kursu hakkında bilgisi olan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat