Zaten ne okursan oku her türlü işsizsin. Babam tutturmuş oku. Bari eğlenceli devamsızlıktan faydalanabileceğim bir bölüm önerin
Cevabın nedir?
Madem ki eğlenceden bahsediyoruz ben sana şimdi hayatının eğlencesini yazacağım. Öncelikle şunu sormak istiyorum. Tüm okumuş insanlar için işsizler veya okudukları bölümün mesleğini yapmıyorlar diyebilir misin? Sadece yapmayanları baz alarak okusamda işsizim demek hayata 1-0 yenik başlamaktır. Bundan 3,5 yıl sonra ya da 10 yıl içinde evlenmiş olacaksın. Eşinin eline bakarken veya düşük maaşta bir iş bulsan bile ki çok düşük bir ihtimal bir şeyleri istemekten utanmaya başladığında veya paranın yetersiz geldiğinde babanın oku kelimesini ciddiye almamanın hata olduğunu anladığında hayatının en büyük eğlencesini yaşayacaksın. Bir şey değil.
20 Yorumla
Valla o kadar haklısın ki hakikatten ne okursan oku çok zor iş bulman. Zannediyorum sistem artık gelişmemizi, aydın insanlar olmamızı istemiyor malesef :( 2 yıllık bölümler iyidir çok fazla üzerine düşmeden geçersin
02 Yorumla
Soran+1 yılsağlık tercih etim de hayırlısı
+1 yılVar ya boş bir bölüme gir ordan ünide çalışmak için az çaba sarf et tamamdır fazla zorlamaya gerek yok öyle bölümlerde hemen kenardan unide iş buluyon n
31 Yorumla
Soran+1 yılsaol
+1 yılKaldırım mühendisliği oku aylak aylak gezersin 👊🏻
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
22Cevap
+1 yılOkul eglence yeri değil. Okumak icin okumayin be yok eglenceli bölüm felan 😡
25 Yorumla
Soran+1 yılsana ne
- +1 yıl
Sordun cevap verdik kes cahil
- +1 yıl
@uersaa. Tesekkur ederim baksana ailesinin emegine yazik. O okullarda okumak onlar icin hayal olan afrikali çocuklar var. Boyle insanlar haketmiyorlar hicbir seyi👊
+1 yılsen okumayacan zaten babana soyle parayı bana versın ben senınn yerıne okurum :))
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim babamdan fakir :/
+1 yılSenin okumaya isteğin yok, insanda biraz olsun sorumluk olur
01 Yorumla
Soran+1 yılyaw size ne size ne
Insaat oku kanka acayip eglenirsin her yer yakusuklu erkek :)
12 Yorumla- +1 yıl
hahahaha erkek ıcın mı okunur yaa :D
Soran+1 yılhe dimi bide kaslılar
+1 yılBu kafa sende varken her türlü eğlenirsin bölüm arama.
01 Yorumla
Soran+1 yılkafam güzel kıskanma
+1 yıltasarım eğlencelidir. bir çok okulda da devam mecburiyeti olduğu halde gitmesen de oluyor
00 Yorumla
+1 yılValla ben Radyo sinema televizyon okuyacağım bu sene. Herkes çok eğlenceli bölüm diyip duruyor.
00 Yorumla
+1 yılsonunda hiçbir şey olamayacağın, iş bulamayacağın bölümler çok eğlencelidir, ders dışında her şeyle uğraşırlar..
10 YorumlaEğlenceli bir bölüm yok zaten sevdiğin işi yapman eğlencelidir o iş değil
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki devamsızlığı olmayan bölüm hukuk dışiında.
Aynen sana katılıyorum sırf oku deniliyır diye onca insan boşa okuyor. Kişi kendi bilinci ile kendisi düşünüp okuyacağı bölüme karar vermeli ve okumalıdır O biliç kazandırılmalı çocuklara
00 Yorumlaİstanbul iktisatta devam zorunluluğu yok öneririm ama seviyorsano yönde hayalin varsa, derslrer kolay zorlanmadan geçersin
00 Yorumlasözel bölümlerin çoğu kolay beğendiğin birine gir gazetecilik gibi mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu soru kaç yıl önce soruldu bilmiyorum ama sonuç ne oldu? Bi de kaç doğumlusun
00 Yorumla
+1 yılTüm bölümler eğlenceli önemli olan kurduğum arkadaş ortami
02 Yorumla
Soran+1 yılasosyalim
- +1 yıl
Üniversitede sosyal olursun ister istemez
Hepsi yeter ki çevreni yap
11 Yorumla- +1 yıl
aynen
Ucak ve uzay muhendisligi...
Harika bir bolum...00 YorumlaGastronomi oku en zevklisi
01 Yorumla
Soran+1 yılyemek mi yapıyorlar ben yemek yapmasını bilmem ki
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 315 cevap paylaştı. Amerikan kültürü ve edebiyatı👍🏼👍🏼
00 Yorumla
+1 yılDans ( modern dans - bale )
00 Yorumlahukukta devamsızlık yok
00 Yorumla
+1 yılTıp ve hukuk. Yata yata geçersin
02 Yorumla- +1 yıl
tıbba hazırlanıyorum hıc de oyle yatarak gecırmıyorum daha fakulteye gelmedım ve de
Soran+1 yıltıp mı kafayı mı yedin sen. insan onda nasıl yatabilir
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılDevamsızlıktan faydalanabilecek bölüm olmaz ki
02 Yorumla
Soran+1 yılvar açıköğretim
- +1 yıl
Zamanını neden çürütüyorsun o zaman okumayacaksan
+1 yılHukuk çok zevkli 3 yıla kelsin...
10 Yorumla
+1 yılBence sen okuma
12 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık
Soran+1 yılsana ne kız
+1 yılTercümanlık harika!
01 Yorumla
Soran+1 yılyabancı dilim yoksa
+1 yılrekreasyon
04 Yorumla
Soran+1 yılo nedir öyle
- +1 yıl
hayatının en büyük yanlışını yapıyorsun farkında değilsin neyse ne desem boş senin için
İlk senen bitince anlarsın ne demek istediğimi
Soran+1 yılya ben naptım babam diyo git oku
- +1 yıl
şimdi babana atıyorsun suçu üniversite başlayınca tekrar hazırlanmak gibi bir şansının olmuyacağı için kendini suçlucaksın arkadaşım neden anlamıyorsun
+1 yılArkeoloji oku :D
02 Yorumla
Soran+1 yılkafatasları falan korkarım :/
- +1 yıl
o zaman radyo televizyon falan oku :D sözel değil mfysen zootekni oku ineklerin popona ellerini falan sokuyorlarmış eldivenle kjsndakjsndakjd tmysen çeko oku o da yeterince gereksiz ve kolay bir bölüm asndaks
Gizli Üye(30-35)+1 yılMakine muhendisligini siddetle öneririm
00 YorumlaReklamcılık olabilir
00 Yorumlaradyo-tv
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilenin parasına yazık
00 Yorumla
+1 yılSu ürünleri oku :D
00 Yorumla
+1 yılgrafik tasarımı oku
00 Yorumla
+1 yılŞehir de önemli tabi
00 Yorumla
+1 yılGastronomi
00 Yorumlabesyo oku. süper.
04 Yorumla
Soran+1 yılahaha işsizler ordusunun başını çekiyo dimi :D yetenek sınavı varsa geçemem
Soran+1 yılyetenek sınavına tabi tutulur muyum? enişten besyodan mezun o ve okul arkadaşları aylak aylak heralde senin şansın yaver dönmüş
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne