Ticaret lisesi mezunuyum. İlk tercihim bu bölüm oldu güzel mi acaba?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBütün samimiyetimle söylüyorum bu kadar sıkıcı bunaltici ikinci bir meslek daha yoktur heralde varsa da daha duyulmadi yani kendi adıma konusursam aksama kadar bir ekrana bakıp beyin bulandiran akşama zihinsel anlamda insanı çökerten bir meslektir tabi sen sever misin bilemiyorum ama ciddi anlamda iğrenç
10 Yorumla
+1 yılBölüm güzel ben 3.45le mezunum ama lisede muhasebe okuyanlar benden daha düşük puanlarla mezun oldu. Sana tek diyeceğim lisede gördüm diyip hafife alma çok çalışmana gerek yok dersi dinle geçersin zaten.
11 Yorumla
Bende ticaret mezunuyum ve staj yaptıgım yerde devam ediyorum mesleğime üni gitmedim. Seversen yaparsın diyelim , sevmezsen hiç uğraşma hayatını mahvetme.
00 Yorumla
Muhasebe evi olursan değmezde malı müşavir olursan süper para var onun için 4 yıl üni ve mali müşavirlik sınav ve starlarıni bitirmek gerek.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
16Cevap
1 yılBen açıktan ikinci üniversite olarak muhasebe ve vergi uygulamaları bölümünü okumak istiyorum. Merak ettiğim evden çalışarak sınavları basarabilir mıyım?
00 YorumlaMuhasebeciyim mali müşavir başka güzel meslek yokmuş gibi geliyor bana ee paralarla oynamak kimin hoşuna gitmez :)
10 Yorumla
+1 yılMuhasebeden anlamasan bile geçersin :D ve nasıl geçtiğini de anlamazsın
20 Yorumlabuyur kardeşim, 2 yıllık üni mezunuyum o bölümden. neyini merak ediyousn?
11 Yorumla
+1 yılbende o bölümü yazıcaktım bazı kişilere danıştım iş imkanı var ama artık herkes bunu okuyor ve kriterleride çok
00 YorumlaZor bir bölüm okudum lise ve uni sevmiyerek is imkanı çok ama sıkıcı beyin yoran bir meslek
00 Yorumlaticaret lisesi mezunuysan nesinin soruyorsun ki? zaten bu dersi aldın ve uygulamasını da stajında yaptın. :)
00 YorumlaO kadar okudun bilmiyormusun ne demek olduğunu.*
Oda muhasebenin bir konusu ama daha derin konular içerir.00 Yorumlaöğretmen ol ya da memur daha iyi. bulaşma bu mesleğe
00 Yorumlazor bir meslek derim... seviyorsan seç sevmiyorsan hergün küfredersin kendine
00 Yorumla
+1 yılsakın girme sakın simit sat ayakkabı boya ben muhasebeciyim sakın bak
02 Yorumla- +1 yıl
Ben de muhasebeciyim ne demek istiyorsun acaba:) madem bu kadar memnun degilsin sen de simit sat veyahut ayakkabı boya...
- +1 yıl
@cileklirujlukiz Girdim bikere çıkamıyorum bir türlü sende muhasebeciysen Allah kurtarsın:)
+1 yılLisede gorduysen muhasebe kolay yoksa zor bin cesit muhasebe var kolay gelsin
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılTutulan bir meslek, malum Türkiyede yasal rüşvetin ismi vergi ya
00 Yorumla
+1 yılMuhasebeci olduğum güne lanet olsun :-D
12 Yorumla- +1 yıl
İlk tercihim tutar mı
- +1 yıl
Kaç puanla aliyodu senin puanın kaçtı?
+1 yılBen de okuyorum uni 2. Ama bu meslegi yapmicam
03 Yorumla- +1 yıl
Çok zormuş diyorlar doğru mu?
- +1 yıl
Zor degil ama bana hareketli iş lazım