Ücretli öğretmenlik başvuruları yarın başlıyor sizce başvurmalı mıyım tekrar kpssye mi hazırlan mıyım? Ücretli çalışıp sonra atanabilen var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılÜcretli öğretmenlik yaptım daha önce tam bir angarya iş seninle aynı işi yapan ve Atanmış Öğretmen 2800 lira para alıyor, senin eline ay sonu 1100 lira para geçiyor, kendini kullanılmış hissediyorsun, sigortan çalıştığın gün yatıyor. Fabrikada asgari işle çalış ama ücretli öğretmenlik yapma.
00 Yorumla
Öğretmenlik alanındaysan sıkıntı olmaz ama benim gibi işletme mezunu olup dara düşüp ücretli öğretmenlik yapmak gibi bir niyetin varsa bilki oro*pu cocuğu muamelesi çekiyorlar. Ücretli çalışman atanacağın anlamına gelmiyor ama müdür falan tanıdığı varsa sokabilirler
02 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim o da saçma. Bir tarafta 4 yıl en ince detayına kadar çalışıp sınavlara giren çocuklar. Diğer taraftan başka bölümde okuyan hayalleri farklı olan birini bu alana yönlendirenler. Ben açıkcası bu işin eğitimini 1 senede alacaklarını düşünmüyorum ve bence başarısız olacaklar çocuklar. Bazen 4 sene okuyandan bile hayır gelmiyor kapasitesi yeterli olmuyor. Başka bölümden devşirme öğretmen çok daha zor. Öğretmen olup bölümü farklı olan hocaların başka derse girdiğinde bile tuhaf davranışlar sergilediğini biliyoruz :D Keşke bu zor duruma düşürülmese insanlar. Herkes istediği alanda para kazanabilse.
+1 yılücretli öğretmenden önce eylülde ataması olacak sözleşmenli öğretmenliğe başvur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
+1 yılhocam 2011 mezunuyum, 2 ay çalıştım ücretli baktım KPSS hazırlanmak imkansız gibi, bıraktım sadece sınava odaklandım ertesi yıl 80 aldım Bursa'ya atandım, ancak mülakat meselesi devam ederse puanın önemi biraz azaldı, yine de branşınıza göre alınacak sayı az olursa mülakata sadece 3 katı çağrılacağı için puan yine önemli olacak.
04 Yorumla- +1 yıl
@seminta02 Sosyal Bilgiler hocam
- +1 yıl
@seminta02 pek önermiyorum hocam
+1 yılHocam hiç yapmadım ama kazancının çok az olduğunu biliyorum. Ayrıca her an işine son verebiliyorlar. Bence emek ver KPSS ye gir atanmaya çalış.
00 Yorumla
+1 yılBence başvuru yap.
5 yıl sözleşme yapılacak bildiğim kadarıyla sizinle. O zaman zarfında da kpss yi bir şekilde halledersin işte00 Yorumla
+1 yılsen yanlış anlamışssın bu ücretli öğretmenlik başvurusu değil sözleşmeli öğretmenlik başvurusu ücretli başka birşey.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok acı veren bir olay. Duygularımla oynandığı için yapmadım
00 Yorumla
+1 yılBoş durmak yerine başvur ayni zamanda da kpse ye çalış
00 Yorumla
+1 yılyapma bence. asgari ücret bile vermiyorlar. bir geleceği yok. kpss ye hazırlan derim
00 Yorumla
+1 yılÖn lisans mezunu musunuz?
00 YorumlaBen de başvurmayı düşünüyorum
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 494 cevap paylaştı. Git çalış o arada da kpss ye gir paslanma
04 Yorumla- +1 yıl
Deneyimiz var mı ikisini bir arada yürütebilir miyim
- +1 yıl
1300 lira gibi ücrete kendimi neden yıpratayım tabiki atanmak istiyorum ama yan gelip yatmak için değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜcretli öğretmenlik kalkıp sözleşmeli gelmedi mi?
00 YorumlaUcretli olup atanan duymadim daha
00 Yorumla
+1 yılyapmadım. sen yaptın mı?
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılbaşvur kadro gelecek sonunda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKpssye hazirlan bence
00 YorumlaEvet 2 sene
010 Yorumla- +1 yıl
Zorlandınız mı hem öğretmenlik hem kpss
- +1 yıl
Aslında paraya ihtiyacım yok ama tüm gün evde olmak da bunaltmaz mı
- +1 yıl
Sizin branşınız ne
- +1 yıl
Benim branşım da sınıf ders saati 6 saat ama yaş grubu küçük olduğu için çok yoruyor dersaneye gitmeyi de düşünmüyorm zaten ne yapsam kararsızım
- +1 yıl
İnşallah hocam sağolun ama başvurmayacağım galiba siz haklısınız tüm ağırlığı kpssye vermek gerek
Hayir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmadım
00 Yorumla
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne