Babam okutmuyor?

18 yaşındayım, başarılı bir öğrenciyim iyi bir lisede okuyorum. Hedefim Tarih Akademisyeni olmak ama babam okutmam diyor. Oku bir kuruş vermem diyor üstelik çalışmaya da izin vermiyor. Güvenlerini kıracak zerre birşey yapmadım bu güne kadar hep başarılı bir öğrenci oldum yüzünü yere egmedim hiçbir konuda. Ama okutmak istemiyor gerekçesi kız çocuğu okuyup ne yapacak ben masraf yapacağım okuyacak meslek alınca da kocasıyla harcayacak diyor vallahi aklım fikrim almıyor bir baba nasıl kurar böyle cümleler... dis teli taktirmam gerekiyordu uç seneye evleneceksin kocan taktirir diyor.. Akıl sagligimdan endişe etmeye basladim artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum kitaplar bana ben kitaplara bakıyorum calisasim yok her zaman üniversite okutmam diyordu ama takmiyordum şimdi son senem artık yumurta gote dayandı anlayacağınız dershaneye ailemi zorlamamak için gitmiyorum, okul bünyesinde kurslar var herşey karşılanıyor 500-700 arası bir ücreti var onunda ona bile yollamaya gönlü yok ne yapacağım hiç bilmiyorum arkamda kimse yok.. Annem ise okumamizi istiyor ama babamın karşısında o da duramaz ne yapacağım ölmek istiyorum artik
Babam okutmuyor?