Gizli Üye(30-35)+1 yılYalovali biri olarsk soyleyebilirim ki, gitme. Yani bilmiyorum ne kadar biliyosun burayi ama yalova zaten cok geri kalmis bir yer. Hele armutlu koy gibi bir yer. Yalova hemen hemen butun ilcelerine yakinken armutluya 1 saatlik yol var. Yalovadan istanbula da saatlik yol vaf hesap et yani. Ve ayni sekilde armutlu sürgün yeri olarak bilinir. Yazin cok tercih edilir ama kisin ölü. Hicbir sey yok. Yani koy gibi bir yer. Asiri bbunalip sıkılirsın ve sıkılsan gidebilecegin bir yer bile yok. Yalovafa zaten bisey yok ki bir tek deniz var baska hiçbir sey yok. Hani merkezi gene bir nevi iyi kafeler var ve merkeze de 1 saatlik yol var yani bir kahve icmeye gitmeye kalksan gidis donus 2 saat yoldasın. Onun dışında merkezle armutlu arasi 30 lira gibi bir fiyat olmasi lazim. Gidis dönüş 60. Ve surekli bir araba kalkmamasi da cabası tabi. Ama armutlu bildiğin koy hic bir sey yok yani bir market bile zor bulursun. Yazları tatil icin guzel ama onun dışında asla tavsiye etmiyorum
214 Yorumla
Soran+1 yılEvet fark ettim okul dağın tepesinde yakınında ne bir market ne bir cafe 30 lira ne ya ben o parayla idoyla kadıköye giderim neyse bilgilendirme için teşekkür ederim
- +1 yıl
Armutlu konusunda arkadaş haklı ama yalova geri kalmış derken saçmalamış bence bir sene daha bekle ben yalovayı seviyorum ve yalovada gayet mutluyum mevki olarak güzel izmit bursa İstanbul 1saat mesafedesin
Cevap sahibi+1 yıl@FightForHono hayir mesrla senin icin guzel olabilir. Ama arkadas baska bir sehirden gelcegi icin ona iyi gelmez. Gezmeye kalksa gesilcek duzgun yeri yok cok cok güzel mekanları yok eglenmelik yerleri yok okudugu yer disinda bir arkadaşlık kurabileceğini bile dusunmuyorum. Sen dışarı ciktiginda burda en fazla ne yapabiliyosun? Gidip bir yerde cay kahve icmekten baska yapabilecej hicbir dey yok. O da bir merkezde. Onun dışında doğru duzgun kafe bile bulmak zor. Gezilcek yerleri var ama hepsi cok ters yerlerde. En fszla bir kere gider ki bide öğrenci olcak gezmek istese de maddi manevi sıkıntısı olcak gene gidemicek. Ki ben 20 senedir yalovadayim doğduğum buyudugum sehirm yoksa neden kotuleyim? Bak gezmelik tatillik cok iyi gercekten iyi. ama onun dışında hayat yok. Hele kışları bombos. Iki insan yuzu gormuyosun. Bide bunlar sehrin merkezinde. Adam bide armutlu diyo. Ben kac sen3dir burda olmama ragmen armutluyu istemem yapamam diye. Bu cocuk nasil yapsın burda?
Soran+1 yılEvet yapıcak bir şey yok ise zor olur zaten yuzme bilmiyorum 😄 ancak arkadaş edinirsem sahil kenarından yürüruz ama merkeze 30 lira çok ppahalı ya sadece 1 1.5 saatlik yol
Cevap sahibi+1 yılOyle valla bence 1 sene daha çalış bekle bence hic gelme buraya
Soran+1 yılMaalesef geliyorum 😞 e artık bir çay ismarlarsin ama oraya gelmek zaten 30 gitmek 30 😂 ben vazgeçtim 😄😄
Cevap sahibi+1 yılAa neden istedin ki
Soran+1 yılNeyi 😕
Cevap sahibi+1 yılBu sene uniyi... bekleseydin keske bir sene daha
- +1 yıl
Ben yalovanın o yönü seviyorum kucuk olusu insanların nir birini tanımasını gezmek istersen çok yer ayrıca yalova İstanbul 15 lira izmit keza aynı bursa aynı ama yalova nın kendi içersindede çok gezcek yer buluna bilir ama yalova gayet pahalı biryer o ayrı
Cevap sahibi+1 yıl@FightForHono kesinlikle oyle. Diger illere yakin zayen ama armutluyla merkez arasi, yalova bursa arası kadaer suruyo. Ve aynı sekilde hemen hemen ayni fiyat. Bu iyi degil iste
Soran+1 yılYani birbirini tanımak je derece önemli bilemem pahalı olmasi sıkıntı hani bir şeyde yok anladigim kadariyla sırf deniz var diye turist var diye kazık atmak kötü
Soran+1 yıl@Denizran oov bu soru 2 yıl olmuş okul bitti bile :D
Evet baya sıkıcı bir 2 yıldı ama küçük olması iyi dostluklar kurulmasını sağlıyor sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin
+1 yılIcine sinmiyorsa ve yapabilecegine inanıyorsan tekrar ders calismaya baska bir hedefin varsa tekrardan hazırlanabilirsin
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet içime sinmiyor bu sene hazırlanmadim bir sene hazirlansam yapabilirim bir şeyler ama ailem aynısını düşünmüyor bir şeyden anlamazlar okul olarak bir senede kalınca zaten kaldın 1 sene tekrar bir sene kaybetme diyorlar bir hedefimde olmayınca
- +1 yıl
Simdi bak icine sinmiyorsa ders calisabilecegine inaniyorsan yapmak istiyorsan yap , benim soylediklerimle hareket etme. Ilk once sadece biseyi fark etmeni sagliyorum. Karar senin , anneni babani ikna etmeyi dene aile yapini onlarin kişiliğini sen bilirsin ikna edebilirsen dershaneye git ve çalış ama. sonradan sıkıldım deme. ikincisi ise yine univeye giderken biraz kendini sıkmadan ders calisirsin , tekrar sinava girersin baktin yuksek puan istedigin bölüm geldi orayada yönelebilirsin ailen izin verirse.. Tercih senin
Soran+1 yılGidicem ya yapıcak bir şey yok
valla bir boka yaramaz bölüm benim akrabam kızıda konya jojistik okudu bir sene önce mezun oldu bekliyor şu anda boş boş bölümler yani senin emzun olduktan sonra kargoda bulacağın bir işi okumadanda bulanlar var yani boşuna okuma çalış şöyle sağlıkla ilgili bir bölüm kazan akıllı ol
17 Yorumla
Soran+1 yılSanırım en yardimci olabilecek kişi sensin lojistik sadece kargoculuk mu gümrük falanda diyorlar özel şirket falan ithalat ihracat işlerini yönlendirme gibi
- +1 yıl
tamamda öyle işlere eş dosttan akraban varsada giriyorsun boşuna ikis eneni verme diyorum. kendine sağlıkla ilgili bir bölüm okumanı tavsiye ederim. haaa yok okumak için okumak istiyorum diyorsanda sen bilriisn kardeşim. akrabamın kızı bekliyor istanbula gitti iş bulamadı bakalım kpss ye girecek ekimde devlette düz memurluğu deneyecekmiş
Soran+1 yılYa ailem çok baskı yapıyor 1 sene lisede kaybim var tekrsr 1 sene kaybetme diyorlar sene boyunca ilgilenmediler tercih zamanı baskı yaptılar akrabalar falan bir anda ilgilendiler hatta kalicagim yere gidip para falanda yatirdik artık mecbur gitmek zorundayım
Soran+1 yılAma şimdi bu 2 yillik bitse askerlik olayı olacak askere gidersem de bilgileri unutucam ya valla sinirden üzüntuden ağlar oldum ya
Soran+1 yılNetten baktım zaten saçma şimdi bizimkilere bir sene daha hazirlanayim dedim ama nafile 2 yıl boşa gidecek sonra askerlik bende liseden bilgi mi kalır askerden geldikten sorna anca çalışırım herhangi bir yerden derste alamam ya cidden hersey bok gibi gidiyor
Armtlu'ya geçen hafta Bursa'dan dönerken uğradık. Yaz olmasına rağmen in cin top oynuyordu. Kışın insan kafayı yer tahminimce; hayali arkadaşları filan olur
16 Yorumla
Soran+1 yılTatil köyü işte ne bekliyorsun önemli olan biri olup olmadığı değil ki
Soran+1 yılBilmiyordum soruyu sorarken gidip baktım evet boktan bir yer bir bölüm kazandım hiç çalışmadım salaklikta yaptım biliyorum ama başa gelen cekilirmis
Soran+1 yılİnan bende öyle istiyordum ama bir sene kaldım ailem baskı yapıyor bir şeyden anlamiyorlar ama bir sene daha kaybin olmasın dediler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılsenin sanırım tekrar hazırlanasın var o bölüm içine sinmediyse tekrar çalışıp iyi puan alırım diyorsan gitme 1 sene daha çalış zaten lojistiği gene tutturursun içine de dert etmemiş olursun bunu
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi özetledin biliyor musun yapabilirim bunuda biliyorum hiç çalışmadan böyleyse dershane falan gitsem baya iyi olur ama işte ailem aynı görüşte değil 😞
- +1 yıl
onların hayatı mı sanki son karar senin, onlara açıkla derdini yola gelirler belki yoksa onlar hayatına müdahale ediyor.
Soran+1 yılYani 1 sene daha hazirlansam şu meslegi istiyorum diyemiyorum onun için tekrar hazirlansam doktor olamam avukat vs baya yüksek puan onun için gideyim ben yani daha iyisi olsa elbet iyi olurdu ama napalım..
- +1 yıl
tamam sen bilirsin inişallah iyi yerlere gelirsin
Soran+1 yılUmarim teşekkürlerr 😊
Dostun geçen 3-4 günlüğüne gittim armutluya o okuluda gördüm ama okul için bir fikrim yok eğer ordakilerle anlaşırsan sezonluk vs yer tutabilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende gittim 10 gün kadar önce deniz kenarında olduğu için okul genelde Denizcilik balık vs üzerine hatta bazı balıkları tavandan ip ile asmislar veya camlara koymuslar öyle yani eğer oteldeki kişilerle anlasirsam eve çıkmak iyi olabilir
+1 yılgitmende yarar var 1 sene daha boşa gitsin istemem senin adına çünkü tercih yaptıgın için puanın da yarıya düşücek
115 Yorumla
Soran+1 yılAma güzel bir bölüme benzemiyor
- +1 yıl
yazmasaydın o halde 😟
Soran+1 yılZaten çalışmadım bu sene haliyle puanim dusuktu pek fazla seçeneğim yoktu ki bunu da 6. Sıraya yazmıştım
- +1 yıl
hmm başa gelen çekilir artık ☺
Soran+1 yılÖyle ama moralim o kafar kötüki tuttuğu günden beri memnun değilim ağlayıp duruyorum
- +1 yıl
aglama ya herşeyde vardır bir hayır belkide güzel şeyler olucak ☺
- +1 yıl
hem o 2 seneyi bitirirken ygs ye girersin 2. senende üniversite de bittiginde sene sonu yine tercih yaparsın istedigin bir yere ☺
- +1 yıl
ve ya okuycagın bölümün alt dalları neler araştır 2 sene sonrasında dgs ile sevebilcegin bir bölümüne git
Soran+1 yılAma hem üni okuyup hem ygs nasıl hazirlanabilirim Coğrafya tarih zayıf bende hadi maematik netten dinlerim ama ya diğerleri zor olmaz mmi😕
- +1 yıl
Ben yaptım sende yapabilirsin. olmadı üniversite bitince daha rahat hazırlanırsın
Soran+1 yılUni bitirdikten sonra askere çağırma durumu olmazsa denerim
- +1 yıl
olmaz üniversite başladıgında 2 senelikse bitmesinden 2 sene sonra çagırıyorlar. 4 senelik okursanda normal şartlarda bitimine 2 sene ekliyorsun yani hemen çagırmıyorlar
Soran+1 yılAlan değiştirme gibo şeyler var mı peki ben lojistik okuyorken başka şey okuyamam değil mi sınavsiz falan
- +1 yıl
açıktan okursun veya 2 sene sonrasında dgs ile okursun sınavsız yok yani
Soran+1 yılAnlaşılan ben ygsye netten hazirlanmaya calisim en azından diğer mesleği açıktan okurm
+1 yılOoo bizim buralar çok güzel clup kio clup kale mavişh beachh yıkılsınn yaşadın diyim sana kısacas 💃💃
15 Yorumla
Soran+1 yılEğlence için değil gelecek için sormuştum evet yalova guzrl deniz kenari felan ama bölümünden memnun değilim
- +1 yıl
Gitme ne gidiyon oluyunca bı işine yarıcak mı 400 tlde çok iyi ben 600veriyoruö
Soran+1 yılYa kalicagim yere parayi verdik bile ailemde 1 sene kaybettin bir sene daha kaybetme diyorlar bu sene dershane bile gitmedim hazırlanmadim ama 1 sene hazirlansam iyi bir şey basaricagimi biliyordum eğer okursam çok pişman olacagimi tahmin ediyorum bu arafa 3 kişi kaldığımız için 400 2 kişi kalsa bizede 600
- +1 yıl
Yazık olmuş gitme bence açıktan okursun
Soran+1 yılGitmekten başka çarem mi var ki açıktan nasıl okuyim
bende lojistik kazandım.. otel yerine eve çıkman daha mantıklı
19 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi bana detaylı anlatir misin buradaki kişiler yakinlarinin is bulamadigini askeri ücret aldığını falan yazdı netten baktım öyle yaptığı işler küçük bir insan okumasada girebilir gibi
bu arada kimseyi tanımıyorum ki ev tutayim :/
Soran+1 yılÇevrem yok başka bir il tir şoförü mu olucam şimdi ben 😄 sen ne yapicaksin mezun olduktan sonra mesleki olarak
Soran+1 yılGümrükte napiliniyor araç kontrol gibi mi
Soran+1 yıl😕 neyse artık mecburi okucaz
+1 yılönce ne yapacağına karar ver. Lojistik okuyup o kadar masraf yapacaksın sonra asgari ücret teklif edecekler. Mantıksız. Bence iyice düşün
12 Yorumla
Soran+1 yılAskeri ücret yukselmez mi veya ne bilim tam olarak napabilir baktım netten etiketti borkot nakliyat vs yazıyordu okumaya bile değmez diye düşünüyorum
- +1 yıl
sanmıyorum
bence de git lojistik iyi bölüm olduğunu düşünüyorum bursa da gebze taraflarında rahat iş bulursun
14 Yorumla
Soran+1 yılBense aksine iyi olduğunu düşünmüyorum hayatım berbat olucak diye kac gündür huzursuzum
Soran+1 yılYani is bulamam bulsam bile o işler uni mezunu olmayan bile girebilirmis bazı yerlere tabi maaşı düşük olabilir gibi gibi başka etkenlerde var tabi
+1 yılbence açıköğretim fakültesinden dört yıllık bir bölümü tercih etmen senin için daha iyi olacaktır.
15 Yorumla
Soran+1 yılAçıkÖğretim güzel değil ki kendin calisicaksin
- +1 yıl
lojistik bölümünü bitirdikten sonra dört yıllığa tamamlama yapacaksın. tabii bunu üniversiteye girdiğinde fark edeceksin. lojistikte iyi sayılmaz.
Soran+1 yıl2 yillik ve 4 yıllık arasında ne kafar fark vardır
evet pek iyi değil gibi- +1 yıl
ön lisans ve lisans mezunu olmak arasındaki fark nedir diye araştır uzun sürer anlatmam ama ön lisans mezunu olmanın herhangi bir faydası yok
Soran+1 yılPeki teşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılLojistigi uzatirsan dgsyle git. Bu arada aynı kaderi paylaşıyoruz bende bir sene kalmıştım ek tercih yaptım bakalım
13 Yorumla
Soran+1 yılAma uzatilmaya değer mi?
Cevap sahibi+1 yılÖzelde is imkanın var. Kafanı kullanıp uzatıp çok calisicaksin artık çıkmış okul bir sene daha kaybetmenin bir mantığı yok puaninda kesilir seneye. Dgsye hazırlan ve en iyisini yap. Değer
Soran+1 yılSivil Havacılık varmış ona tamamlaSam nasıl olur ki birde dgs zor mudur ne sorarlar konu olarak
+1 yılYalova ortami vs güzeldir ama 2 yillik okuyacagina hiç okuma daha iyi o yüzden hazirlan
19 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki 😕
- +1 yıl
Eğer saglik değilse 2 yilliklar çöp kardeşim ya girdgs ye hazirlanip 4 yilligi kafana koy veya dershaneyle 4 yilligi zorla
Soran+1 yılLojistik okuyacagim aslında bende sağlık istiyordum ama İstanbul kontenjan dolmuş
- +1 yıl
Bence tekrar hazirlan
Soran+1 yılAma internetten yazıldım bile ya 😞 uni için başka şehire gitsem orada ygsye hazirlanamam ki ya
- +1 yıl
Neyse git kardeşim ama dgs vs hazirlan
Soran+1 yılDgs tam olarak nasıl bir şey ne sorarlar
- +1 yıl
Türkçe matematik ÖSYM nin en kolay sinavi
Soran+1 yılMatematikte sorarlar acaba
Bende toros lojistik herkes önümüzdeki açık olduğunu söylüyor artık ne kadar doğru gorucez
11 Yorumla
Soran+1 yılBana pek öyle gelmedi ama 😕
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen ztn isteyerek yazmışsın orayı. demek ki hoşuna gitti
11 Yorumla
Soran+1 yılAslında 6. Tercihimdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuzel bir yer bölumude fena deyil.
Tip ya da hukuk tuturamiycagina gore oku11 Yorumla
Soran+1 yılYani çalışmadım ama sagliknistiyordum kansız mumkunse 😄 işsiz kalma durumları olur diyorlar veya düşük ücret gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel lojistik, dgs ile tamamlarsın
Tıp hukuk vs istiyorsan bir sene daha hazırlan15 Yorumla
Soran+1 yılTamamlamaya değer mi iyi bir meslek mi yani
içimde hiçbir şey olma hevesi olmadığı için bilemiyorum ama hiçte çalışmadım
Cevap sahibi+1 yılSen bir sene daha hazırlan içine sinmiyorsa,
Bölümleri araştır
Siyasette iyiysen siyasalda okuyabilirsin
Ama lojistikten dgs ilr uluslararası Ticarete felan tamamlanabiliyor
Hem orada kalma maddi açıdan sıkıntıların varsa çalışadabilirsin, hem okul hem iş yani
Ama iş bulmada bayaaba harcman lazım, Yalova yı bilmiyorum iş imkanları nasıl
Cevap sahibi+1 yılHavacılık İşletmeciliği
İşletme
Lojistik Yönetimi
Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği
Ulaştırma ve Lojistik
Uluslararası Finans
Uluslararası Finans ve Bankacılık
Uluslararası Lojistik
Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık
Uluslararası Lojistik Yönetimi
Uluslararası Ticaret
Uluslararası Ticaret ve Lojistik
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi
Bu bölümlere tamamlanabiliyor
Soran+1 yılArmutlu koy gibi bir yer yani is imkanı pek olacağını sanmıyorum maalesef aile baskısından hazirlanmiyacagim
Soran+1 yılAslında tercih yaparken havacılık yazmıştım ama bazı yerlerde ne bilim uçakta eşya gibi şeylerde okumasanda girersin dediler sildim host için yazmıştık onuda
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞuna kazandım demeyin puanım tuttu deyin. 400-500 puanlık bir bölüm olsa kazandım denirde yani MYO içinde kazandım denilmez
27 Yorumla
Soran+1 yılNeticede ikiside kanilan bir şey ya ikisinede kazandım denir ya tuttu çalışmadım MYO tuttu ne yapim yardimci olmayacaksan gidebilirsin
- +1 yıl
Hala kazandım diyor ya
Soran+1 yılKardes hadi ordan ya
- +1 yıl
Hadi ordan tabi. 180 zaten baraj. 230-240 a zaten bir sürü bölüm var. Bu yıl sorular kolay taban puanlar düşük bir de KAZANDIM diyor. Git bir mimarlık, tıp kazan o zaman kazandım dersin
Soran+1 yılUlan. Mina kodumun salagi ben hiç calisamadim isterse 150 puanım olsun kazanmak kazanmaktir senin şu zekanla bir yer KAZANDIM deme gulerler
- +1 yıl
Terbiye seviyende kazandığın okulun puanı gibi yerlerde
Soran+1 yılHaha
+1 yılev kirala daha iyi Yalova her yere yakın ya güzeldir
01 Yorumla
Soran+1 yılAma armutlu bu koy gibi
+1 yılLojistik kazanmıştım gittim bıraktım geldim puanım kırıldı yeniden girdim ama ve şimdi istediğin bölümü kazandım puan kırılmasına rağmen. Hayat cesaret güven varsa herşeyi yaparsın dostum önü açık derler dil felan olursa 2 yıllık her zaman dezavantaj
00 Yorumlaçok süper
geleceğin mesleği11 Yorumla
Soran+1 yılDalga mi geçiyorsun acaba
+1 yılgitt bnce tatile de gidersin
13 Yorumla
Soran+1 yılKoy gibi yer yaz dışında boş oluyormus
- +1 yıl
biliyrmmm çok iyi bnce
Soran+1 yılM takılı kaldı galiba 😕😂😂
Bence hazirlansan daha iyi olurdu
13 Yorumla
Soran+1 yılBencede 😞
Soran+1 yılNeyse gidicem bakalım
+1 yılYalovadayim. Güzel yer 😅
11 Yorumla
Soran+1 yıl10 gün öncede ben geldim evet gerçekten deniz kenari güzel ama okuyacağım meslek okul çevresi ve y atacağım yer kötü Otel gibo yyerde yatıcam 3 kişi 1+1 400 tl üstelik yemek yok bölüm desen lojistik nakliyat gibi bir şey sevemedim yani ne bilim
+1 yılArmutlu tatil köyüne gitmistim güzeldir oralar
13 Yorumla
Soran+1 yılDeniz kenarı güzel gibi aama soruma da cevap versen nasıl olur 😂
- +1 yıl
Sen bilirsin yaparim diyosan hazirlan
Soran+1 yılYani yaparım da çevrem yapamazsın edemezsin diyor birde part TİME ise girip dershane düşünüyorum para tatlı gelir okumazsin diyorlar bilemiyorum
yapmadin kardeşim keşke tekrar hazırlansaydin
13 Yorumla
Soran+1 yılKeşke ama ailem dinlemiyor 😞
Soran+1 yıl2. Zor ya hele okul uzaksa
+1 yıl2. sene geçiş yaparsin 😇
18 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yan8
- +1 yıl
2
sene bolum degistirip gecisebiliyosun puaninj yuksek tut
Soran+1 yılAnlamadim ama olsun 😄
- +1 yıl
arastrdn interten bolum degistirmeye
Soran+1 yılTamam bakicam
Soran+1 yılPeki sinava girme durumu oluyor mu
- +1 yıl
Bak neten bilmiyorum o kadarin😇
Soran+1 yılTamamdır
+1 yılgüzel hayırlı olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılPek iyi değil diyorlar ama
+1 yılSüper
17 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki😕
- +1 yıl
Yalova güzeldir kanki
Soran+1 yılEvet ama kendi evim degil aylık bine yakın para çıktıktan sonra güzel olsa ne yazar bölümde güzel değil diyorlar
- +1 yıl
Olumlu düşün😊
Soran+1 yılYani gidip gördüm guzrl denize oldukça yakın ama ileride is bulamam di fslan diye düşünüyorum srtik çocuk değilim ki hayal kurayim haksız miyim 😕😞
- +1 yıl
Sen de inanmazsan basaracagına kim inansın senin yerine
İnanmıyosan gitme
Soran+1 yılBir bakıma haklısın neyse teşekkürler😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayırlı olsun kendini geliştirirsen güzel
11 Yorumla
Soran+1 yılAma herkes kötülüyor is bulunmaz falan diyor ne bilim okumayan kişi bile o bölümden mezun olanla aynı yerde çalışabilir diyorlar
Tırt bir bölüm
11 Yorumla
Soran+1 yılOyleymis
+1 yılElmali yok muydu😂
13 Yorumla
Soran+1 yılKomik değil be ablam 😞
- +1 yıl
tamam saka yaptim😊 icine sinmediyse tekrar hazirlan
Soran+1 yılAilemde öyle diyordu zaten (!)😞
+1 yılGuzel git iste
11 Yorumla
Soran+1 yılNesi güzel yer olarak mı bölüm olarak mi
+1 yıltarragi yedin...
16 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
kampus yok
- +1 yıl
dag basinda
Soran+1 yılEvet biliyorum gidip gördüm apart otelde kalicam 400 tl baya tuzlu yemekte yok üstelik
- +1 yıl
yemeksizse kötü
Soran+1 yılEvet pahali 😕
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 862 cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı olsun moruk
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler😞 bir an gizli değil miyim diye baktım doğrusu 😄
+1 yılberbat bir bölüm
15 Yorumla
Soran+1 yılYakın in falan mı okudu 😕
- +1 yıl
evet arkadaşım okudu işsiz şu an
Soran+1 yıl2 yillik mi okudu ne iş yapabiliyorlar ki lojistik Mezunlar netten baktım yani bazısı okumayan kişiler bile çalışabilir falan dedi moralman çöktüm
- +1 yıl
evet 2 yıllık
Soran+1 yıl4 yıla tamamliyacak mi peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılunarım iyi olur
13 Yorumla
Soran+1 yılHerkes lojistike kötü diyor benimde canım hiç istemiyorum berbat haldeyim 😞
Soran+1 yılAma buraya yazmışlar gördüğün gibi iş bulamiyorlarmis
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaman gösterecek
13 Yorumla
Soran+1 yılBir fikrim falan var mı bölüm hakkında
Cevap sahibi+1 yılYok
Soran+1 yılPekala
bol bol armut yersin işte. tam yeri.
01 Yorumla
Soran+1 yılGondereyim mi sanada?
Gizli Üye(36-45)+1 yılGit oku hazirlansan ne olcak.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe demek ne olucak
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar