Kariyer. net, secretcv ve yenibiris. com buraya uye olup hemen cv doldur ve is ara kismina tiklayip sana uygun ilanlara basvuru yap. Mutlaka donus oluyor ozellikle yenibiristeydi galiba yetistirilmek uzere cok fazla personel arayan isyerleri var
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Secretcv den bulmuştum. Kurumsal bir firma hemde :) kariyer, yenibiris ve secretcv tavsiye ederim.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim zaman ayırıp tavsiyede bulunduğun için. Dediğin yerlere mutlaka üye olacağım. Eşimden ayrılıyorum oğlumla düzen kurabilmem için bir iş bulmam gerek. Senin bir kaç dakikanı ayırıp bulunduğun tavsiyelerin benim için kıymetini bilemezsin.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılYenibiris ve kariyer. net e üyeyim henüz iş bulamadım. Yani bu sitelerden bulamadım. D&R da satış temsilcisi olarak iş var ama gidip direkmi görüşsem bilemiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Siz daha önce yüz yüze is başvurusunda bulundunuz mu?
- +1 yıl
Bir kere. O da eski çalıştığım yerde. Evlenmeden evveldi oda.
Tecrüben var mı belirli bir iş dalında
06 Yorumla- +1 yıl
Kasiyerlik yaptım markette.
- +1 yıl
Eşimle ayrılma kararı almadan önce ankaradaydım istanbula geldim.
- +1 yıl
Market işi zor iş ama eniştem (kuzenimin nişanlısı) başka bir ilde carrefour marketlerinde müdür. Beni referans göster çağırırlar diyor ama bilemiyorum. İstanbula çok yabancıyım kim bilir nereden çağırırlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılBen sana söylim Bulunduğum ildeki yerel gazetelere bak orada iş ilanları daha etkili kariyer yenibiriş net falan genelde üst düzey çalışanlar için eğer oyle değilsen gazete ilanlarına bakmalısın
12 Yorumla- +1 yıl
Bulunduğun olacak ordaki
- +1 yıl
Teşekkür ederin.
Kariyer. net yenibiris. com elemanonline. com ve yerel gazeteleri takip edebilirsiniz.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkürler zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için.
Eleman. net ile elemanonline. com. tr dan direk telefon numaları bularak arıyorsun
12 Yorumla- +1 yıl
Telefonla aramak daha mı etkili?
+1 yılben. kariyer. net ve yenibiris e aboneyim. baya iş bulmuştum. dalga geçer hale geldim artık :D
13 Yorumla- +1 yıl
Sana tavsiyem iyi bir CV hazırlaman. sana uygun ucube olmayan firmalarla temasa geçmen. hatta ben kariyerden bulup google dan telefonlarını bulup ötyle görüşmeye gitmişliğim var. bazı İK sorumluları adam akıllı bakmıyor. düşün ben başvurduktan 60 gün sonra dönen oldu.
- +1 yıl
yok artık.
- +1 yıl
@papatya0058 ne yok artık
+1 yılKariyeer. net ve yenibiris. com çok işe yarayan siteler ben mesela oradan buldum iş arayıp seni görüşmeye çağırıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebişini ALLAH size bağışlasın.
Secretcv, kariyer, yenibiris, eleman, isbul hepsine üyeyim.
Görüşmelere gittim, geldim. Dene şansını :)11 Yorumla- +1 yıl
Allah razı olsun :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet tum işlerimi ordan buldum karıyer net ya da elemannet elemannette daha hızlı donus var
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Valla hepsine üyeyim ama başvurulara dönüp arayan bile yok. İşkur gene en mantıklısı lise mezunları için sanırım.
12 Yorumla- +1 yıl
İşkura gidip başvurmak gerekiyor değil mi?
+1 yılArkadaşım da, kardeşi de Starbucks'da çalışıyor.
İkisi de kariyer. net'ten buldular...10 YorumlaBen çok araştırdım fakat hiç olumlu bir sonuç yok maalesef. Umarım sen bulursun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKariyer com kac yere basvurdum
Tesekkur mesaji nette
Ozgecmisinizin bize uygun ilmasi halinde sizinle irtibata gecicez diyor hepside
İki yilllik uni okudum
Bide aof okudum is bulamiyorum keske okumasaydim02 Yorumla- +1 yıl
Deneyim eğitimden önemli hale geldi bu günlerde.
Cevap sahibi+1 yılBosa mi okudum yani
Keske okumasaydim diploma evde yatiyor bir suru para kayit harci aciyorum ben parayi zor buluyordum
+1 yılKariyer. net ten buldum ben genelde o siteyi tercih ediyorum hatta şirkete xaldigimiz personeli de oradan aliyoruz ama bu ara issiz cok fazla
10 Yorumlakariyer. net ten dönüş yapıyolar aslında ama mülakattaki iş şanş
02 Yorumla- +1 yıl
Kariyer net fetönün diyorlar.
Elemanonline bugün bende baktım hayırlısı inşallah senin içinde
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yılKarı.. Yer.. İçin evlenmen gerek eşin calis sin . sende yersin😄
08 Yorumla- +1 yıl
Ben zaten evliyim kendini çok akıllı zanneden aptal hemcinsim. Ayrıca eş çalışsın sen ye gibi bir durum düzen sen kur. Aldatıldığın ya da başka bir sorundan ayrıldığın zaman ayakları üzerinde duramayan bir kadın sen ol. A cahil.
- +1 yıl
Sıkıntı yok ozaman baba evine gideriz😘 olmasa calışılırda dert etiğin şeye bak cahillik diz buyu😄😄😄
- +1 yıl
Bilmem bilirmisin ama 5 aylık bir çocuk kucağında baba evine dönmenin ne kadar ağır birşey olduğunu. Sen buraya laylaylom yapmaya gelmişsin ama hayat öyle değil. Benim kendi düzenimi kurmam oğlumu da iyi şartlar altında yaşamak için çalışmaya mecburiyetim var. Senin bir ergen olduğun ya da kafanın hala büyümediği belli. Çık bir bak kızım hayat öyle koca parası yemek baba evine dönüp keyif çatmak değil. Bende bilirdim o dediklerini yapmayı ama şartlar ve gururum buna izin vermiyor. Birgün beni anlamanı diliyorum. En azından o dalga geçtiğin şartların arasına düştüğünde bu dediklerinin yapılmadığını anlarsın.
- +1 yıl
Senin cevre çok kutu benim hayat çok güzel ondan belki ne kadar çok sorumluluk sahibi olsan o kadar olgun olur insan benim öyle büyük sorunlarim allaha çok şükür olmadı olmazda inşallah 😘
- +1 yıl
Sen böyle hayatını övmeye devam et bakalım. Allah büyüktür. Allah sevdiği kulunu imtihan eder. Herşey yolunda gitse esas o zaman endişelenirdim.
- +1 yıl
Allah yârdim cın olsun, benim çok şükür bir sorunum yok şimdiye kadar
- +1 yıl
Dalga geçmek dışında bir cevap vermezsin sanmıştım ama sende o kadar da kötü değilmişsin.
- +1 yıl
O kadar ciddi olduğunu düşünmemiş tim
+1 yılBana hangi alanda iş aradığını söyle bende sana tavsiyede bulunayım.
05 Yorumla- +1 yıl
Müşteri temsilcisi olabilirim. Asistanlık yapabilirim. Başka ne gibi işler yapabilirim henüz tam kafamda birşey oluşturamadım ama çalışmam gerek.
- +1 yıl
Kariyer. net ya da Secret CV
- +1 yıl
Çağrı merkezi ve müşteri temsilcisi ilanları fazlası ile var burada. Yönetici asistanlığı tecrübe ister. Öyle pat diye ciddi bir firmada yönetici asistanı yapmazlar adamı. Bu iki site yeter sana. Ama vb tam olsun. Yoksa dandik firmalar arar.
- +1 yıl
Teşekkürler.
- +1 yıl
Önemli degil
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanım sakin ol öncelikle. anlıyorum psıkolojını ilk ayrılan sen değilsin Allah elbet rızkını verir sana bir yol çizer. Merak ettim Ailenle değil ayrı evde oturcaksın sanırım cocugunla değil mi?
02 Yorumla- +1 yıl
evet.
Cevap sahibi+1 yılUmarım ailen yardım eder çünkü kira cocuk bakımı vs. Aldogın parayla gecınmen cok zor :( ama ek iş yaparsın sen istedıkten sonra gül gbi gecınırsın inş. Allah yardmcınız olsun
Kariyer net iyi ben oradan buldum memurdan rahatim mesai saatleri konusunda 16:30 dedin mi çıkıyorum 😀
00 Yorumla
+1 yılSen ne diyosun ya kariyer sitesinden kız bile tavlarım jhsgjshsj
10 Yorumlakariyer netten buldum yeni bir iş comdanda çok teklif aldım zamanında
10 Yorumla
+1 yılKariyer net çok faydası dokundu
15 Yorumla- +1 yıl
Kariyer netden iş buldunuz mu hiç?
- +1 yıl
Evet çok görüşmeye gittim
- +1 yıl
Hemen üye olacağım çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğiniz için.
- +1 yıl
Rica ederim teşekkürler
- +1 yıl
Bende üyeyim ama bir türlü iş bulamıyorum. Mühendis elektronik ve endüstri mühendisliği çıkıyor
hangi ilde oturuyorsunuz
söylerseniz belki yardımcı olabilirim00 YorumlaBen bulmustum teklifte cok geliyo
10 YorumlaFeto nun sitesi bulaşma basın yanar
06 Yorumla- +1 yıl
Hangi siteymiş o bulaşmayayım o pisliklerin sitesine?
- +1 yıl
Aaa kariyer net onlarınmıymış. Oha !
- +1 yıl
Kesinlikle bulaşmıyorum. Uyardığın için çok teşekkür ederim.
+1 yılElemanonline ilk işimi burdan bulmuştum
01 Yorumla- +1 yıl
Hemen üye olacağım çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğiniz için.
işkur
buradan bak10 Yorumla
+1 yılben varım yarın iş başı :d
00 YorumlaKariyer. net olmasi lazm
00 Yorumlayurtdışı linkedin, trde iyi işler kariyer. nette
00 Yorumlahiç duymadım
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılBulabilirsin
03 Yorumla- +1 yıl
Verdiğiniz cevap benim için yeterli değil.
- +1 yıl
Kariyer net sitesi bence iyi
- +1 yıl
Teşekkürler.
+1 yılBoş işler genelde
00 Yorumlayokk
00 Yorumlaaramadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyok hiç
00 YorumlaBulamadım
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten guru olmuşsun xper kasmaya ne diye devam ediyorsun ki?
+1 yılBulamadim
05 Yorumla- +1 yıl
Xper kasmak için boş cevaplar vermenize ihtiyacım yok. Gerçekten yardım istediğim bir konu. Sorumu terk edin lütfen.
- +1 yıl
Erken baslamissin
- +1 yıl
Neye?
- +1 yıl
Alkole vurmaya kafan güzel olmasa bu kadar sacmalayamazsin senin mi kaldık lan xperine yampiri aradım çok aradım ama o sitelerden iş bulamadım hadi by
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer