Cokmu imkansiz arkadaslarim? Onumde 15 ayım var ticaret meslekde okuyorum suanda kultur dersi hic gormuyorm ygs calismaya basladm ama matematigm berbat sozelde iyiyim psikoloji kazanmam cokmu imkansiz acaba ya 😞😞
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılMatematiğin kötü olsa da en az bir 15 net yapmaya çalış ygsde ve lysde. Matematiğin kötü olduğu için cebinde garanti derslerinin olması lazım belli olmaz sınavda mat zor olur hiç yapamazsan sözellerle dengelemen lazım. Aralık gibi edebiyat çalışmaya başla yala yut edb cok etkilidir 56 soruda 50 net yapmaya bak ve bir düzen otuttur kendine her gün düzenli ve verimli çalış kaç saat çalıştığına değil o gün çalıştığın derslerin aklına girmiş mi öğrenmişmisin diye bak olaya. Bende geçen sene girdim tecrübeliyim ondan böyle net konuşuyorum başarılar şimdiden
10 Yorumla
+1 yılbir arkadaşım düz liseden İstanbul üni hukuk kazanmıştı, tıp kazananlar da var İnan kendine. Ve yeteneklerini istediklerini sorgulayarak yön çiz kendine.
10 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. Psikoloji sikintili bolum. masrafli yani bununla ilgili bencelerde var. ha ne istedigini biliyorsanda, onunde tek engel sensin.
Bende ticaret mezunuyum 2 yil once mezun oldum. durumum son derecede vahimdi.0 net mat ve fen yapmistim.2. sene hazirlandim oyle girdim. sadece mat ve fenden 40 tane netim vardı. kaldi ki is guc uykusuzluk vs. son derece yogun bir sekilde bu duruma geldim. isin gucun yoksa sen cok daha iyisini basarabilirsin. sadece gayret et diyeceklerim bu kadar.20 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım bak açık söylemek istiyorum mezun oluyosunuz meslekten sonra geliyosunuz dershaneye %35 iniz psikoloji %35 iniz pdr %35 iniz hukuk %5 de öylesine geldim diyor derdiniz ne sizin anlamadımki üniversite bu 3 bölümden ibaret degil sonra hayal kırıklıgı yaşayıp duruyonuz ilk önce bir yeteneklerinizi keşfedin yah
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
+1 yılDershaneye gidip azimli olup kendine inanirsan her sey olur allah calisana verir
40 Yorumlaherşey senin elinde yani ne kadar çalışıyorsan ona ulaşırsın
30 Yorumla
+1 yılYaparsın sen hangi bölüm istiyosun?
33 Yorumla
Soran+1 yılPsikoloji ya da pdr
- +1 yıl
Kardeşim inanmıyacan askerliği uzun dönem yaptım 5 ay çalıştm lysde3 de 90 bine girdim sistemli test çözme odaklı yap konu ders çalışıp test çöz geresini salla sen
- +1 yıl
Yahu alıştırmalarla matta kurtarmaz seni bak sistemli çalışmak başarının anahtarıdır düzenli çalış dersaneye bile gerek yok kaynaklarını fazla olsun kitap anlamında neden 50 bini görmeyesin
Değil çalış olur
20 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHukuk kazanan var
20 Yorumla
+1 yılKazandınmı acaba piskolojiyii
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem