Bu bölümlerin görev tanımları nelerdir mezuniyet sonrası nerelerde çalışabilirim hangisini tavsiye edersiniz bana sanki sosyoloji daha mantıklı gibi?
Cevabın nedir?
+1 yılkesinlikle sağlık yönetimi oku derim benim ablam sosyoloji mezunu ama üç senedir işsiz yani sosyolojinin sana bir faydası olacağını düşünmüyorum babam da AÖF den sosyoloji okudu üç senede bitirdi mantık diye bir dersle çok çok uğraştı hem zor uğraşma derim sağlık senin için daha iyi olur
12 Yorumla- +1 yıl
inan bana hiç bir işe yaramaz
+1 yılHemşire olarak göreve başlarsan sana üst öğrenim sayılsn bölümler
(yani maaşını ve dereceni arttıracak) sağlık yönetimi, acil ve afet yardım yönetimi, sosyal hizmetler, iş sağlığı ve güvenliği dir. Ama başka mesleğe geçiş yapacaksan o başka. Istediğin başka bir şey seçebilirsin02 Yorumla- +1 yıl
Zaten lisans mezunu olucaksın, ama sormalı bir mutemete
+1 yılsosyoloji neden mantıklı ki felsefe değil hemşirelik okuyorsun. sağlık yönetimi oku, mesleğe yeni başladığında değil ama belli bir tecrübe kazandıktan sonra başhemşire olmanda etkisi olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılSağlık yönetiminde pek mezun yok ama işte bulamazsın fazla. Sosyoloji oku bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
11Cevap
+1 yılBende hemşirelikteyim. Fakultemizde sağlık yoneticimi bölümü var. Biraz arastirdim hic is imkani yok. Sosyoloji oku derim. Ki hemsirelik okuyorsun sen, baska bir bolume ihtiyacin yokki.
010 Yorumla- +1 yıl
bende araştırdım ve şimdiki yükselen bölüm, iş imkanı fazla deniliyor hangimiz yanlış araştırdık?
- +1 yıl
anlamadım
- +1 yıl
@pembekanarya Bence sen.
- +1 yıl
ne?
- +1 yıl
@pembekanarya "Hangimiz yanlış araştırdık" demedin mi canım :)
- +1 yıl
görmedim tatlım😊 ama neden bu bölüm çok övülüyor iş imkanı fazla deniliyor
- +1 yıl
@pembekanarya Canım bence biraz daha arastir. Benimde bir ara aklima takilmisti bu bölüm. Hatta bende senin gibi siteye sorusunu sordum. Arastirmalarima devam edince anladimki boş bir bölüm
- +1 yıl
soruyu ben sormadım da merak ettim😂
+1 yılMerhaba. Sorunuza biraz geç dönmüş olacağım ki ben de böyle bir karar verip google 'dan arattığımda karşıma ilk bu site çıktı. Ben de hemşireliğin lisansını yapıyorum ve aöf 'de sağlık yönetimi mi işletme mi okusam diye kararsız kaldım. Şu anda bir karar verdiyseniz ve okuyorsanız hangi bölüm olduğunu sorabilir miyim?
00 YorumlaBu ülkede sağlıkçı olmalısın. Fakat farklı bir ülkede olsaydık kesinlikle sosyoloji derdim.
12 YorumlaSağlık yönetimi 85 atıyor diğeri iyise onu seç bence
01 Yorumlaikisi de hemşirelik ile alakası yok ama sağlık yönetimine yönel derim :) açık öğretim kıtaplarını da 25 ağustosta kayıt esnasında verecekler mi?
02 Yorumla
+1 yılSağlık yönetimi daha mantıklı. Sosyolojide atama yok ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIkisi arasinda tabi ki sosyoloji saglik yonetimi ojuyup ne yapacaksin ki bir hastaneye bitane mudur lazim binlerce kisiden kaci is basi yaoabiliyor
01 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılablam sosyolog atama sıkıntısı var atanamıyor çok az kontejan veriyolar. o yüzden sağlık yönetimi derim
10 Yorumla
+1 yılSağlık yönetimi oku eğer hastanede kalmak istiyorum diyorsan
00 Yorumla
+1 yılHersireysen ne gerek var?
12 Yorumla- +1 yıl
Yahu yuksek lisans ile olur o dediğin. Bu bölümler ile bişey olmaz. Boşuna okursun. En ala yönetim ile ilgili birşey oku.
Gizli Üye(30-35)+1 yılIs guveigi yaz bence ama kolay atanayim diyorsan acil durum ve afet yonetimi yazabilirsin
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aöf bir b. ka yaramıyor.
00 Yorumlaİkiside olur ama sağlık Yönetimi bir tık daha iyi
00 YorumlaSağlık Yönetimi daha yakın
00 Yorumla
+1 yılSağlıktan şaşma sağlıksız kalma emicem
00 Yorumla
+1 yılSağlikta oku bosta kalmassin:)
00 Yorumla
+1 yılSağlık seç diyorum 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSağlık evet.
Hemşire hanım...00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı. sosyoloji de işsiz kaynıyor
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSağlık yönetimi mantıklı olur
00 Yorumla
+1 yılsağlık yönetimi
00 Yorumla
+1 yıl@Fresia
00 YorumlaSosyoloji
00 Yorumla
+1 yılsağlık yönetimi
00 Yorumla
+1 yılSağlık
00 Yorumla
+1 yılsağlık yönetimi
00 YorumlaSağlık oku
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 393 cevap paylaştı. sağlık yönetimi
00 Yorumla
+1 yılBence hemşirelik.
00 YorumlaSosyal hizmet oku
00 Yorumla
+1 yılHemşirelik
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. sağlık yönetimi
00 YorumlaEvet oku
00 YorumlaSağlık yönetimi
00 YorumlaSosyoloji
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılikisini de okusana
00 Yorumla
+1 yılsağlık yönetimi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Hemşirelik okuyorum Aöf'de sosyoloji ve sağlık yönetimi arasında kaldım hangisini okumalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat