çok kararsizim bana göre hepsi sagliktan ve insanlara yardımci olmak , yaşamlarına anlam katmaktan başka bir çağrışım uyandırmıyor. İkinci universitemm olacağından secimimi dikkatli yapmak istiyorum. Hemşirelik desem çalışanlar surunmek mi istiyorsun diyorlar , fizik tedavi desem masör onlar masajci mi olacaksın , beslenme diyetetik desem o neki laa onu bende internette araştırıp sana diyet listesi hazırlarim diyor yani herkes bir şey diyor peki ben ne diyorum aslında yaşanmışlıkları önemsemeyi tercih ediyorum çünkü bu meslekleri bana aktarabilecek tek kişi bu mesleklerde icra eden kişiler peki bu mesleklerde bulunan kişilerin bana tavsiyesi neler olur?
Cevabın nedir?
+1 yılHemşirelik okuyorum ben ve seviyorum bu işi milletin ne dedigini boşver onemli olan işinden çıkıp akşam eve giderken dönüp arkana baktığında yoruluyoruma ma deyiyo demek bama kalsa hemşirelik o kadar yorucu bir meslek ki hele de bziim ülkemizde ama onemli olan işini severek yapmak
33 Yorumla- +1 yıl
Merhaba bende hemşirelik düşünüyorum mesleğin zorlukları ne maaşı nasıl tatil imkânı az sanırım
- +1 yıl
Şu anda 3. Sınıfım vay be hemşirelik düşünüyorum dan nerlerere (keskeyazmasaydimxbsjdjxhjdjd)
Gizli Üye(25-29)+1 yılSu beslenme diyetetik le hemsireyi ayni konuma koymayin. Adamlar 4 yil beslenme okuyor o kadar yuksek kpss puani aliyor ataniyor. Asla hemsireyle bir tutulamaz. Hemsirelik turkiyede de dunyada da asla yardimci dan baska birsey degildir.
04 Yorumla- +1 yıl
Yukarıda aynı keseye koyacağım bir cümle geçti mi? Neyin tribindesin acaba merak ettim? Sadece o mesleklerden birinde olan kişilerin dusuncesini merak ettim. Bu kadar atarlancak ne var.
Cevap sahibi+1 yılTamam ben de o mesleklerden en dusuguyum yani hemsire o yuzden bu da benim fikrim cok farkli kulvarlar hemsirelikten nefret ediyorum bu da benim gorusum
- +1 yıl
Ayneeeen gördük pandemide kim kimin yardımcısi bi hastanede 100 hemşire varsa 1 diyetisyen var yeter rahat bırakin bizi
sağlıkta anestezi hakkında bilgi almak istiyorsan söyleyebilirim. saydıkların hakkında yeterli bilgim yok
04 Yorumla- +1 yıl
Bende anesteziyimm.
- +1 yıl
merhaba umarım mesajımı görürsün bende senin gibi şu an bu üçlü arasındayım sen hangisini seçtin memnun musun yardımcı olur musun
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 12,2b cevap paylaştı. En iyisi hemşirelik içlerinde diğerlerinde iş imkanı yok
02 Yorumla- +1 yıl
İş imkanı olarak hemşirelik ama hemşirelik içime sinmiyor bir turlu..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılFizyoterapist adayı bir arkadaşım var hemşireden bile az maaş alcaz diyor memnun değil hemşirelik de çok pis meslek kuzenim hemşire her akşam ağlayarak geliyordu ilk zamanlar yemek bile yiyemiyordu
05 Yorumla- +1 yıl
arkadaşın iki yıllık mi dort yıllık mi okuyor
Cevap sahibi+1 yıl4 yıllık okuyor
- +1 yıl
ama ilk yıllarda değilde mezun olduktan sonra tecrubelesince iyi maas aliyorlar
Cevap sahibi+1 yılO ilk yıldan iyi maaş alabileceği bir meslek istiyor demekki
- +1 yıl
evet haklisin
+1 yılFTR ya da beslenme ve Diyetetik. Hemşireliği direk ele.
10 Yorumla
+1 yılFtr nin masörlükle ne alakası var ya çök saçma ftr ne kadar güzel bir bölüm bence ftr
20 Yorumla
+1 yılşu an aynı şeyi bende yaşıyorum ne seçtin memnun musun yardımcı olur musun lütfen mesajımı görrr
00 Yorumla
+1 yılHemsire ol hemen is bulursun.
00 Yorumla
+1 yıliş bulma açısından hemşirelik
00 Yorumlafizyoterapist
22 Yorumla- +1 yıl
neden
+1 yılBeslenme ve diyetetik
00 Yorumla
+1 yılparamedik ol :)
01 Yorumla- +1 yıl
iki yıllık okumayı dusunmuyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Hemşirelik mi fizyoterapistlik mi yoksa beslenme ve diyetetik mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat