Ben gerçekten ihtiyacım olduğu için sizden fikir istemiştim sadece... yazık gerçekten
Masa başı çalışan birinin yapabileceği ek işler nelerdir?
Ben gerçekten ihtiyacım olduğu için sizden fikir istemiştim sadece... yazık gerçekten
Allah önce yardımcınız olsun.
Bir bayan olarak yapabileceğiniz iş biraz kısıtlı lakin avon ya da LR marka satan işler yapabilirseniz şansınızı deneyin derim. Birde dönem içerisinde tezini yazan öürenciler ya da yüksek lisans yapan öğrencilerini wordlerdeki işlerini yapabilirsiniz. bu konuda sosyal meydadan yararlanabilirsiniz.
Yapacak birşey yok
bende düşün düşün bulamadım bişey
El işi yap tüm gün oturuyorsan:)
Cevap
23Cevap
yaz ayindayiz insanlr gece yarilari kadar sokakta çocuklariyla birlikte. pamuk seker gibi şeyler satabilirsin. 100 adet pamuk seker 10lira. sen tanesini 2 liradan satsan.. 200lira
Pampa makale yazarak aylık 300 400 tl kazanabilirsin ama hergün 2 saatini falan vermen lazım
onu nasıl yapacağım?
yok öyle birşey tüm gün o masadasın ha 5 de çıkıyorsan diyeceğim 7 den aşağı çıkmıyorsundur yok ya yol kenarında su sat ışıklarda başka birşey olamaz ki
grafik tasarımı yap biliyorsan roman yaz
Ticaret yaparak para kazanabilirsin evinde kullanmadığın eşyaları internet sitelerine koy sat sonrasında ucuza gördüğün şeyleri al alım satım yapacaksın yani ticarette çok güzel kaar elde edebilirsin
1 az para harcamak 2 çeviri yapabilirsin haftasonları part time garsonluk yaparsın hiç bir şey bilmiyorsan.
Masa altı. Yalnız bu tarihi bir cevaptır 28.07.2016 tarihe not düşülsün :D Sen yanlış anlama lütfen eğlence olsun diye öyle yazdım işte aklıma bir şey gelmedi
internetten para kazanama yolalrı var antek doldurmak vs
ıstanbuldaysan yardımcı oyuncu ajanslarına kayıt olabılırsın
yabancı dil biliyorsan çevirmenlik yapabilirsin. bir yazı verirler bana çevir vs
erken çıka biliyorsan bişeyler ola biliveya hafta sonları bişeyler sata bilirsin semt pazarlarında
borsaya para yatırsın
borsadan anlamıyorum
kolay aslında nintendoyu bul parayı ona yatır pokemon go türkiyeye gelene kadarda çekme
Ek iş ayarlarim online
Olurrrr nasil?
Ozl gel
izin günlerinde günlük iş ilanlarına bak
Masanın altını da değerlendirmek :D :P
çok komiksiniz bay kolokissss
Kozmetik urunleri satis danismanligi yap
youtube kanalı açıp para kazanmak olabilirmi
Eskortluk yap
At bakıcılığı.
borsaya gir
hiç anlamam