Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünü okumak istiyorum. Kesinlikle başarılı olacağıma inanıyorum. Baya araştırma yaptım herkes iş bulma olanağı yok diyor ama iyi bir üniversitede okusamda sorun olurmu? mesela ben okursam Atılım ünv, İzmir Ekonomi ünv, Yaşar ünv ya da Beykent üniversitesinden birinde okurum (inşallah). Neyse asıl sorum şu okuyan varsa ya da bu mesleği yapan varsa veya bilgisi olan yardımcı olabilirmi? Kamuda ve özelde iş imkanı, çalışma alanı, okul dönemi hakkında vs yardımcı olur musunuz
Cevabın nedir?
+1 yılBenim bir arkadaşım vardı puanı daha iyi bölümlere tutuyordu ama o bölüme gitti. eğer bir bolümde en iyi olursam is bulurum diyordu. Yani en iyilerden olmayı Kafaya takacan oncelikle. Ama gideceksen bunların birine yaşar uni e git (BÖLGE metrosunun oradaydi değil mi )
14 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşın mezun oldumu acaba iş buldumu
- +1 yıl
Hayır daha 3e geçti ama nereye gittiğini bilmiyorum sadece bu bölüme gittiğini söylemişti hiç de konuşmadım doğrusu. Berbat bir arkadasim jsjs
Soran+1 yılOkulu bırakmadığına göre memnun herhalde
- +1 yıl
İnşallah öyledir :)
+1 yılBen o bölüm mezunuyum İstanbul üniversitesinden is bulma imkani var ama. insanlarla iletişim içinde olmayı seviyor olman gerek ve bu bölümdeki mesleklerde yoğun bir tempo olur maaşı da genelde 2000 civarında
26 Yorumla
Soran+1 yılHalkla ilişkiler ve tanıtımla halkla ilişkiler ve reklamcılık aynımı? Siz hangisinde okudunuz? Çok soruyorum ama iş buldunuzmu
- +1 yıl
Pazarlama ve Reklamcılık ama halkla ilişkileri de gördük bir dönem hep o konulari işledik kapsiyor yani o bölümü de ama dedigim gibi çok yoruyor insanı bu işler hergün çeşit çeşit insanla muhattap olmak zor tabi bu kişiye göre de değişir :) Evet bir süre çalıştım ama ayrıldım yordu beni yani gerçekten dayanıklı olmak lazim :D
Soran+1 yılPeki sence okumalımıyım? Hedefim Yaşar üniversitesi inşallah. Bide akademik ilerleme imkanı var mı öğretim görevlisi olma vs
- +1 yıl
Tabiki okumani tavsiye ediyorum çünkü herzaman geçerli olan bir meslek ve is garantili ama dedigim gibi yogun eğer severek okursan severekte çalışırsin :)
Soran+1 yılSon bişey sorabilirmiyim devlette iş imkanı var mı her sene atama oluyormu bilgin varsa🙈
- +1 yıl
Var var olmaz mi bakanliklarda genelde olur atama ama tabi ataması çok fazla olmuyor genelde özel sektör de iş imkanı fazla :) Baska kafana takilan olursa yine cevaplarım kafanda soru işareti kalmasın sonuçta geleceğini etkileyecek sectigin meslek :)
Torpil lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılBence lazım değil. İşinde iyiysen her türlü alırsın. Torpile bakarsak kimse iş bulamazki
Soran+1 yılHedefim Yaşar Üniversitesi 28 binle tam burslu alıyor ordan mezun olanların işi hazırdır herhalde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
+1 yılben İzmir ekonomi unv halkla ilişkilere başlıyacağım ama başka bir bölüme geçmek istiyorum
00 Yorumla
+1 yılbir şirkette iş bulabilirsin ama torpil gerekiyo :D
02 Yorumla
Soran+1 yılTaktınız torpile ama ya torpile bakarsak kimse iş bulamazki. üniversite var üniversite var yani şimdi yaşarda okuyanla zirvede okuyan birmi mesela
- +1 yıl
şimdi üniversiteden mezun olanlar iş bulabiliyolarmı git sor
Mac istiyorlar diye duydum doğru mu?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü? Gören Herkes Fikrini Yazabilirmi LÜTFEN?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat