İşimden memnun değilim çıkmak istiyorum ama cesarette edemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

İşe başlarken muhasebe bilmediğimi belirttim fakat yaptığım en ufak yanlışta veya bir kaç defa ayni soruyu sorduğum da laf isitiyorum resmen. Ve bu beni delirtiyor. Sanayide ön muhasebeci olarak çalışıyorum yaklaşık 2buçuk aydır. Ve dolayısıyla sürekli bir bağırış çağırış ve gergin bir ortam. Patronum desem adam devamlı sinirli devamlı bağırıyor herşeye. İnsanlari azarlaması desem küfür etmesi mi desem.. yani inanın is ile alakalı bir soru sormama bile kızıyor bazen cevap bile vermiyor agresif tavırlar sağa sola vurmalar. Bu yaklasimlari da ister istemez benim hata yapmama sebep oluyor isle ilgili. Şartlarım çok iyi ama başlama sebebim de buydu h. ici.9-6 hafta sonu cumrtsi 3e kadar pazar tatil. Asgari alıyorum gerçi. Ve devamlı oturuyorum bos bos yaşıtım kimse yok topu topu 5cümle kuruyorum dur gün içerisinde de. mutsuzum orada. Bazen ne isim var benim burada diyorum. Ama çıkarsam da boyle şartlarda bir is bulamazsam diye cesaret edemiyorum. İnanın is yerindeki o yaşadıklarım psikolojimi ve dolayisiyla sosyal yasamimi da olumsuz etkilemeye basladi. Kendime güvenimi kaybettim orada. Bir sindirmeye çalışıyorlar insanları buna bende dahilim. Sizce ne yapmalıyım? Lütfen bana bir akil verin?
İşimden memnun değilim çıkmak istiyorum ama cesarette edemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?