Tıbbi sekreterlik sertifikasi ne işe yarar bu sertifikayı alirsam hayatıma ne katkısı olur 20 yaşındayim Şu an issizism lise mezunuyum aileme katkıda bulunmak istiyorum 9 haftalik bir eğitim sonunda tıbbi Sekreterlik sertifikası alınabiliyormus ve Diksiyon sertifikası ile beraber sizce ne olucak? olurmu yani beni biraz aydınlatın lütfen
Cevabın nedir?
Bilgisayar kursu şart arkadaşların dediği gibi ama sen sertifikanı al hastanelere başvur açıkları varsa alırlar keza bilgisayar kursuna gitme şansında var kesinlikle git
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleğer özel hastanenin bol bulunduğu bir yerdeysen iş başvuruların sonucunda sana geri dönüş olur hele istanbuldaysan kolay iş bulursun değerlendirmelisin rahattır
09 Yorumla
Soran+1 yılyapma ya ben izmirdeyim ama...
Cevap sahibi+1 yılya işte ne güzel izmirde adım attığın yer hastane başvurursun hepsine elbet birindn biri geri döner yani garsonluk yapıp gün boyu ayakta kalmaktansa bir hastanede doktorun yanında veya serviste sekreterlik çok rahattır
Soran+1 yılEvet öyle ben de öyle düşünüyorum ama ne bileyim bilgisayar sertifikam yok 8 9 yıldır kullanıyorum ama oda gerekli diyorlar yorumlarda
Cevap sahibi+1 yılyani ben hemşireyim özelde tanıdığım çok o yüzden emin gibiyim yeni girenlerin sanmıyorum o kdar sertifikası falan olduğunu bak önce klinik tıp merkezi gibi küçük yerlere başvurursun bir sorarsın netten iş ilanlarını ara pc sert. yok ama sekret. sert. var de. ama bence küçük hast. pek önem vermezler. yarın ara yinede
Cevap sahibi+1 yılbir yandan bilg kursuna da gidersin o da uzun bir süre değilki zatem
- +1 yıl
Merhaba senin özelden bişey konuşabilirmiyim lütfen?
- +1 yıl
İyi akşamlar sennle özelden bişey konuşabilirmiyim lütfen?
Soran+1 yıl@Zoraşkkkkk tabi konusalim
- 1 yıl
Merhaba İzmir'de bulabildiniz mi ben de sertifika almayı düşünüyorum İzmir'deyim 🥲
+1 yılbende o sertikafan alıcam kasımın son haftası sınav var :)
023 Yorumla- +1 yıl
**sertifikadan
- +1 yıl
@sevmek_1 online sınav yapılıyor bilmiyor musun
- +1 yıl
hayır kurs falan yok ya şimdi sana bir kitap gönderiyorlar ona çalışıyosun işte sonra o kitaptan sınava giriyosun
- +1 yıl
bana uludağ üniversitesi gönderdi
- +1 yıl
netten başvuru yapıyosun onlar seni arıyolar belli bir ücret para yatırıyosun istersen taksit seçeneği falan var herneyse seni sürekli arayıp bilgi sahibi ediyorlar üstelik tek sınav yapılıyor sınavdan 50 alsan kâfi ve diplomayı sana kargoyla gönderiyorlar
- +1 yıl
belli bir tarihi var da netten bak bir google dan uludağ üniversitesi yaz ya da ararım ben sorarım
- +1 yıl
bakayım bir dk
- +1 yıl
- +1 yıl
pardon?
- +1 yıl
evet bir dk
- +1 yıl
bundan bahsediyorum ben tıbbi sekreterlik kursu da bu işte online sınavlara giriyorsun
- +1 yıl
aynı iş
- 1 yıl
Merhaba sadece özel hastanelerde mi çalışabiliyorsunuz devlette çalışamıyor musunuz birde lise mezunu olmak şart mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
3Cevap
Tıbbi sekreterlik sertifikası, bilgisayar sertifikası olmadan bir işe yaramaz önce bir bilgisayar kursuna gidip sertifika al daha sonra tıbbı sekreterlik sertifikasıyla birlikte hastahanelere başvur gerçi bu işte torpil çok gerek
32 Yorumla
Soran+1 yılhmmm anladım neden ki tıbbi sekreterlik sertifikası tek yetmiyor mu
Olur bir hastane sekreterlik yaparsın çalışırsın maaşı da 1.300 den başlıyo devlet tabi özelde artı bende aciktan lisseden sekreterlik okuyorum ordan biliyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi diyorsun hadi hayırlısı inşallah olur ya mesela sadece o sertifika ile bir özel hastane bile olsa alırmi beni sence
Soran+1 yılBiliyorum 8 9 yıldır bilgisayar kullanıyorum ama sertifika almak gerekiyormu bilgisayar icinde
+1 yılt. s cok atamasi yokmus. mezunlar bile cok atanamiyo sertifika ise yarar mi bilmem. ama bosluk varsa belki sozlesmeli alırlar seni
00 Yorumla
+1 yılKurstan mi alicaksinn bölümünü olsaydım iki yıllık içten
00 Yorumla
+1 yılTıbbi sekreterlik kursu arıyorum online ama hangisi gerçek bilmiyorum önerebileceğiniz kurslar var mı
00 Yorumla
+1 yılmerhaba bende bu konuyu araştırıyordum ve karşıma sen çıktın. Bu yazıyı 1 yıl önce yazmışsın sertifika aldın mı? (umarım cevap verirsin)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuzenim aldi ondan. bir ozel hastanenin kayit kabul bolumunde calisiyo
01 Yorumla- +1 yıl
Kuzenin sınavların hepsini geçti mi
+1 yılBen de var hastahaneler de sekreterlik yapiosun 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl aldın
- +1 yıl
Bilgisayar sertifikasi sartmi peki bende almayi dusunuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılTipin guzelse alirlar merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPek bir işe yarayacağını sanmıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılÇünkü bu bölümü okuyanlar var 4 yıllık, patron olsam onları tercih ederim
hastanelerde en alt katmanda çalışmaya başlarsınız
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltıbbı sekreterlik sertifikasını nerden alınıyor
03 Yorumla- +1 yıl
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem