merhaba pazartesi eskişehir gold stamp reklam ajansında satış bölümünde işe başlayacağım bu ajans hakkında bilgisi olan var mı varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
2 veya 3 yıl önce 5 6 ay kadar çalıştığım kuruluş.
Gold Stamp Ajans (yeni adıyla Lav Medya)'dan şöyle bahsedeyim;
İş ilanını çok kurumsalmış gibi yayınlarlar. Başvurursunuz ve sizi görüşmeye davet ederler.
Görüşmede aykırı bir görüş bildirirseniz bir anda görüşmeden kovulabilirsiniz.
Yine aynı şekilde kurumsal bir kimlikle kendilerini anlatırlar. Aldıkları eğitimleri verdikleri eğitimleri ve ne kadar muazzam bir şirket olduklarını size güzelce yedirirler.
Bu aşamalarda size güzel vaatlerde bulunur ve hep pozitif yüklerler.
İlk hafta tecrübeli bir çalışanın yanında sahaya cıkarırlar. Elinize internetten copy paste yapılmış bilgilerle dolu bir dergi verirler. Bu dergiyi satmanız talep edilir. Fakat tamamen insanların duygularını sömürerek yaparsınız bu işi satış yeteneği falan değil de ''ihtiyaç sahiplerine destek'' adı altında elinizde ki dergiyi satmanız istenir. Akşama kadar kapı kapı gezer , zil çalar, esnafları ziyaret eder ve sokaktakileri durdurarak derginizi satarsınız. Akşamda sizi sahadan ekip şefiniz veya müdürünüz araçla toplar. Cironuzu teslim edersiniz ve günlük ücretinizi alırsınız. Kazanç konusunda gerçekten güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Hatta her ay 6000-10000 arası kazançlar elde etmeniz mümkün. Motivasyon aktiviteleri düzenlenir. Arada sırada motivasyon toplantıları yapılır. Akşam yemeklerine gidilebilir. Bir süre sonra satış performansı iyi olanlara şeflik müdürlük hatta bölge müdürlüğü vaadleri verilir. Gerçekten sadık ve işinize bağlı kalırsanız da vaadlerini yerine getirirler. Ama temelde tamamen kişileri manipüle ederek çalıştırırlar. Kendinizi değerli hissetmeniz için herşeyi yaparlar. Dergi gelirine gelirsek gelirin büyük kısmı kasaya geri kalan büyük bir kısmı sizin cebinize ve kalan ufak bir miktar ise ihtiyaç sahiplerine ulaşır. İhtiyaç sahiplerini ise sahada satış yaparken birebir siz belirlersiniz ve sizin belirlediğiniz ailelere desteğe gidilir. Dergi için bir kaç fotoğraf alınır ve destek yapılır. Anlayacağınız biraz gamsız, arsız ve vicdanı zayıf biriyseniz kolayca çalışabilirsiniz.23 Yorumla- +1 yıl
Ha şunları unutmuşum. İşe girerken iş sözleşmesi imzalatıp 3 ay çalışma sözü alırlar.
Satış yaparken kendi kelimelerinizden çok size verdikleri bir sayfa ince elenip sık dokunmuş bir sunum ezberletirler ve sürekli aynı sunumu yaparken satış gerçekleştirmeye çalışırsınız.
Çoğu zaman dilenci muamelesi görürsünüz.
Ücreti ise ister aylık ister günlük alırsınız. Aylıkta alacağınız prim ücretleri günlüktekinden düşüktür.
- +1 yıl
@Cansutrknm26 bu şirkette 9_10 aydır mı yoksa 4-5 aydır mı calisiyorsun ne kadar yalan söylüyorsunuz anlamıyorum
- +1 yıl
@Cansutrknm26 ayda çeyrek milyon 1 ayda 1 ihtiyaç sahibine 400₺ erzak yardımı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi bir ajans diye duydum
03 Yorumla- +1 yıl
Gittiniz mi işe peki nasıl güvenilir mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
3Cevap
Arkadaşlar beni aradılar 1 hafta önce eğitime çağırdılar valizimi hazırladım. Otobüs biletimi aldım otobüse birkaç saat kala beni arayıp eğitimin iptal olduğunu söylediler
Bu hafta sonu için tekrardan arayacaklarını söylediler o hafta içerisinde ne arayan ne soran oldu sizin anlayacağınız güvenilmemeli gereken saçma bir kurum.
Böyle bi iş ahlakı olmaz.
Telefon görüşmelerinde profesyonellikten bahsediyorlar ama alakaları yok!
Size tavsiyem boş yere Eskişehir’e gidip 200 küsür otobüs bileti parası ödememeniz23 Yorumla- +1 yıl
Allah kurtarmış böyle diyim size
- +1 yıl
@Denisgokce29 siz çalıştınız mı orada
+1 yılKızlar lav medya diğer adı gold stamp olan ajansa iş için katıldım sözleşme imzaladım ve daha 3 ay olmadan çıkıyorum evrak bedeli 3550lira denildi ve bunu ödemem lazım eğitimlere katıldım yani sizce bu para istemeleri normal mi ve bu iş içinde hakkında ne düşünüyorsunuz
01 Yorumla- +1 yıl
Merhabalar bende iş işin başvuruda bulundum hiç mi olumlu bir yanı yok
Söyledikleriniz çok doğru, hiç işe başlamadan bunları farkettim ve eğitim sürecinde çıkmak istedim ama tazminat ödettiler ödemezsem dava açmakla tehdit ettiler. Kesinlikle çalışılmaması gereken bir yer ki zaten çoğu ilde şubesi yok, kendi başınıza bu anlatılan durumu yaşayacaksınız.
01 YorumlaBenimde başvurumu onayladilar ama bazı yorumlar gördüm biraz kararsız kaldım 3 ay sözleşme imzalicakmiyiz gerçekten o 3 ay içinde bize nasıl muamele yapacaklar sonrası tazminat bizden tazminat ta istiyorlar 3 ay içerisinde çıkış istersen
01 Yorumla- +1 yıl
Merhabalar çalıştınız mı acaba kurumda
+1 yılBende aynı şekilde geliyorum bu akşam 9 da otobüs var
314 Yorumla- +1 yıl
Bende salı günü başlıyorum, bilgi verir misiniz?
- +1 yıl
Merhaba gold stamp ajans oneriyirmusunuz benide gorusmeye çağırdılar
- +1 yıl
Çağırdılar mı sizi neden ham i şehirden çağırdılar. Bilgi verebilir isiniz Ajans hakkında
- +1 yıl
Gittiniz mi. Eği imr nasıl bir yer. Lütfen bilgi verirmisiniz
- +1 yıl
@Stresliboi ise basladiniz mi nasil bir yer
- +1 yıl
@Zeynep19077 nasil bir is yeri olumsuzluk var mi
- +1 yıl
@Semih2603 memnun musunuz başladınız mı işe
- +1 yıl
@Şevvaaallllll kimse neden cevap vermiyor
- +1 yıl
@Stresliboi gittiniz mi acaba
- +1 yıl
@Stresliboi gittiniz mi acaba?
- +1 yıl
@Stresliboi merhaba bende Eskişehir e gidicem nasıldır bilmiyorum güvenilirmi
işe başladınız mı deneyimleriniz ve iş hakkında düşünceleriniz nedir bende başlamayı düşünüyorum ama tereddüt etmeli miyim?
01 Yorumla- +1 yıl
Merhabalar başladınız mı acaba
+1 yılbende aynı iş ile ilgili bir teklif aldım kafam karışık acaba çalışmaya devam ettinmi bıraktın mı cevap verirsen sevinirim
04 Yorumla- +1 yıl
@ttolgaa41 biliyorum benimde kafam karışık akşama otobüs ayırdılar tam karar da veremedim açıkçası
- +1 yıl
Gittiniz mi gidiyormusunuz ya da
- +1 yıl
@ttolgaa41 Gitinizmi acaba nasıl guvenilirmi?
Goldstmap medya eğitim için eskişehire gidileceğini söyledi bu konu da bilgisi olan varsa paylaşabilir mi güvenilir mi?
00 YorumlaLav medya nasıl bir iş tam olarak iyi mi kötü mü
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Gold stamp reklam ajansı (lav medya) çalışanı var mı? bilgi verir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat