Merhaba arkadaşlar ben lise son sınıfa geçtim. Bu yıl ortaöğretim kpss sınavına gireceğim düz lisede okuyorum kpss den hemşire olabilir miyim olabilirsem kaç puan almam gerekiyor?
Cevabın nedir?
Olamazsın. Olabileceğini düşünmen bile saçma.
Hemşireliğe dair ne biliyorsun sen?
Hiçbir şey.
Hemşirelikte yaptığın hatanın telafisi yok, yaptığın en ufak bir hata bir insanın hayatına mal olabilir.
Öyle her önüne geleni hemşire diye çalıştıracak olsalar ohooo, vay insanların haline.
Çok hemşire olmak istiyorsan git üniversitede eğitimini al.57 Yorumla
Soran+1 yılYa ben direk gidip hemşire olayım ya da kazanır kazanmaz olayım demiyorum sadece kazandıktan sonra olur mu staji falan varmıdır diye soruyorum bende biliyorum hiç bir şey bilmediğim halde yapacağımı
- +1 yıl
kudurma bu kadar altıüstü soru sormuş kız.
- +1 yıl
Hayırdır ya sen kendini ne zannediyorsun kız sadece bir soru sormuş tatlı dille olamayacağını dile getirsen ne olur hayvan gibi cevap vermişsin senin gibilerin eve kapatılması lazim
- +1 yıl
@ahmetakocek universite de okuyanlar enayimi sadece lise okuyarak hemşire olunsaydı bu kadar insan niye hemşirelik bölümü okuyor
- +1 yıl
Tamam da arkadaşım niye kızı azarladın şimdi sen bence o hemşire olur ama sen insan olamazsın görüşüne göre sen çok Zeki bişeysin ama medeni değilsin o kız hemşirelik okurken sende git medeniyet kursları falan al kimseyle de aşağılar gibi konuşma merak etmiş sormuş insan gibi cevap versene tersliyorsun?
- 1 yıl
Ben sağlık meslekte okudum ama hemşirelik değil sağlık bakım teknisyeniydim yine de KPSS girsem sonuç alamaz mıyım
+1 yılHemşire değil, hemşire yardımcısı olursun..
Bu yüzden sana tavsiyem üniversite sınavlarına hazırlanman olur..31 Yorumla- 1 yıl
Hemşire yardımcısı olsak bile razıyım ben sağlık ta okudum hemşirelik değil ama sağlık bakım teknisyeniydim staj da gördüm yardımcı bile olma sansımız var mı?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 824 cevap paylaştı. Ortaöğretim kpss ile hemşire olarak atanabilmen için sağlık meslek liselerinin hemşirelik programını bitirmiş olman gerekiyor. Düz, Anadolu, Anadolu Öğretmen ya da Fen lisesi fark etmez sağlık meslek hemşirelik mezunu değilsen bu şekilde atanamazsın. Düz memurluk için tercih yapabilirsin yalnızca.
21 Yorumla- 1 yıl
Sağlık ta okudum ama hemşirelik bölümünü seçmedim hocam bana karıştı biraz içim de de kaldı sağlık bakım teknisyeni oldum öyle bitirdim yine de tercih yapabilir miyim
Düz lise bitirmiş biri hemşire olamaz. Ancak üniversitede okuman lazım.
34 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu düz lise avantajmi oldu hata mı oldu bilemedim
- +1 yıl
O zaman da olmazdı hemşire yardımcısı olurdun saygılar
- 1 yıl
@İzukumidoriya yardımcısı oluyorsak ne güzel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
1Cevap
+1 yılsağlık lisesi cıkısli olman lazim olan imkânsiz yani
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler canım benim de insanlardan beklediğim böyle bir cevap ti yani ama sanki herkese birsey yapmışım hakkını yemisim gibi fevri davrananlar oldu cevabın için teşekkür ederim.
- +1 yıl
rica ederim canim😘
+1 yılArtık lise mezunu hemşire almiyorlar. hemşire yardımcısı olursun
10 Yorumlaokumadigin seyden atanamazsin hemsirelik okuman gerekir
13 Yorumla
Soran+1 yılBir çok kişi olabilirsin falan dedi de bende bilmiyordum olanlar varmış heralde
Soran+1 yılTabi haklısın canım belki Hani kazandıktan sonra staji falan olur diye düşünmüştüm :)
Çocuk gelişimi meslek lisesi mezunu hangi bölüme atamaları var kpss için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHee biz bosuna mi okuyoruz cok iyi bir puan alman lazim alirsanda bizler gibi okumus hemsire konumunda olmazsin onemsenmezsin! 4 yili bosuna okumuyoruz biz ayakci olursun anca !
010 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadigim ne bu sinir sanki senin yerini falan mi aldık sadece soru sorduk yani !
- +1 yıl
4 senelik kazanmışsın ama insan olanamışsın burda kıza neyin havasını yapıyorsun sen? Burda konuşursunuz acile getirelen hastalardan damar bulamazsınız sonra okuduk biz geeçç geçç.
Soran+1 yıl@DürüstKızz Ismin gibi dürüst müşsun valla ağzına sağlık ♥
- +1 yıl
😍😍😍🙂😍😍🙂😍❤️
Cevap sahibi+1 yılKapayin cenenizi kezzbanlar.
Soran+1 yılya böyle leri nasıl okuyor anlamıyorum
- +1 yıl
kudurma bu kadar
- 1 yıl
Ben ne ayakçı hemşireler gördüm çok konuşma sen de mi ayakçı olacaksın o zaman herkes görevini yapıyor kimse kimsenin ayakcısı değil
+1 yılOlabilirsin ama puanlarını bilmiyorum hiç..
01 Yorumla
Soran+1 yılOlamayacagimida söylüyorlar
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 444 cevap paylaştı. Evet canım arkadaşım böyle bir durumda
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani canım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > KPSS Ortaöğretim de aldığımız iyi bir puanla hemşire olabilir miyiz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat