27 yaşındayım ve kendi mesleğimi yapmak istemiyorum. Hangi alana nasıl yönelebilirim? ne gibi bir iş yapabilirim?
Cevabın nedir?
Bunu en iyi sen bilirsin. Kendi istek ve yeteneklerini göz önünde bulundur. "ben bu işi yaparım" dediğin bir mesleğe yönel. Ancak unutma ki "çaycılık" da bir meslektir fakat geleceği ve kariyeri olan bir meslek değildir. Bu yüzden tercih edeceğin mesleğin daha çok özel vasıf-eğitim gerektiren bir meslek olmasına dikkat et. Bu sayede alanında iyisi olursun ve başarılı olursun.
11 Yorumla
+1 yılTercih zamanı öneri istesen gel Sakarya'ya çevre mühendisliği oku derdim 😂
Ama yok ben okumak istemiyorum artık diyorsan gel bizim köye çayda fındıkta çalış 😄05 Yorumla- +1 yıl
O zaman sana işi ben vereyim 😐
Sana haftalık 50 lira vereyim 😐 yemek ve kalacak yer de benden 😐
İşin de çok basit 😄
Odamı toplamak, giysileri ütülemek, istediğim zaman bana masaj yapmak, meyve tabakları ve pastalar hazırlayıp ellerinle yedirmek filan 😄
Kolay ve eğlenceli bir iş bence 😄
Kurban bayramından sonra gel başla hemen 😐 - +1 yıl
Tamam olur 😄 yolun Sakarya'ya düşerse tüm bedeni kıllarından arındırırsın 😄 en de ağda yapacak birini arıyorum inan ki 😂
Bana kaç kilo ağda gider sence 😨 ağda fiyatları ne alemde 😨
+1 yılİlgi alanlarını gözden geçirip ona göre soruyu guncellersen daha verimli sonuçlar elde edersin
02 Yorumla- +1 yıl
Müzik tiyatro resim hiçbirine ilgi duymuyor musun belki biri sana cazip gelecek
+1 yılZengin koca bul😂😂
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
mesleğin ne ki yapmak istemiyorsun?
hangi alana yönelebilirim soruna gelince kişisel özelliklerin yeteneklerin vs birçok seçenek doğurur06 Yorumla
+1 yılnerde oturuyorsun?
istanbuldaysan ismeğin kurlarına gidip bir kursa kaydolup ya da bir kaç orda yeni bir meslek seçebilirisn ve iş garantinde olabilir...14 Yorumla- +1 yıl
trabzonda ismek yoktur orda trmek vardor :)
- +1 yıl
tamam gel bak
+1 yılBizim piyasaya gelmede hangi alana yönelirsen yönel... Çok eğlenceli zannedip gelenimiz çok oluyo hiç hoşlanmıyoruz...
04 Yorumla- +1 yıl
Sinema , televizyon
- +1 yıl
Ben kamera arkasından bahsediyorum
Bir tane cabbar bul onla evlen ev hanımı ol ne diyeyim şimdi ahahaha :D
10 Yorumla
+1 yılEm başında inşaat ve mühendisliğe girmeyecektin Zaman'ında pesimist konuşmalarından anlamıştım beyse sağlık olsun diğer yeteneklerini ve maddi durumunu paylaşırsan destek olurum
01 Yorumla
+1 yılÇok saçma bir soru olmuş kusura bakmada. Terzi adama git öğretmenlik yap diyemeyiz dimi? Ne gibi bir işte çalışabileceğini senden başka kim bilebilir
11 Yorumlaeger bisey secemiyosan hobilerinden sec
02 Yorumla
+1 yılhangi alanlarda iyisin
01 Yorumla
+1 yılSermayenin varsa ticaret
01 Yorumla
+1 yılAşçı ol 😎
10 Yorumlamesleki yeterliliklerin neler
00 YorumlaMesleğin ne?
01 Yorumla
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 27 yaşındayım ve kendi mesleğimi yapmak istemiyorum. Hangi alana nasıl yönelebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat