s. a arkadaslar bu sene pmyo girecegim allahin izniyle kazanicam ama asil amacim ozel harekatci olmak bildigim uzere pmyodan sadece polis memuru olabiliyoruz peki ozel harekatci olmak icin ne yapmam gerek bilgili olan bir arkadasim varsa lutfen aydinlatsin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSaf mısınız yaa.. Pöh de açık çok var. En az lşse mevzunu olman yeterli. Herlkes lise mezunu iken sen üniverste mevzunu olcan aynı işi yapcan. Neden okuyon boşu boşuna 4 yıl?
03 Yorumla- +1 yıl
kardesim
- +1 yıl
lise son dayim pmyo giricem 2 yillik oluyor pmyo. pöh girerim ama lise mezunu olmadim daha basvurur yapamiyorum.
- +1 yıl
anca seneye yapabilirim ama seneye kadarda bos mu durucam ya seneye pöh sinavi yapmazlarsa? o yuzden omyo girip isi garantiye alicam ve pmyodan sonra ozel harekatci nasil olunur diye sordum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
+1 yılya zaten okuyosun pmyo 2 yıl sonra göreve başlıyorsun tam hatırlamıyorum ama 3 ya da 5 yıl sonra göreve atandıktan sonra tabi başvuru yapıyosun 1 yıl kadar mı ne eğitim görüyorsun ALLAH'IM bana da nasip eder inşallah çok istiyorum ya MSÜ ya da PMYO hangisi olursa inşallah...
20 Yorumla
+1 yılPMYO 2 yıl eğitim bitince soruyorlar pöh olmak istiyormusun diye evet dersen bildiğim kadarı ile 6 ay eğitim görüyon. Ama sonuç olarak PMYO bitince pohe geçebiliyon 3 yıl falan görev yapmana gerek yok
11 YorumlaÖncelikle PMYO bitince pöh için başvuru var zaten dert etme her türlü girersin bende pöh istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin
20 Yorumlapmyo nun baraj puanı belli mi suan?
010 Yorumla- +1 yıl
270
- +1 yıl
hmm 270 hayla. su zamanda polislik rahat değil ama ileride eski haline doner. ben pmyo kazanirsam son senemde ozel harekata girmek istiyorum ama nasil oluyor bilmiyorum bilen yok mu
- +1 yıl
ben baktigimda lise mezunu olanlar sadece basvurabiliyordu
- +1 yıl
birde askerlik sarti varmis
- +1 yıl
o yuzden omyo kazanip bitirdikten sonra ozel harekat dusunuyorum
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
Nereye başvuru yapabiliyoruz şu an lise sonum da PMYO düşünüyordum da
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz