Aynı durum emin olun, çok kişide var. Kadın-erkek çok kişide aynı durumu görüyorum.Sosyal ortamlarında artmasıyla, insanlar bir araya gelmek yerine face,twit vs.sitelerde mutluluğu arıyor oldular.Dışarıya çıkmayı, temiz hava almayı, sıkılınca mekan değiştirmeyi, barmen ile sohbeti, mekan sahibinin bedavadan yolladığı mısırı yemeyi, sabah mekandan çıkınca 6-7 gibi sıcak çorba içmeyi, kırmızı honda ile gezen komik çapkınları görmeyi v.s. unuttu. Ben bu durumları çok özledim. Herşeyin sanal olduğu bir dünyada, gerçekliği yaşıyamıyorsun maalesef. Issız adam ve ıssız kadın üretti bu durum.
Çevrede üniversite çağlarını anlatıp "of of neydim ben be" çekenlerden başlar; 20 yaşında sosyalist manyağı olup yaş ilerleyince sol kulakta küpe dışında geçmişle bağı kalmamış para ile saadet kurmaya çalışan kapitalist orta yaşlılara kadar birçok tipte insanı bir arada gördüğünüzde,yanlız olmadığınızı anlıyorsunuz. Bu duruma da "orta yaş depresyonu" deniyormuş.Psikolog bir tanıdık öyle demişti. 24'e bastığım gün bana çok ilginç şeyler de söylemişti. "Sen işini garantiledin, 3-4 senelik tecrübeye göre iyi kazanıyorsun, akademik kariyeri bırakacaksın seni tatmin etmeyecek çünkü, bu durum seni boşluğa düşürecek. Git gel günde 8 saat mesai senin kişiliğine ters, elinde sonunda hayatına anlam katmak için ciddi ilişkiye adım atacaksın. Kaçışın yok, "baba" sözünü evladından duyacaksın demişti." Aradan 2 seneden biraz fazla geçmiştir.Ben hayatımda bu kadar dengeli ve şak oturan sözler duymadım.00 Yorumla
son bir kaç aydır aynı sorun bende de var. işyerine gelmek istemiyorum, bir an önce mesai bitsede gitsem tek düşüncem. kaç kez işten kopma noktasına geldim olmuyor. sonuçta bu işe yıllarımızı verdik diye hem elemanlar bırakmıyor hem patron bırakmıyor. ne oldu da bu hale geldi diye düşünüyorum elemanlar disiplinsiz, saygısız, ilgisizlik müşteriler çok zor insanlar yani bıktım usandım. mümkün olsa 1 ay izin alsam uzaklaşsam düzelecek belki ama 1 gün bile izin alamıyorum. hiç bir yere kıpırdayamıyorum. sözüm o ki bu sebeplerden koptum işimden. seninde böyle sıkıntıların olmuşki çalışma isteğin kaybolmuş. memursun izinin varsa izin al uzaklaş bir kaç hafta işinden belki düzelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet uzaklaşmak lazım.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaynı durum bende de var
neden dersen kendi kendime
'herkes yatıyor ben kendimi niye yıpratıyorum, herkes yatıyor ben kendimi niye yıpratıyorum' diyerek başladı bu.
birde çalışmalarının karşılığı devlet kurumunda takdir, teşekkür, ödül olarak sana dönmüyor.
çalışanla çalışmayan aynı, değerleri eşit
eee diyorsun
bu seferde çalışmamak seni yoruyor
zamanı geçiremiyor ve mutsuzlaşıyorsun
ortama uyuyorsun
sana uymasada
giderek enerjin düşüyor
:(((20 Yorumla
en şanssız insanlar ilk işleirnde çalışanlardır bence. denemeden daha iyisinin olup olmadığı bilinemez. aynı anda ya daha iyisini bulamazsam korkusu sarar mükemmel çelişki olur :)
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Rahatlık motivasyon düşürücü faktördür. Ayrıca memuriyetler genelde yapısı itibariyle statükocu ve yaratıcılıktan uzak meslek gruplarıdır. Dolayısıyla, iş dışında kendini ortaya koyabileceğin yeni hobiler veya uğraşlar bulamazsan, motivasyon kaynağı yaratmakta zorlanırsın.
00 Yorumlaben de bir ara bunalıma girmiştim.1 günde yaptığım işi 1 haftada yapıyordum.zamanla düzeldim.ama uzun zamandır böyle isen daha mutlu olacağını düşünüyorsan değiştirebilirsin işini.ama daha mutsuz da olabilirsin...
00 Yorumlaİşin ne ilk önce onu bi ekle yazına sen. konumun rahatsa çıkma işten yok rahat değilsen yada daha ii şartlarda iş bulabiliyorsan cıkman daha doğru olur
02 Yorumla
Soran+1 yıl:)
+1 yılİzin al.Birkaçgün kafanı dinle.Toparlan.Sonra kafan rahat şekilde işe dönersin
00 Yorumla
+1 yılne güzel yaa ben memur olmaya uğraşıyorum ..özelde çalış istersen özelde çok fazla sıkarlar senin içinde heyecan olur..
00 YorumlaYapma be hırka sen hem kendıne hem sıteye lazımsın bırakma kendını
01 Yorumla
Soran+1 yılahahahah yaw bir anda duygusal bir bağ oluştu siteyle :D saolasın .
Senin yerinde olmak isteyenleri düşün belki çalışma azmi gelir.
02 Yorumla
Soran+1 yılbulunduğum yerden şikayetim yokki sadece istek yok halimize şükrdiyoruz elbet.
hah işte. sosyal hayat böyle yaıyor insanı
10 Yorumla
+1 yılbence degistir
00 Yorumlaixine ayrıl bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler