Polis birimlere ayrılmıştır her birim kendi bölümünde tecrübelidir.
Polis Özel Harekat 1993 diye biliyorum o tarihte terör için oluşturulmuş bir birimdir özel eğitim alırlar öyle herkes giremez çoğunlukla arkasında bekleyeni olmayan insanlardan oluşur silah, hayatta kalma, sabır, ve vatan dersi alırlar terör ve kaçakçılık olaylarıyla ilgilenirler youtube de çok videolar var izlersen ne olduğunu anlarsın, normal polis ne olursa olsun müdürü vur demeden vuramaz ama PÖH de herkes müdür gibidir gördüğü her haini indirir kimseye hesap vermez TÜRKİYE ' de en güçlü güvenlik güçlerinden biridir.
PÖH (POLİS ÖZEL HAREKAT), JÖH (JANDARMA ÖZEL HAREKAT), BORDO BERELİ, bunlar Türkiye nin en güçlü birlikleridir, %90 ı Ülkücü, milliyetçi dir. Normal bir polis siyasi işaret yapsa soruşturma açılabilir görevden alınabilir ama, PÖH, JÖH de böyle birşey yoktur youtube de izle zaten hepsi bozkurt yapar.32 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPolis normal sağda solda görev alir sehir icinde ihbarlari değerlendirir.
Özel harekat ise rehine kurtar. a vb operasyonlarda. Doğuda sicak çatışmalara girer00 Yorumla
poh teroristlerle catismaya giriyor diger polisler ihbarlar uzerine yogunlasiyor poh cok zor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılBir kaç ay sonra insallah bu sorunu cevaplicam özel harekatçı olarak :D
12 Yorumla
Soran+1 yılOraya girmen icin naptin :)
- +1 yıl
Şimdi cevaplarsınız sanırım 😄Uygulamayı ilk kez kullanıyorum umarım birkaç ay geçmiştir 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖncelikle polis genel bir kavram pöh ise (özel harekat daire başkanlığı) emniyet genel müdürlüğü bünyesindeki birimdir. Polisler de çeşitli birimlere ayrılır istihbarat, tem, trafik, özel harekat vb. Polis özel harekat eğitim olarak yüksek risk içiren operasyonları icra etmek ve terörle mücadele etmektedir. Her birimin kendine özgü görevleri vardır ve aynı görev icra etmeyen birimleri kıyaslamak doğru değildir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzel harekat doğuda heran ölümle yaşar teröristle vurusur
Normal polislikte ise özel harekat kadar ölümle burun buruna değilsn10 Yorumla
+1 yılpolis in özel olarak egitilmiş seckin bireyleri artık kpss sizde alıyolar basvurabılırım
00 Yorumla
+1 yılpöh swat gibi polsin giremediği yerlere girebilir özel bomba ehitimleri vardır
10 Yorumla
+1 yılPolis özel hareket sıcak çatişmaya giriyo diye biliyorm
00 Yorumla
+1 yılpöh terör olaylarıyla ilgileniyor diye biliyorum
00 YorumlaPiyade özel haraketleri diğerine polis memur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirisi duz polis digeri opersynlra gidiyo
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem