Işık'ta yazılım okumayı düşünüyorum. Işık'ta okuyanlar bir övüp gömebilirler mi üniversiteyi? 😂 Fikrimiz olsun, ilk elden tecrübe edenlerden duyduklarımızla :)
Cevabın nedir?
Yazılım okuyan birisi olarak söyleyeyim, yazılım okuma konusunda bir karara var popülerliği kadar zorluğuda aynı ölçüde, üniversite konusuna gelirsek Bahçeşehir'i seç yazılımda eğer diğer özelleri seçicek olursan bilgisayar yaz, aralarında ciddi bir fark yok
06 Yorumla- +1 yıl
sana kalmış ben okuyan birisi olarak sana fikir verdim. şu an bahçeşehir devlet veya özel farketmeksizin diğerlerinden büyük ölçüde ilerde (devlette okuyorum) tabi birazda sana kalmış kişisel gayert çok önemli, popülerliğini ilk defa benden duyuyorsan kusura bakma ama bölüm hakkında pek bir bilgin yokmuş demek zorundayım, dost acı söyler.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 364 cevap paylaştı. Umarım her şey istediğin gibi olur :D
Ama yazılımı biraz daha araştır derim :D
Başarılar (Y)11 Yorumla
+1 yılokuma
17 Yorumla- +1 yıl
eskı bır arkadas orada okuyordu ıyı degılmıs okuma
- +1 yıl
egıtım
- +1 yıl
sıyaset bılımı okuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
17Cevap
+1 yılfikrim yok üniversiteyi iyi diye düşünyorum iyi araştır
111 Yorumla- +1 yıl
öyle ora. kendine uyan bir yer seç eğitimi parası falan ona göre şet :) ;)
- +1 yıl
bok gbi parası var % 75 i de burslu e git :):) yük kalmıyo
- +1 yıl
tutturursun :)
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Tutturamazsan tuttururlar:))
- +1 yıl
Heçç :))
Açıköğretim oku en azından masrafın olmaz. Işık üniveristesinden alacağın diplomanın da bir etiketi olmayacak. standart lisans diploması sahibi olacaksın.
01 Yorumla
+1 yılHemen söyleyeyim orada sağlıktan bir bölüm oku. Diğerler boş. 😀
10 YorumlaPuan tutuyorsa daha köklü üniversitelere öncelik tanı.
00 Yorumla
+1 yılIsik universitesi mezunu bir personelimiz var excel bilmiyo daha 2.01 diploma notu var paranin karsiligi diploma galiba bu demek
012 Yorumla- +1 yıl
Pek birsey bilmiyor galiba guzel ordan götürüyor bence işi. Bende anlamıyorum devir 2016 hayirlisi olsun.
- +1 yıl
Odtü mezunu arkadaşlarım var ama hakkını veriyo babana denk gelenler ifade edememistir. Ama özel üniversiteler artik parayla diploma veriyor muhabbetine büründü. Sözüm meclisden disari illa ki kendini gelistirmek icin gidenler de vardır. Ama devede kulak
- +1 yıl
Kesinlikle. Hayirlisi bol sanslar
- +1 yıl
@Bjornikof oddülülerin ingilizcesini boklamışsın. gülesim geldi. 34 yaşındayım bu yaşıma kadar iş hayatımda ingilizce bilmeyen oddülü görmedim. adamlar hayvan gibi ingilizce biliyor. en az 50 tanıdığım var 50 de 50 diyebilirim. senin baban oddülü diye aldığı elemanların diplomasını kontrol ettirsin. türkiyenin bir numaralı üniversitesinden bahsederken destur çekmelisin.
- +1 yıl
@rundll32 İngilizce bilmek ile konuşmak çok farklı şeyler. Ayrıca hepsi öyle diyen olmadı, kuyruk acın falan mı var? 200 mezundan 1 istisnadır belki? Adam olamayan olmuyor, bu kadar basit. Ben de grameri, bilgisi dört dörtlük olup iş konuşmaya gelince bırak akıcılığı nasıl söylesem derken ıııı ya bağlayan çok insan tanıyorum...
- +1 yıl
@Bjornikof 18 yaşında olup kimin ingilizcesini test ettin acaba çok merak ediyorum. oddü de ingilizce bilmeyen ve konuşamayan dersleri geçemez. diploma alamaz. çünkü sözler dersler dahil tüm dersler hocalar ve hocaların anlatımı dahil herşey ingilizcedir. sistem bu. . bilmeyene ve konuşamayana diploma imkanı yok. Ayrıca "bu kısıım önemli " ilk % 1 lik dilim içinde üniveriste kazanmış öğrencileri hedefi ışık üniverisesi olan ergen bir kızın eleştirmesi çok gülünç.
- +1 yıl
@rundll32 Bu yaşa gelip hala yaşa göre yorum yapman daha gülünç açıkçası. Hakkımda hiçbir şey bilmiyorsun, orada 18 yazması sana hiçbir şey kanıtlamaz. Pekala İngiliz olup burada insanların İngilizcesini eliştiriyor olabilirim? Yoksa yaşım dolayısıyla konuşmayı da mı bilmiyorum? Liselilerin kullandığı hakaretleri de kendine yakıştırman kaliteni gösterir. Zamanında çalışıp iyi bir üni kazandığını varsayıp söylüyorum, insan gibi konuşmayı öğrenememişsin. Üslup yoksunusun, tartışma kültürün yok. Babamın sadece haklı olduğunu kanıtladın başka birşey değil. Teşekkür ederiz.
sessiz sakin güzel yerde eğitim olarak fena değildir heralde :D
00 Yorumla
+1 yılŞile de. Fena değilmiş
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı bölümü okuyacağım gibi duruyor. Baba parası yiyerek bir yerlere gelme kafasından hep iğrenmişimdir.
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ki, orada okumadım. :)
00 Yorumla
+1 yılCemaatin okulu diye biliyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Işık dershaneleri ile aynı ise cemaatir. Çünkü bulunduğun yerdeki ışık dershanesi zamanında cemaatindi. Yinede araştırmakta yarar var. Belkide isim benzerliğidir.
+1 yılYazilim he aferin
114 Yorumla- +1 yıl
Pc candir
- +1 yıl
Yazilimda sifirsan o okul bitmez😄bari bizim siteye gelde biraz birsey ogren..
Not:kapak resmim😄 - +1 yıl
Niye bitmesin canım adam akıllı oturur çalışırız :) Devletten özele geçtiğimde İngilizce'de başaramazsın demişlerdi. Hocam inanılmaz bir İngilizce öğretmeniydi, birkaç ayda arayı kapadım ve çoğunu sözüm ona mükemmel İngilizce sahibi öğrenciyi geçtim. Şimdi akıcı konuşabiliyorum, rahatlıkla 3. dilim diyebilirim :) O yüzden kadrosu iyiyse gitmek istiyorum, eğer gerçekten eğitim iyise isteyip de yapamayacağımı düşünmüyorum.
- +1 yıl
😄😄😄ozele gidersen gecersin dert etme.
Ogeyi denetle diyip tasarimi degistirmekle olmaz ama yinede mantigi kavramani saglar olsun. Sadece html yetmez tasarimda css photoshop bilmen lazim. - +1 yıl
Sana iyi dersler insallah basarili bicimde bitirirsin
- +1 yıl
Amin
- +1 yıl
Bu yazılanları görünce güldüm..
Tumblr falan :D
Bilgisayar parçalarından, programlardan, özelliklerden, teknik kısımlarından küçükken iyi anlardım.. Bilgisayar mühendisi olacam ben derdim. (Herkeste beni hala pc uzmanı sanar.. Sanki bunları öğretiyorlarmış gibi)
Neyse iyi bir anadolu lisesi kazandım. Babamı tehdit etmiştim beni Anadolu Teknik Lisesi / Bilişim Tekn. yollayacaksın diye..
Kaydım silindi istediğim okula geldim.
Yazılımın en kolay kısımlarını görerek başladık. Ama resmen pc'den soğudum. Belki de hocaların cemaatçi olması ve soruları kendilerinden olanlara vermesi etkili oldu bunda..(Çocuğun flashında yakalamıştım ama bir şey olmamıştı. Müfettişler gelip beni yalancı çıkarıp gitmişlerdi.. Neyse..)
Şu an yazılımdan vs nefret ediyorum. C# / Access gibi şeyler gördük. Ve soğumama yetti. umarım heves uğruna yazılım okucam demiyorsundur..
Biraz konularını vs araştır derim.. Ders videoları izle vs.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılışıktan mezun yazılımcı görmedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi yazılım iğrenç ya
00 Yorumlagommezler
10 Yorumla
+1 yılIstanbula cok uzata
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEv lazımsa kiralarız
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma üniversite şilede şehre uzak
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne