temelim yok çok çalışmam lazım her şeye en baştan başlamam lazım tıp için. Merak ediyorum son 1 sene temeli olmadığı halde çok çalışıp tıpı kazanan var mıdır? veya meslek lisesi olup, sözelci olup kazanan varmıdır? etrafınızda böyle örnekler var mı acaba? hazırlık sürecindeyken moral ve motive olsun bana istiyorum?
Cevabın nedir?
İmkansız diyr bir şey yok. Ama normalin 2 katı daha zor olacak. Bunun bilincinde olmalısın. Ve böyle zorlu bir yolda şundan emin olmalısın. Gerçekten istediğin şey bu mu? Laf olsun diye değil üstünde düşün eğer bundan eminsen o zaman elinden gelenin fazlasını yapmalısın.
10 Yorumla
+1 yıltemeli olmayan ev sağlam olur mu? ha 1 senede çok şey öğrenebilirsin o ayrı. ama baya çalışman gerek. sonuçta gözleri bozulacak kadar okuyan insanların mesleği doktorluk.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten çalışırsan olabilir eğer çok istiyorsan da bir seneni daha feda edebilirsin bence sorun olmaz yeter ki iyi çalış :)
15 Yorumla- +1 yıl
evet mantıklı aman kim bilir belki bu sene kazanırsın kendini şartlama bence öyle :)
- +1 yıl
inşallah kazanırsın istediğin yeri başarılar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen inanırsan neden olmasın olamaz diye bir kural mi var? Sen iste inan emin ol Allah kapı acar.
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle valla bakmışsın girmişsin oluyor böyle şeyler azim et yeter ki
Cevap sahibi+1 yılNe demek ben uni bitedbiterim sınırda vardı hatta arkadaşlarım 2 yaş büyüktü hep aynı gibi idil yasi bile sormadı. sen hedefe kitlen..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
8Cevap
+1 yılİnsanlar, kendilerinin yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylerler.
61 Yorumla
+1 yılbende melek lisesi mezunuyum tıp istiyorum bıraz ara verdım normalde dört bes saat calisirim sen bu laflara ınanma
07 Yorumla- +1 yıl
Sadece çalışman lazım zor denen bir şey yok dershaneye gidip görmediğin dersleri alırsın bende oyle yapcam
- +1 yıl
Bende oyleyim kendim çalışmam lazım dershanede üstüne iyi oluyor
- +1 yıl
Can'ım benim iki sene ara verdim ilkinde hic calismadim ama barajı gectim 230 ya da 227ydi ama bu sene insallah cok yaparim ay hayırlısı olsun sekerim seninde kalbine gore versin 💐 bir kadinin eline ekmek almasi başarılı olması kulturlu egitimli olmasi cok guzel bence 😇🐶🦄
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 854 cevap paylaştı. Meslek Lisesi çıkışliyım, siralamamda tutuyordu puanım da (489) tıp istememiştim, mühendislik okumuştum.
10 Yorumla
+1 yılKöyde koyun güden gobel azmedip tıp kazanıyor, istedikten sonra halledersin olmaz diyenlere kulak asma.
00 Yorumla
+1 yılBaşarı asla tesadüf değildir. İstedikten sonra neden olmasın?
10 Yorumla
+1 yıl2 yılda kazanan arkadaşım var temeli çok sağlam olmadan ama sağlam çalışmıştı.
01 Yorumla
+1 yılMeslek lisesi neyse de sözelci olup 1 senede tıp kazanan... bilemiyorum
00 Yorumla
+1 yılbizim hocanın oğlu son sene calısıp tıpı kazanmış kendısı soledı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMumkun degil cok iyi egitim alman lazim ozel dersler sunlar bublar cokcok iyi ogrenmen lazim normal bir egitimle mumkun degil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMillet bir çalışıyorsa tıp kazanmak için onun 3 çalışması lazım sonra kazanır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİmkansız. Son bir senede tıp kazanılmaz. Hele sözelci biri ve meslek lisesi imkansız.
00 Yorumlayok temeli olan bile zor kazanıyor
10 YorumlaKazanılmaz. Kimse kimseyi kandırmasın.
10 YorumlaZor ama imkansız değil
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılZor tabi ama bilinmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır iki sene vermen lazım bu işe temelsiz isen.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok çalışman lazım
00 Yorumla
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne