anaokulu öğretimi hakkımda ne düşünüyorsunuz.. bir kav kişiden baska iş bulamadın mı.. cocuk bokuyla mı uğraşıcam lafları duydum.. sizin fikrini ne? bir kız olarak anaokulu öğretmeni olmak sizce kulağa nasıl geliyor? İtici mi?
Cevabın nedir?
Ben de anaokulu öğretmenliği okuyorum. 2. seneme geçtim, izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.
İlk olarak öğretmenlik düşünmüyordum. Bir yıl daha hazırlanmak vardı aklımda, sonunda çevre baskısıyla bu bölüme geldim.
İkna etmek için en çok kullandıkları cümle. 'Bir kız için en iyi meslek' oldu. Neymiş istediğim kadar çocuk doğurabilecekmişim, tatilim bolmuş. Bir de öğretmen kocaya yamanırsam, mutlu olacakmışım. Yok efendim. Böyle diyenlerin bizi metalaştırmaktan başka amaçları olmadıklarını düşünüyorum. Önce nasıl bir karakterde olduğunu düşünmelisin, çocuklarla vakit geçirmek sana iyi geliyorsa, onlarla oynamayı külfet olarak görmüyorsan, onların seviyesine inip arkadaşlık yapmanın seni küçültmeyeceğini düşünüyorsan ne mutlu sana. :)
Çocukların kişisel bakımlarıyla ilgilenmek yardımcı öğretmenin işi. Ancak yine de onun altını temizlemek seni de beni de küçültmez. Bırak onlar kibirli dünyalarında boğulsunlar.
Son olarak söyleyeyim bana en uygun mesleğin bu olduğunu düşünüyorum iyiki de okuyorum :)32 Yorumla
Soran+1 yılbende işimii coook seviyorum ki :) hicde pişman değilim vallaha
ne mutlu cocuklarımaki tecrübeli anneleri olucak insallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılMezun oldum atandım 1 sene sonra istifa edip sgk da memur oldum. Velilerden bıktım delirttiler ve ayrıca çocuk b ku temizleme olayı kısmen yaşanıyor. Çocuk ishal olmuş annesi siz halledin başka çocuğun yedek kıyafetini giydirin ben müsait değilim deyip sevgilisinin yanından zahmet edip gelmiyor. Evlenip boşanmış dul annelerden nefret ettim. Daha neler neler
10 Yorumla
+1 yılÇocuklarla iyi anlaşıyorsan bence çok güzel olabilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
5Cevap
+1 yılMeslek olarak güzel ama çocukları seven, sürekli onlarla uğraşmaktan sıkılmayan kişilerin okuması lazım. Mesela ben asla istemem, sen uğraşırım, severim diyorsan keyifle yaparsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocukları seviyorsan ideal bir meslektir :) Önü açık bir meslek hani öyle iş bulamadın mı gibisinden bir soru duymazsın. Tavsiye ederim bölümümü :)
00 Yorumla
+1 yılCocuklari hic sevmem ama senin icin iyi en azndan ugrasmadan ogretmen olcksn
02 Yorumla
Soran+1 yılhic uğraşmadan olur mu? 4 yıl mesleği sürdü.. cocuklarla uğraşmayı onları eğitmeyi en hüzel şekilde büymelerinde destek olmak cok mu basit
- +1 yıl
Bende meslek lisesi cikisliyim ve bir matematk ogretmeni olmak var bir anaokulu hangisi zor tabiki matematk bu acidan dedim
Aynen bende anaokul ogretmenligi yapmak istiyorum ama Şu an yurt disindayim turkiyede gelip ozel ingilizce okullarda istiyorum
00 Yorumla
+1 yılSen seviyosan kimseyi ilgilendirmez
00 Yorumla
+1 yılÇocukları seviyorsan neden olmasın..
00 Yorumla
+1 yılYani yapabilene guzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO yaş çok küçük uğraşılmaz be. :-D
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılÖzel okulsa evet.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı