Okuyanlar üniversiteyi anlatsın bir zahmet, kazananlar da ben desin :D
Cevabın nedir?
+1 yılSen işletmeyi kazanandın dimi. Sizin fakultenin ortami guzel, bir titia ortamı bile yeter size :) İsletme klubude cok sosyaldir. İsletme klubunun faaliyetleri olmasa sıkıntıdan ölüp gidecez 😞
Şehir ise normal yani ne cok iyi ne cok kotu. Kampüs güzel ama şenlik alanımız pek faaliyette değil. Şenlik alanı var şenlik yok resmen😂 Rektör fetocu şenlik menlik yaptırmıyor diyorlar, adam bütçe yetmiyor zart zurt diyor (Yersen) Bu sene rektör değişti diye biliyorum. Umarim düzelir bu durum. Olmadı yine konserlere gideriz 😂
İyidir ya Ktü, ha daha iyisini istemezmiydim isterdim..
KTÜnün eğitimi de zordur. En önemlisi de bu. "Girişi var çıkışı yok" dediler bana ben ilk gittiğimde. Dönem uzatmadan mezun olabilirsen ne mutlu. Sende gelince anlarsın zaten ;)22 Yorumla- +1 yıl
Yeminle gitmeden soğudum sağol :D
- +1 yıl
Hahahah olacakla öleceğe çare yok çekecen artık😏
+1 yılAh Ktü ah :))) Ktü bir yaşam tarzıdır, mezun olunca kovalarca göz yaşı dökersin. Efsane yıllar geçireceksin eminim, o kampüs var ya sayılı üniversitelerde var. Çok sosyal bir klübün bölümünü okuyacaksın kesinlikle işin içinde ol. Ben de gelicem zaten çok özledim :D
23 Yorumla- +1 yıl
Sosyal yaşamı yok diyorlar ://
- +1 yıl
yalancı onlar :/
- +1 yıl
Kesinlikle kampüs harika. Her köşesinde bir anı olur :) sosyalleşmek se çok rahat
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1-2 yıla ismi saçma sapan bir şeye dönüşücek diyorlar. Karadeniz Teknik olmayacak yani adı. Diploman da da yeni isim görülecek.
18 Yorumla- +1 yıl
Sağlık olsun.
Cevap sahibi+1 yılismi ama cidden kötüydü. Bilmemne oğlu üniversitesi :D
- +1 yıl
öyle bir şey yok.
Cevap sahibi+1 yıl@yırtık-konvers haberlerde görmüştüm. 2 sene içerisinde değişecek diyorlardı.
- +1 yıl
neymiş peki?
Cevap sahibi+1 yıl@yırtık-konvers 2-3 ay önce görmüştüm şu an hatırlamıyorum. Bende başta çok garipsemiştim ama çok konuşulmuştu.
- +1 yıl
öyle bir şey yok gizli, ikinci devlet üniversitesinin ismiyle karıştırıyorsun sanırım.
Cevap sahibi+1 yıl@yırtık-konvers ben duyduğumu ve gördüğümü söylüyorum. Üniversitenin ismini ben değiştirmiycem. Beni ilgilendirmez. Bekleyip görücez.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılvideonun tarihine bakma KTÜ bu yıllardır buradayım daha değişmedi :D :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=vu9SVqCzv-420 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen okuyorum. ana kampüs harika. sadece kampüste bile arkadaşlarınla takılmak bile yeter bazen. Yürüyüş spor alanı Geniş her saat.
Ilk sene sosyal kuluplere yazıl iyi arkadaş çevresi edinirsen ilerki seneler güzel dostluklar kazanmış olursun
Hangi bölümdesn. Sadece çok zorlar derslerde bunu bil10 Yorumla
+1 yılÇok zor bir okul olduğunu duydum. Kuzenim yıllardır mezun olamıyor.
23 Yorumla- +1 yıl
Hangi bölüm?
- +1 yıl
Harita mühendisliği
+1 yılKtüde hazırlık okumus biri olarak fena olmayan bir okuldur ama heryer dağ taş yani düzlük alan bekleme. Soracagın olursa cvplarım bide bölümünü söylersen daha iyi yardımcı oluruz.
12 Yorumla- +1 yıl
Beslenme ve diyetetik aciliyormu yazmayi düşünüyorum sağlık bilimleri fakültesi hakkinda bilginiz var mi ya da uni hakkinda oneriniz
+1 yıl2 Yıllık bölümünü okudum üniversite çok da kaliteli değil ama Trabzon güzel :)
10 YorumlaKazanmadım orayı ama ktü güzeldir yani. Deniz havası mis gibi. Resimlerine bak netten güzeldir yani. Yerleşme yerleride güzel yurtlar kampüsler orantılı bir şekilde dağılmıştır
10 Yorumla
+1 yılRize recep tayyip kazandım orda olan varsa arada bir takılırız 😂
220 Yorumla- +1 yıl
Hoşgeldin memleketime. Allah sabır versin ne diyeyim 😂
- +1 yıl
Hoşgeldin memleketime. Allah sabır versin ne diyeyim 😂
- +1 yıl
@acmadaglarcicek Çok yaratıcısının 😂😂
- +1 yıl
@Kayıkçınınküreği Aa sende mi buradaydın 😄
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@acmadaglarcicek Ah beni görmediğin o kadar belliki 😏
- +1 yıl
@Kayıkçınınküreği belki duygularımız aynı ne biliyosun 😊
- +1 yıl
@acmadaglarcicek bende açıktan adalet okuycam 😅
- +1 yıl
Rize üniversitesinde mi açıktan mı okuyacaksın 😊
- +1 yıl
@acmadaglarcicek ben anadolu üniversitesi adalet okuycam 2 yıllık kendisi 😅
- +1 yıl
@acmadaglarcicek rizede açıktan yok diye biliyorum
- +1 yıl
Sadece Eskişehir Anadolu ve Erzurum Anadolu Üniversiteleri var diye biliyorum. Başta da Rize'yi kazandım yazınca o yüzden şaşırdım
Bilmiyorum fakat benim arkadaş oraya gitti 1 sene oldu aramadı. 😂😂
Gerçi bende aramadim neyse salla. 😂😂10 YorumlaAaa orayı mı kazandın
Tebrik eder başarılarının devamını dilerim 😄10 Yorumla
+1 yılKuzenimin okuduğu üniversite. En iyi üniversitelerden biri. Sosyal yaşami olsun, çevresi olsun çok güzel.
22 Yorumla- +1 yıl
Trabzonspor'u tutmayanları bırakıyolar diye duydum :)
10 YorumlaBen uzay Bilimleri Hukuk ve adalet bürosu gezegenlerin var oluşu Üniversitesini kazandım
10 Yorumla
+1 yılinsanları cok sıkıntılıymış , her oraya gidenden tek duydugum bu , sımdıden gecmiş olsun.
00 Yorumlabol bol uçak izlersin seside cabası çünkü üni yakında havalanı var samsunlu olarak söylüyorum sıkıntıdan patlarlarsın ben kazandım gitmemek için 2 yıl mücadele verdim
04 Yorumla- +1 yıl
Samsunluyum zaten samsunda yaşıyorum
- +1 yıl
@Yırtık-Konvers öyle demey
- +1 yıl
@huahu sevmemeye odaklanmışsın, sevemezsin zaten. Oraya okumaya gidiliyor o zaman gerekeni yapın. Havalimanı okula çok yakındır ben yürüyerek giderdim hep, bundan daha iyi ne olabilir. Otogara bile yürünüyor. Kampüs desen Türkiye'de sayılı üniversitede var, tadını çıkarmayı bildikten sonra her yerde yaşanır
+1 yılKuzenim orada okuyor 1 senede laz oldu :D
30 Yorumlasağlam biryer ama hedef İstanbul üni.
10 Yorumlaah ah mazi de ki aşk orda
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 885 cevap paylaştı. çok ama çok zor bır 'eğitim yeri'
216 Yorumla- +1 yıl
aynen leni eğitimi çok zor.
- +1 yıl
bilirim 4 yıl yaşadım :) şimdi ise sürekli aklımda oralara gitmek var, özlem doluyum. Belki bir gün diyorum... :)
- +1 yıl
gözyaşları seldi otobüse bindiğim gün, şimdi bir fotoğraf görsem içim sızlıyor ben de bir zamanlar ordan geçmiştim diyorum, şurda şunu yapmıştım vs.. Zor yani, alışmak çok zor..
- +1 yıl
hatırlamam mı? dün gibi aklımda :)
- +1 yıl
o günle ilgili mi? :) artık çok yormuştu final haftası beni, bilirsin sona kalan sınavlar pek sallanmaz fazla çalışılmaz :D çok zorlayarak çalıştım. Sınava girdim, çıkışta artık öğrenci değildim, bu tarif edilemez bir histi, büyük bir boşluk.. Fakülteme sanki bir daha hiç göremeyecekmişim gibi baktım, her bir yanını iyice hafızama kazıyarak.. Bu kadar çok sevdiğimi o gün anladım..
- +1 yıl
sınav sonrasında yaklaşık 20 gün orda kaldım, gidemedim, daha fazla kalacaktım ama artık atacaklardı beni yurttan :D bu sürede gezdim, her yeri tekrar tekrar gördüm. Kokularını hapsettim içime. O sabah çok erkenden kalkıp manzarayı izledim, bavulları indirirken hiçbir şey hissetmiyordum. Otobüse binince de artık tutmadım kendimi.
- +1 yıl
Sorma ya biri sorsa da 4 yılımı anlatsam :) çok isterim Trabzon'u konuşmayı, memleket oldu artık laf söyletmiyorum bile :D
- +1 yıl
demem :D var tabisii TS <3
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok zaten orayi tercih de etmedim 😂
10 Yorumla
+1 yılKazanmak istemiştim olmadı Erciyes'e düştük
20 Yorumla
+1 yılakraba kazanmis. bizim
10 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun kuzu 😂 😂 😂
00 Yorumla
+1 yılOkuyorum
10 Yorumla
+1 yılKuzenim okuyor
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılYokk
10 Yorumla
+1 yılBen değil
10 YorumlaNeden soruyosun ki
10 YorumlaBen okumadım
10 YorumlaHayır
10 YorumlaKuzenim okuduydu
10 Yorumla
+1 yılmalesef
10 YorumlaKazandim bu yil
10 Yorumla
+1 yılYok.
10 Yorumlaevet buyur?
10 Yorumla
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne