İşe başlarken muhasebe bilmediğimi belirttim fakat yaptığım en ufak yanlışta veya bir kaç defa ayni soruyu sorduğum da laf isitiyorum resmen. Ve bu beni delirtiyor. Sanayide ön muhasebeci olarak çalışıyorum yaklaşık 2buçuk aydır. Ve dolayısıyla sürekli bir bağırış çağırış ve gergin bir ortam. Patronum desem adam devamlı sinirli devamlı bağırıyor herşeye. İnsanlari azarlaması desem küfür etmesi mi desem.. yani inanın is ile alakalı bir soru sormama bile kızıyor bazen cevap bile vermiyor agresif tavırlar sağa sola vurmalar. Bu yaklasimlari da ister istemez benim hata yapmama sebep oluyor isle ilgili. Şartlarım çok iyi ama başlama sebebim de buydu h. ici.9-6 hafta sonu cumrtsi 3e kadar pazar tatil. Asgari alıyorum gerçi. Ve devamlı oturuyorum bos bos yaşıtım kimse yok topu topu 5cümle kuruyorum dur gün içerisinde de. mutsuzum orada. Bazen ne isim var benim burada diyorum. Ama çıkarsam da boyle şartlarda bir is bulamazsam diye cesaret edemiyorum. İnanın is yerindeki o yaşadıklarım psikolojimi ve dolayisiyla sosyal yasamimi da olumsuz etkilemeye basladi. Kendime güvenimi kaybettim orada. Bir sindirmeye çalışıyorlar insanları buna bende dahilim. Sizce ne yapmalıyım? Lütfen bana bir akil verin?
Cevabın nedir?
hiç kimse mutlu muyum ya da mutsuz muyuz diye işine bakmaz! eğer para kazanıyorsanız çalışırsınız, arkanızda bir aileniz vardır, okutmak için çocuklarınız vardır, sonra çıkıpta burada kimse mağdur edebiyatı yapmasın. olağan bir durumdur şu şartlarda, keyfim istedi işten çıktım kafalarının örneklerinide gördük, ama öyle ne memur insanlar var ki, işinden hiç memnun olmadığı halde para kazanmak için çalışan adamlar gördük. çöpçüler gördük, fabrikada çalışan işçiler gördük, hangisi memnun? bir düşünün hangisi memnun? beyaz yakalısınıda gördük, ofislerin gri duvarlarına bakıp ömür geçirenleride gördük, yıllardır yaz-kış demeden çalışan asker ve polisleride gördük, hangisi memnun?
32 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle tabiki ama bu keyfi bir durum değil canım sıkıldı iki durum yaşadım cikayim da değil sanırım bir tek başlığı okudunuz. Birde öyle bakmak lazim tabi. Tesekkur ederim yorum için.
Kötü bir iş ortamı mutluluğuna gemi en fazla vuracak şey.
Kesinlikle kurtulmalısın ordan eğer bir kaç ay dişini sıkabilecek maddi durumun varsa.11 Yorumla
Soran+1 yılYani gibi gibi en kotu 1 aya kadar yeni bir is bulmam şart. Bazen ben mi abartıyorum diyorum ama kime anlattiysam herkes öyle bir ortamda daha fazla devam etmememi söylüyor. İlk cümlenize kesinlikle katılıyorum. Bu durum komple hayatımı etkiledi ve ben 2 buçuk ay önceki gibi değilim.
ne bağırıyosun beee çocukmu var senin karşında der dosyayı kapasına patlatırım.. çık ordan öyle ortamda çalışılırmı az kazanırsın belki ama kafan rahat olur..
12 Yorumla
Soran+1 yılHak etmiyor değil. Çok doğru huzurum yerinde olsun da az kazanıyor olmam in bir önemi yok benim için de. İs bulamama korkusu elimi ayağımı bağlıyor iste tek korkum bu yönde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
mutsuz oldugun yerde bir dakka durma bende cıktım her türlü işe koşuyodum baktım kıymetim yok ne duracam ki sonunda ölüm yok 3 haftadır boş geziyom keyfime bakıyom durumumuzda çok iyi değil
10 Yorumla
+1 yılbendede o dert var ya işe giremesem diye korkuyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılBenimde endiselerim bu yönde iste bilemiyorum bir turlu net bir karar alıp harekete geçemiyorum bu yüzden.
+1 yılBende işimden mutsuzum abi. Genel olarak çalışmaktan bıkmış bir insanım. Genel olarak üniversite okumak ve hayatım boyunca okumak istiyorum. Ama bunun imkansız olduğunu biliyorum. 😀😀😀 Başımda patron baskısı olmayan çalışma istiyorum.
00 Yorumla
+1 yılGünde 5 cümle kurduğun bir işte azar yiyorsan sen çalışmayı bırak evinin kadını çocuklarının anası ol
10 YorumlaBence sevmıosan daha kötü seyler olmadan cıkmalısınız gir söle işe ihriyacın varsa asistan arıom doktor asistanı ne dersiniz
10 Yorumla
s +1 yılMerhaba işten çıkabildiniz mi? Aynı sorunu yaşıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılCanim takma bakma duymamazilktan gel
10 YorumlaMuhasebe öğrenmek istersen yardımcı olabilirim.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İşimden memnun değilim çıkmak istiyorum ama cesarette edemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat