diyetisyen adayıyım. nasil bir meslek sizce işlerini beğeniyor musunuz ne dusunuyorsunz
Cevabın nedir?
+1 yılHepsi nerdeyse ayni.. alışkanlık kazandirarak ve belli kalorinin altına düşmeden genelde 1200 lük listeler yapıyorlar. mantıken iyi güzel ama pratikte bu hastalrin beklentisini karsilamiyor.. o yüzden revizyon lazim ya da yeni teknikler yöntemler.. hızlı kilo verdiren ama koruma sürecinde alışkanlık kazandıran. çünkü sabirsiziz ama sonuç görünce de azme geliyoruz. diyetisyenler listeleriyle oldukça sıkcı bence.
01 Yorumla
+1 yılGeçen hafta hastaneye göz doktoruna gittim, yan tarafıda diyetisyendi. bir baktım oturacak yer kalmamış, resmen insanların hepsi oraya çullanmış. Hep de ev kadınları, önce yiyorlar sonra "ay kilo vermeliyim" kafasına giriyorlar. İyi bir gelir sağlarsın brncr.
00 Yorumla
+1 yılYani bilmiyorum giden var mı diyetisyene. Pek müşterisi olmaz gibi. İnternette sürüyle diyet var farklı farklı, millet bedava diye onlarla geçiniyor. Veya spor salonuna gidince, fitness hocası yazıyor beslenme düzenini. :D Yani kaldı mı ki diyetisyenlik ya? Zor gibi.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkilo almak istiyorsan çok ye kalorili ye.. kilo vermek istiyorsan az ye kalorisiz ye.. mesleginizde bundan başka birsey var mi
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılogretmen
Cevap sahibi+1 yılbilgiyi ogrenmek biliyor olmak tek başina hiç bir işe yaramaz.. bilgiyi kullanabilmek lazim.. uygulamaya dokebilmek lazim.. iste burada ogretmene ihtiyaç var.. anladin..
Cevap sahibi+1 yılsoruma cevap alamadigima göre hakliymişim.. sizin meslekte başka birsey yokmuş..
Cevap sahibi+1 yıldiyetisyene gittim eskiden.. gitmeye luzum olmadigini gordum..
Cevap sahibi+1 yılkarşina yabanci birini koysam ogrendigin o dille ancak cat pat biseyler konusabilirsin.. benden fazla puan alabilmiş degilsin.. odtü matematik mezunuyum.. senin kazandigin bolumu gozum kapali kazanirdim sinavda.. aylik on beş binlira gelirim var.. neyse vaktim yok sana uzatmaya gerek yok.. mesleginde başarilar..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
3Cevap
+1 yılpara var bu işte. benim diyetisyenim seansta 60 liradan günde 10-15 müşteri alıyor. insanlar üzerlerinde diyet baskisini hissetmek istedikleri icin diyetisyene giderler. ülkemizdeki kiloluluk oranı da fazla. sen kırdin parayı
00 Yorumla
+1 yılValla annemden yengemden tur arkadaşlarıma kadar giden gidene üstelik iki hftaya bir çağırıyorlar her girişte ücret veriyoruz para var tebrik ederim umarım başarılı olursun :)
00 YorumlaBir gün diyetisyenler hastayı her şeyiyle test edip apartmanlarda yasayan biz insanlara ızgara falan yazmadığı Zaman gerçekten cok güzel bir meslek bu dicem
00 Yorumla
+1 yılGüzeldir gayetde iyidir bir bayana da yakışan meslektir :) İşin iyiliği ya da kötülüğe hangi bölümü okursan oku sana bağlıdır :)
00 Yorumla
+1 yılşişmanlardan dayak yeme potansiyeli yüksek bir meslek :D
10 Yorumla
+1 yılGüzel konumlara gelirsen iyi kazanırsın bu nettir yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvalla bende okuyorum cevremden bölümün geleceğine dair ne kadar olumsuz sey varsa duydum ve bir yerde de dogru bezdim ya resmen bölümden
01 Yorumla
+1 yılGüzel bayana yakışır kankim diyetisyen olacak önce beni zayıflatacak 😂
00 Yorumla
+1 yılGayet güzel bir meslek😇 Kendini geliştirdikten sonra eminim ki çok başarılı olacaksın. Hayırlı olsun şimdiden 🙏🏻
00 YorumlaBence güzel meslek kpss kazanmak gerekiyor tabi
02 YorumlaGüzel bence ve bir kadın için çok hoş
00 Yorumla
+1 yılBeni zayıflatın can lar 😘
00 Yorumla
+1 yılSacma buluyorum :)
04 Yorumla- +1 yıl
Diyetiysen abla ben 50 kiloyum 45 olmak icin napmalıyım?
- +1 yıl
Soylesem? :)
İş yapıyor mu ya
00 Yorumla
+1 yılGereksiz bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeleceğin mesleği
00 Yorumla
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne