İşe girdim ama çalışmak istemiyorum evde durmak istiyorum ama para kazanmam lazım sizce ne yapmalıyım?
ooo sen yatttığım yerden para gelsin istiyon olmaz öyle çalış hem işe girip sonra çıkmak istememzlik olmaz çalış paranı kazan biriktir işte gitmemezlik yapma ilerde tekrar iş zamanında araştırırlar daha önceden nerde çalıştın falan yok gelmedi girdi geri çıktı gibisinden öğrenirlerse işe falan giremen
banada haber ver bir çare bulursan bu duruma
Çalıştığın işi sevmeyi dene başka türlüsü senin için eziyet olur. Zulüm gibi gelir. Olumlu düşünmeye çalış.
zengin koca bul çalışma para ye bunuda bizmi söyliyek :D ben fukaraya vardım ne oldu hala çalışıyom :D :D
@Lenors çok çalışın zengin olun napak ya :D benimde 2 oğlum var valla onlara da diyorum çok çalışın karınızı ele namerde muhtaç etmeyin çalışmaya karşı değilim çalışsın herkes ama mecbur olmasın bayan destek için olsun çalışması.
@Lenors tamam işte düzenli maaş var eşinde sana destek olur ya da gelene şükreder zenginlikten kazıt yatlar katlar değil evini geçindirsin yeter..
Cevap
30Cevap
Güzel kafa. Arkadaşın istediği
Biraz sabırlı ol 1 ay kal sonra işi kapınca işi yapabildiğini görürsen işi zevkle yapma isteğin gelir :) Çalışmak genç kalma sebebi :D
Yasamak icin para lazim para icin calismak lazim yapcak bisey yok
alisirsin birkac gun sonra evde oturmak icinden gelmez o zamanda
Maalesef evde durarak para kazanılmıyor. Hele bu devirde.
Ilk başlarda öyle oluyor zamanla alışırsın merak etme
Şöyle düşün birsürü millet çalışmak için iş arıyor ama bulamıyor
Bana özelden yazarsan sana bu konuda yardımcı olabilirim
Ne kadar hainsin ya ailenleyken ailenden gecin, evlenince kocanin eline bak bu mu istedigin hayat? Evde durmak istiyorum nedir ya insan kendini asalak gibi hisseder. Calis biraz da kendi parani kazan.
2 sene önce ise giderken hem sağlık problemim vardı hiç çalışmak istemedim zorla gittin sonra alistim para da tatlı geldi
Neden calısmak ıstemiyorsun aşkım? Ben de yeni işe girdim evde otura otura büyütelim mi🤔
hayirda bazen calisasim gidesim gekmiyir bazen geliyor anlamiyorum
Yapıcak bırsey yok banada oluyor o herkeze oluyor
Bunu sorun etme ve mecburıyetten git
Bu dünyada istediğin gibi yaşamak istiyorsan , ya bir innovasyonunu olacak ya kendini bir konuda iyi geliştireceksin ya da cin olacaksın
İhtiyacın varsa çalışacaksın... herkes çalışmadan para kazanmak ister ama öyle bir Dünya yok...
patrona ver... sonra işe gelme maaş yatar yıne de ;)
Ayrıl. Başka iş mi yok. Kasmayın kendinizi bu kadar.
Patrona iki kaş göz yap.. Evden çalışmana müsade edecektir. :D
Telefon da evden çalışanlar var mesela...
Selam hayatım ben şuşu gece kulübe bekliyorum.. Erkeğim azgınım ilk gecemizi nasıl unutursun nerden baksan 5 bin geliri var 😄
pc de ne kadar iyisin
ben is bulamiyorum kiz isi begemio vay be
Nasıl iş arıyorsun ki sen
bulursun ya aramaya devam et sen :) ayrıca öyle evde oturarak internetten bakma :) birebir git görüş ben öyle yaptım 2 haftadır çalışıyorum :)
şehir olarak mı
eğitim
amin inşallah :)
Salon penceresinden mendil sat...
Tembelsin sen bırak çalışma
Bende cok sey istiyom ama olmuyor
işini sevmen lazım çalışmak istemek için :D
Harun abi o profil ne öyle
neden para kazaanmalısın
iyi misin sen ya?
Çalışmalısın tabiki de..
Emek vermeden yemek olmaz