İşletme okuyan arkadaşlar başka şansım yok ya işletme okuyacağım ya da okul hayatını bırakıp işe girecem?(Okursam kendimi geliştirebileceğimi düşünüyorum)
Cevabın nedir?
Ben de iyi bir bolüm olmadığını düşünüyordum hatta bir arkadaşım vardı 4 sene okudu bitirdi şimdi asgari ücretten daha düşük fiyatlarda cafelerde çalışıyor onun yüzünden işletmeden korkmuştum. Sonra kuzenimle konuşunca kuzenimin arkadaslari hepsii işletme okumuş o kadar çok ücret alıyorlar ki haddi hesabı yok. Niye biliyor musun kız kendini geliştirmiş. Dil yapmış yüksek lisans yapmıs durmadan çalışmış. Biri 8 milyar úcretle çalışıyor biri dolar diğeri euoro bazında çalışıyor. Bir diğerini de derimoddan çagıŕmışlar gel bizimle çalış diye úcretini beğenmedigi icin istememiş. Bu örnekler yeterli mi? Sen kulağını kapıyıcan bu zamanda ben de senin durumdayım her kafadan bir ses çok da anlıyolar ya te allahım. Asıl senin yapacağın iş kendini geliştirmen. Boş durma hep çalış dilini geliştir allah yardımcımız olsun 😊
21 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 315 cevap paylaştı. Okurken kendini geliştirir yan gelip yatmazsan oku. Sadece sınavlara girip diploma alıyorlar sonra iş yok diyorlar. Bir sürü tanıdığım var 2 binli rakamlarla işe başlayan
05 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen işletme okuyorum ortalamam 3.15 şu an için fakat daha yükselteceğime eminim derslere aralıksız git derslere mutlaka çalış ortalaman 3ün üstünde olsun işsiz kalmazsın en geniş iş imkanı işletmede
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLys mat göreceksin bir de muhasebe dersi var sözel sayısal karışık ama sözeli anlarsan sayısalını yaparsın ilk senem bitti matematik ağırlıklı dersden çok sözel vardı
Cevap sahibi+1 yılE tabi yapabilirsin 😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊
+1 yılYani başka şansın yoksa, elbette oku derim. Bitirinec iş imkânın olur en azından. Okumazsan olmaz ki. Öyle boş işlerde çalışırsın. Okumak kültürünü arttırır hem.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
24Cevap
+1 yılbaşka seçeneğin yoksa illa işletme okuyacaksan işe gir açıktan işletme oku örgün öğretimde okusan bir halta yaramıyo en azından lisans diplomam var dersin
00 Yorumlaİyi bir üniversitede okuyacaksan, okumaya değer. İyi bir üniversitede okumazsan da sonuçta elinde diploman olur, iş dünyasında şansını zorlarsın.
00 YorumlaSakarya işletme fak. Mezunuyum yıllarımi çöpe atmisim
10 Yorumla
+1 yılBen 2 sene işletme yonetimi okudum bir boka yaramadı sen 4 yıl oku belki yarar
00 Yorumla
+1 yılkendimi geliştirirm diosan oku bnde işletme okuyorum.
00 Yorumlaİşletmeyi örgün okuyup vakit kaybedeceğine
Uzaktan eğitimi tercih edebilirsin bu süreçte de çalışman daha mantıklı is deneyimin olur00 Yorumla
+1 yılOku ya 4 yıl sonra karşına çıkacak fırsat olacak belki kim bilebilir yani
00 Yorumla
+1 yılTorpilin yoksa değmez.
00 Yorumla
+1 yılNiye baska bsiey oku ne alaka kendini sınırlama
08 Yorumla- +1 yıl
Hmm seneye girersin tekrar
- +1 yıl
4 sene isletme tutuyorsa puaninla bir sürü bolum gelir nasıl olmuyor ya
- +1 yıl
Anladım canım inşallah hayırlısı olur hakkinda
- +1 yıl
Amin inşallah
+1 yılİktisat yaz minik
İşletmeden iyidir00 Yorumlasonuçta hersey diploma
00 Yorumla
+1 yılpolislik düşündün mü çok boş var
02 Yorumla- +1 yıl
İşte polisle başvuran internetten heralde sınava gircen 250 üstü alıcaksın en zoru ise mülakat onu geçerse polis olrsun
okul hayatını bırakacağına oku gitsin
04 Yorumla
+1 yılBoğaziçi okuycaksan oku
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılOku, birşey kaybetmezsin
00 Yorumla
+1 yılçeko da gayet iyi bölüm
01 YorumlaHakkında hayırlısı olsun
00 YorumlaDegmez okuma sakin..
00 Yorumlaİngilizce olabilir.
04 Yorumla
+1 yılZaman kaybı tamamen
00 Yorumladeğer tabii ki
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 884 cevap paylaştı. nereleri tutuyor?
02 Yorumla
+1 yılDeğmez
00 Yorumla
+1 yılDeger degr
04 Yorumla- +1 yıl
Nerde okican
- +1 yıl
Hmm guzel buyuk sehirde oku oranin egitimleri daha iyidr
kimi işletcen :)
00 YorumlaBilmem oku istersen
00 Yorumla
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne